Navigatie

Beoordelingen Expert Gennep

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Gennep die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Gennep. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Kuppers 10.0

Deskundig advies en een vriendelijke verkoper. Plaatsen liep ook volgens plan.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (261)

  • Beoordeling: 10.0

    Deskundig advies en een vriendelijke verkoper. Plaatsen liep ook volgens plan.
    Geschreven door Klant Kuppers uit boxmeer op 09-11-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Goede service en betrouwbare producten en medewerkers.
    Geschreven door Klant Derks uit milsbeek op 05-11-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Deskundig rust vriendelijk
    Geschreven door Klant uit molenhoek op 03-11-2020
  • Beoordeling: 7.8

    Goed en deskundig geholpen
    Geschreven door Klant Lamers uit afferden op 28-10-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Ik heb pasgeleden een koelvriescombinatie gekocht bij de Expert Gennep, waar ik bewust al jaren mijn grotere elektrische apparaten koop. Ik was hier al klant toen het nog Hubo was. Ik kom hier niet zo héél vaak want door de kwaliteit van de producten doe ik lang met wat ik gekocht heb. De winkel is klantvriendelijk ingericht en het personeel is vriendelijk en behulpzaam.
    Geschreven door Klant Esmeijer uit gennep op 22-10-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Prettige winkel. Fijn personeel
    Geschreven door Klant uit heijen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.1

    nvt
    Geschreven door Klant Van Mil uit heijen op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Perfecte service.
    Geschreven door Klant Suanet uit gennep op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.0

    mijn credo is heb je klachten zeg het ons ,ben je te vrede zeg het anderen ! en dat geld in dit geval ook over Expert in gennep !!!
    Geschreven door Klant De Groot uit gennep op 20-10-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Altijd vriendelijk en geschoold personeel, goede service
    Geschreven door Klant uit ottersum op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Dat willen we.niet
    Geschreven door Klant uit venzelderheide op 28-09-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Bij Expert in Gennep ben ik prima en snel geadviseerd en geholpen.
    Geschreven door Klant uit milsbeek op 16-09-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Helder , en vriendelijke verkopers Kom er heel graag En daardoor meteen de aankoop gedaan ✅
    Geschreven door Klant Theunissen uit boxmeer op 14-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Prima service, behulpzaam, deskundig, vriendelijk, afspraken keurig nagekomen
    Geschreven door Klant uit middelaar op 01-09-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Super personeel bij Expert Gennep. Goede adviezen en vlotte bezorging. Top!
    Geschreven door Klant uit gennep op 05-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Snelle, deskundige en vriendelijke benadering
    Geschreven door Klant uit milsbeek op 03-08-2020
  • Beoordeling: 7.4

    Duidelijke uitleg over de werking van een apparaat, gezien het feit dat een bijsluiter niet altijd duidelijk is
    Geschreven door Klant Groot uit gennep op 28-07-2020
  • Beoordeling: 8.5

    prima produkt goede kwaliteit
    Geschreven door Klant Lamers uit milsbeek op 24-07-2020
  • Beoordeling: 5.4

    niet zo tevreden
    Geschreven door Klant Den Hartog uit gennep op 20-07-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Heb geen vergelijkingsmateriaal
    Geschreven door Klant uit gennep op 09-07-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Ik ben prima geholpen, en erg blij met mijn nieuwe aankoop. Een afwasmachine van AEG een echte aanrader!
    Geschreven door Klant Megens uit gennep op 08-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    goed
    Geschreven door Klant Frenken uit ottersum op 06-07-2020
  • Beoordeling: 8.0

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit ottersum op 06-07-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer goede service
    Geschreven door Klant Neijenhof uit gennep op 06-07-2020
  • Beoordeling: 8.4

    IK heb alleen maar goede ervaringen met expert. Zijn zeer behulpzaam en vriendelijk met duidelijk uitleg.
    Geschreven door Klant uit boxmeer op 22-06-2020
  • Beoordeling: 8.6

    -
    Geschreven door Klant uit afferden op 15-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Vlot en netjes geholpen.
    Geschreven door Klant uit gennep op 11-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    De prijs /kwaliteit is prima omdat de service ook belangrijk is ! En er zijn filialen waar het een iets goedkoper is ,maar als er iets niet in orde is dan heb je het nakijken !
    Geschreven door Klant Mayrhofen uit gennep op 10-06-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Fijne winkel, goed personeel. Ik kom hier graag!!
    Geschreven door Klant Voet uit gennep op 08-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    geen mening
    Geschreven door Klant Linders uit haps op 03-06-2020