Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Haaksbergen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Haaksbergen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Haaksbergen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

Ga naar de winkel

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (166)

  • Beoordeling: 9.1

    Ga naar de winkel
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 15-12-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Bij de Expertwinkel in Haaksbergen wordt je altijd correct en deskundig geholpen!
    Geschreven door Klant Wolf uit haaksbergen op 15-12-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Wilt u als klant gezien worden, wilt u een persoonlijke, maar voorechtelijk vriendelijke behandeling en snelle levering? Ga dan naar Expert Bennink in Haaksbergen. U zult er geen spijt van krijgen
    Geschreven door Klant Hulsebos uit losser op 15-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Altijd vriendelijk en deskundig geholpen in Haaksbergen. We hebben gebruik kunnen maken van een kortingsweekend. Onze nieuwe oven bevalt uitstekend.
    Geschreven door Klant Lucas uit haaksbergen op 13-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon weer eens goed geholpen door expert winkel haaksbergen
    Geschreven door Klant Van de Brug uit boekelo op 12-12-2017
  • Beoordeling: 9.2

    X
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 12-12-2017
  • Beoordeling: 7.5

    \"Expert, niet meer uit Haaksbergen weg te denken!!\"
    Geschreven door Klant Lammers uit haaksbergen op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Zoals iedereen tegenwoordig doet; orienteer je vooraf goed en koop vervolgens bij Expert.
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer goede hulp en service! Een aanrader!
    Geschreven door Klant Tenhagen uit rietmolen op 29-11-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Ik kan expert van harte aanbevelen. Top!
    Geschreven door Klant Braun uit enschede op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Denken goed met je mee en daardoor Goede service
    Geschreven door Klant uit wierden op 25-10-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Expert is een prima winkel voor de aankoop van electrische artikelen.
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 24-10-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Wil je goede service en voorlichting: ga dan naar Bennink Haaksbergen, voor alles waar een stekker aanzit! Daarbij: DE KWALITEIT BLIJFT JE LANGER BIJ DAN DE PRIJS
    Geschreven door Dhr Oortman uit oldenzaal op 20-10-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Altijd goed geholpen door vriendelijk en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 18-10-2017
  • Beoordeling: 6.9

    Expert kun je best heen goede serves en prima bedinging
    Geschreven door Klant uit enschede op 10-10-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Wij doen al jaren zaken met Expert Bennink in Haaksbergen en naar volle tevredenheid. Medewerkers zijn steeds heel attent en persoonlijk. Zeer hoog service niveau en de medewerkers zijn zelfs bereid aan huis te komen als jezelf iets niet helemaal lukt. Kortom prima winkel en service die wij iedereen kunnen aanbevelen.
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 04-10-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Expert Bennink, onze One stop shop voor alles met een stekker. Persoonlijke aandacht en goede service.
    Geschreven door Dhr Besteman uit haaksbergen op 22-09-2017
  • Beoordeling: 10.0

    ik ervaar de expert haaksbergen als zeer positief.
    Geschreven door Klant Oostendorp uit eibergen op 17-09-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Al jaren vaste klant, goede en deskundige medewerkers, zowel in de winkel als bij de aflevering. Dus, ga zo door...
    Geschreven door Dhr Maas uit eibergen op 06-09-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Ben ik niet naar toe gegaan
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 06-09-2017
  • Beoordeling: 8.3

    goeie service , snelle en correcte levering.
    Geschreven door Klant Kruize uit enschede op 29-08-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Goede klantvriendelijke zaak. Accurate en duideljke hulpverening. Kom hier absoluut terug.
    Geschreven door Dhr Helmens uit haaksbergen op 29-08-2017
  • Beoordeling: 7.6

    ik heb mijn nieuwe tv besteld via de website van Expert. De afhandeling van Expert was accuraat en deskundig.
    Geschreven door Klant uit enschede op 20-08-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Heel goede service en deskundige hulp, prima aflevering en uitleg, ik zou iedereen aanraden om naar Expert te gaan!
    Geschreven door Klant Willemsen uit enschede op 10-08-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Voor advies en service kun je op Expert rekenen
    Geschreven door Klant Ter Mors uit haaksbergen op 09-08-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Het personeel neemt de tijd en energie voor je om uit te zoeken wat bij jouw wensen past. Ze bieden een goede service en erg vriendelijk zijn ze ook. Zeker een aanrader om hier een (volgende) aanschaf te doen.
    Geschreven door Dhr Manenschijn uit haaksbergen op 09-08-2017
  • Beoordeling: 8.1

    X
    Geschreven door Klant Veldhuis uit haaksbergen op 09-08-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Wij kochten onze wasmachine bij Expert in Haaksbergen; en zijn daarbij uitstekend geholpen door Peter die met zijn aandacht en luisterend oor heel klantgericht is en zijn aanbod perfect afstemde op onze vraag! De wasmachine werd vervolgens zelfs binnen de afgesproken tijd geleverd en ook die levering verliep voorspoedig. Het was onze eerste aankoop bij Expert Haaksbergen, maar zeker voor herhaling vatbaar! Ik beveel Expert Haaksbergen van harte aan!
    Geschreven door Klant Vermeulen uit hengelo op 12-07-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Bij Expert hebben ze goede kennis van zaken en producten die ze verkopen in vergelijking met bv de Media Markt . Ook de service is uitstekend
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 05-07-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Bij expert krijgt men nog goede uitleg en heeft personeel verstand van zaken en aandacht voor de klant.
    Geschreven door Klant uit boekelo op 30-06-2017