Navigatie

Beoordelingen Expert Haaksbergen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Haaksbergen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Haaksbergen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Witbreuk 7.6

Goed advies van de verkoopmedewerker en bezorging in goed overleg, zeer tevreden.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (203)

  • Beoordeling: 7.6

    Goed advies van de verkoopmedewerker en bezorging in goed overleg, zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Witbreuk uit haaksbergen op 05-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer deskundig personeel, mooie winkel en je wordt er altijd netjes geholpen. Ik kan Expert Haaksbergen zeker aanbevelen.
    Geschreven door Klant uit enschede op 29-12-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Heel goed
    Geschreven door Klant uit enschede op 29-12-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Gewoon goed !
    Geschreven door Klant Jansen uit enschede op 26-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Vriendelijk personeel en uitstekende service .
    Geschreven door Klant Middelhuis uit haaksbergen op 20-12-2017
  • Beoordeling: 8.0

    Ik ga graag naar Expert, de kleinschaligheid en klantvriendelijkheid, maakt dat ik er veel liever naar toe ga dan naar een veel groter concern.
    Geschreven door Klant uit rekken op 19-12-2017
  • Beoordeling: 8.4

    wij zijn onder de indruk van de flexibiliteit, deskundigheid, snelheid en improvisatievermogen van althans één medewerker van Expert-Haaksbergen
    Geschreven door Klant Brack uit haaksbergen op 15-12-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Ga naar de winkel
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 15-12-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Bij de Expertwinkel in Haaksbergen wordt je altijd correct en deskundig geholpen!
    Geschreven door Klant Wolf uit haaksbergen op 15-12-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Wilt u als klant gezien worden, wilt u een persoonlijke, maar voorechtelijk vriendelijke behandeling en snelle levering? Ga dan naar Expert Bennink in Haaksbergen. U zult er geen spijt van krijgen
    Geschreven door Klant Hulsebos uit losser op 15-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Altijd vriendelijk en deskundig geholpen in Haaksbergen. We hebben gebruik kunnen maken van een kortingsweekend. Onze nieuwe oven bevalt uitstekend.
    Geschreven door Klant Lucas uit haaksbergen op 13-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon weer eens goed geholpen door expert winkel haaksbergen
    Geschreven door Klant Van de Brug uit boekelo op 12-12-2017
  • Beoordeling: 9.2

    X
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 12-12-2017
  • Beoordeling: 7.5

    \"Expert, niet meer uit Haaksbergen weg te denken!!\"
    Geschreven door Klant Lammers uit haaksbergen op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Zoals iedereen tegenwoordig doet; orienteer je vooraf goed en koop vervolgens bij Expert.
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer goede hulp en service! Een aanrader!
    Geschreven door Klant Tenhagen uit rietmolen op 29-11-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Ik kan expert van harte aanbevelen. Top!
    Geschreven door Klant Braun uit enschede op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Denken goed met je mee en daardoor Goede service
    Geschreven door Klant uit wierden op 25-10-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Expert is een prima winkel voor de aankoop van electrische artikelen.
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 24-10-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Wil je goede service en voorlichting: ga dan naar Bennink Haaksbergen, voor alles waar een stekker aanzit! Daarbij: DE KWALITEIT BLIJFT JE LANGER BIJ DAN DE PRIJS
    Geschreven door Dhr Oortman uit oldenzaal op 20-10-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Altijd goed geholpen door vriendelijk en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 18-10-2017
  • Beoordeling: 6.9

    Expert kun je best heen goede serves en prima bedinging
    Geschreven door Klant uit enschede op 10-10-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Wij doen al jaren zaken met Expert Bennink in Haaksbergen en naar volle tevredenheid. Medewerkers zijn steeds heel attent en persoonlijk. Zeer hoog service niveau en de medewerkers zijn zelfs bereid aan huis te komen als jezelf iets niet helemaal lukt. Kortom prima winkel en service die wij iedereen kunnen aanbevelen.
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 04-10-2017
  • Beoordeling: 8.6

    Expert Bennink, onze One stop shop voor alles met een stekker. Persoonlijke aandacht en goede service.
    Geschreven door Dhr Besteman uit haaksbergen op 22-09-2017
  • Beoordeling: 10.0

    ik ervaar de expert haaksbergen als zeer positief.
    Geschreven door Klant Oostendorp uit eibergen op 17-09-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Al jaren vaste klant, goede en deskundige medewerkers, zowel in de winkel als bij de aflevering. Dus, ga zo door...
    Geschreven door Dhr Maas uit eibergen op 06-09-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Ben ik niet naar toe gegaan
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 06-09-2017
  • Beoordeling: 8.3

    goeie service , snelle en correcte levering.
    Geschreven door Klant Kruize uit enschede op 29-08-2017
  • Beoordeling: 8.5

    Goede klantvriendelijke zaak. Accurate en duideljke hulpverening. Kom hier absoluut terug.
    Geschreven door Dhr Helmens uit haaksbergen op 29-08-2017
  • Beoordeling: 7.6

    ik heb mijn nieuwe tv besteld via de website van Expert. De afhandeling van Expert was accuraat en deskundig.
    Geschreven door Klant uit enschede op 20-08-2017