Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Haaksbergen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Haaksbergen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Haaksbergen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.7

Zeer content met de geboden service, tijdens het keuzeproces, het bestelproces en ook met de zeer snelle levering volgens afspraak.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (166)

  • Beoordeling: 9.7

    Zeer content met de geboden service, tijdens het keuzeproces, het bestelproces en ook met de zeer snelle levering volgens afspraak.
    Geschreven door Klant uit ouderkerk aan de amstel op 28-06-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Help mijn wasmachine was smorgens stuk, voor 12.00 had Dhr. Bennink mij nieuwe bezorgd. Top!
    Geschreven door Mevr Snijders uit rekken op 28-06-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Ga ik niet doen omdat het té persoonsafhankelijk is.
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 14-06-2017
  • Beoordeling: 2.0

    Ik heb slecht advies gehad over aanschaf van een laptop ze hebben mij een laptop verkocht die over jarig was dit heb ik nagevraagd bij Expert in Lochem
    Geschreven door Klant Hart uit haaksbergen op 10-06-2017
  • Beoordeling: 9.2

    We hebben het fijn gehad in de winkel in Haaksbergen, ga zo door mensen en eerlijk zijn wat er kan of niet kan. Vriendelijke mensen bij jullie. Succes
    Geschreven door Klant Zandschulp uit houten op 08-06-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Is zeker aan te bevelen Goede service .En zeer correct.
    Geschreven door Klant Busch uit haaksbergen op 08-06-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service, deskundig personeel en vlotte levering
    Geschreven door Klant uit enschede op 18-05-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Zie eerdere antwoorden
    Geschreven door Klant Giesbert uit usselo - enschede op 11-05-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Goed
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 11-05-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Geluidsapperatuur aangeschaft. Zeer kundig advies gehad, en uitstekende servise..!!
    Geschreven door Dhr Besseling uit eibergen op 06-05-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Mooie winkel en je wordt altijd heel vriendelijk geholpen en in een woord \"klasse\"
    Geschreven door Klant Bakker uit enschede op 05-05-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Aardige mensen en weten, waar ze het over hebben bij de aankoop van een product.
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 28-04-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Ik beveel Expert Haaksbergen graag voor iedereen aan.
    Geschreven door Klant Horck uit haaksbergen op 12-04-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Nvt
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 12-04-2017
  • Beoordeling: 7.9

    Ik koop regelmatig mijn spullen bij Expert. Goede voorlichting, behulpzaamzam en redelijke prijzen
    Geschreven door Klant Figee uit haaksbergen op 09-03-2017
  • Beoordeling: 8.4

    ???
    Geschreven door Mevr Zanten uit haaksbergen op 08-03-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Ik ben zeer tevreden over expert bennink in Haaksbergen
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 08-03-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Je wordt klantvriendelijk geholpen en prima uitleg. Snelle levering van de produkten
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 22-02-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Wij hebben bij Expert Haaksbergen 2 Samsung tv\'s gekocht. De verkoper heeft uitstekend geluisterd naar onze wensen en ons een passend advies gegeven. Ook de service die Expert biedt is prima. De tv\'s zijn bij ons thuis bezorgd op de afgesproken tijd en waren volgens afspraak al Ziggo-klaar gemaakt. De bereikbaarheid van Expert Haaksbergen is goed.
    Geschreven door Klant Vries uit enschede op 22-02-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Ik heb alleen maar lof over expert zeer deskundig vriendelijk behulpzaam ik kan het alleen maar aanbevelen. Mieke van der Vossen.
    Geschreven door Klant Vossen uit haaksbergen op 15-02-2017
  • Beoordeling: 7.5

    Kan nog geen review geven,want de printer werkt alleen als er iets uit word wordt geprint en niet van het internet. geeft steeds off line aan. Ik zal dus nog even moeten puzzelen.
    Geschreven door Klant uit groenlo op 12-02-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Besteld via de website en afgehaald bij Expert Bennink. Prima communicatie en bij afhalen tips en adviezen. Uitstekende service!
    Geschreven door Klant Eefsting uit enschede op 08-02-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Geweldig goed behandeld en de levering was een dag eerder na een telefoontje of dat uitkwam
    Geschreven door Klant Kleinsman uit haaksbergen op 08-02-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Leuk personeel, goede service
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 02-02-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Er werd direct gebeld met de leverancier over het type gasfornuis in de kleur wit op voorraad was. Dit type was er niet meer maar er was wel een opvolger, mooier zelfs nog. Ik kreeg ook zeer duidelijke uitleg. Uitstekende service.
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 01-02-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Erg goede en deskundige service. Bovend8 vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Sark uit haaksbergen op 23-01-2017
  • Beoordeling: 6.0

    Fijne winkel met veel keus goede kwaliteit/prijs verhouding. Verkoper kan in mijn geval beter op de hoogte zijn van de mogelijkheden om een product wat niet in de winkel aanwezig is, de klant te adviseren hoe het product in haar/zijn bezit kan komen.
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 19-01-2017
  • Beoordeling: 5.3

    Vertrouw niet teveel op de belofte van over drie werkdagen leveren. Het artikel kan niet aanwezig zijn.
    Geschreven door Klant Keppels uit laren op 19-01-2017
  • Beoordeling: 7.3

    overzichtelijke site en super snelle bezorging
    Geschreven door Klant Vregelaar uit haaksbergen op 13-01-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Fijne winkel om inkopen te doen. Goede uitleg en vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Badart uit haaksbergen op 05-01-2017