Navigatie

Beoordelingen Expert Haaksbergen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Haaksbergen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Haaksbergen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Mevr Kanbier 9.8

Friteusepan van Inventum 3 liter goed schoon te maken en eerlijk advies gekregen. Geen verkooppraatjes. Erg prettig dat de frituurlucht niet lang blijft hangen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (203)

  • Beoordeling: 9.8

    Friteusepan van Inventum 3 liter goed schoon te maken en eerlijk advies gekregen. Geen verkooppraatjes. Erg prettig dat de frituurlucht niet lang blijft hangen
    Geschreven door Mevr Kanbier uit rekken op 25-08-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Voor goede informatie en aankopen kun je bij Expert Haaksbergen uitstekend terecht!
    Geschreven door Klant Wolf uit haaksbergen op 23-08-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Alles volgens afspraak
    Geschreven door Klant uit eibergen op 19-08-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Expert heeft een ruime keus, niet alleen in artikelen op het gebied van electriciteit, maar ook voor gewone - en smartphones kun je er zeker slagen.
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 18-08-2016
  • Beoordeling: 8.2

    ik ben erg klantvriendelijk en deskundig geholpen. Personeel denkt je mee en geeft je goede advies
    Geschreven door Klant Startman uit haaksbergen op 17-08-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Vertrouwensrol Bekwaam Vriendelijk
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 17-08-2016
  • Beoordeling: 8.7

    We worden bij Expert in Haaksbergen uitstekend geholpen en Peter verdient een pluim .
    Geschreven door Klant Elzinga uit enschede op 14-08-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service, ook via de webwinkel
    Geschreven door Klant Free uit eibergen op 12-08-2016
  • Beoordeling: 8.1

    topwinkel. Helemaal blij mee.
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 12-08-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Dik tevreden over de levering. Snel en goed. Ook prijs is prima. .
    Geschreven door Klant Ploeg uit roosendaal op 12-08-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Prima service. Verkeerd product besteld, omruiling naar het juiste product geen probleem en snel geregeld.
    Geschreven door Klant uit enschede op 28-07-2016
  • Beoordeling: 5.3

    In de advertentie en produktbeschrijving op de website wordt uitgebreid gesproken over een USB-aansluiting waarmee foto\'s, muziek en video via de tv zou kunnen worden weergegeven. Op het geleverde toestel van hetzelfde typenummer komt echter geen USB-aansluiting voor.
    Geschreven door Klant uit neede op 20-07-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Voor al uw apparatuur groot of klein moet u bij Expert zijn.
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 18-07-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Klantvriendelijk en service zijn belangrijk. Daarom koop ik bij Expert Haaksbergen!
    Geschreven door Klant Brink uit rekken op 06-07-2016
  • Beoordeling: 9.3

    had geen goed gevoel na de aankoop van een sonos Play 3. het leek alsof de doos open was geweest. omruilen geen enkel probleem. wederom een zeer tevreden klant. trouwens sonos Play 3 geweldig. .
    Geschreven door Klant Krol uit haaksbergen op 22-06-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon perfecte service klantvriendelijk vakkundig weten waar ze over praten denken mee
    Geschreven door Klant Brug uit boekelo op 15-06-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Ook na de aankoop goed advies over product
    Geschreven door Klant uit lochem op 06-06-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Expert Bennink is een mooie overzichtelijke winkel met voldoende keus op elektrogebied. De verkopers zijn vriendelijk en deskundig. Groot voordeel is dat de winkel in het centrum van Haaksbergen staat.
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 25-05-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Parfecte keuze voor al uw aankopen, goede en snelle service en thuisbezorging.
    Geschreven door Klant Reijgersberg uit eibergen op 18-05-2016
  • Beoordeling: 8.2

    het ging hier om een bestelling via internet. De winkel in Lochem was tussen de middag dicht, waardoor ik niet kon vragen op het artikel op voorraad was. Ik wilde het graag snel hebben en wellicht diezelfde dag ophalen. Door het achterhaalde idee van sluitingstijden midden op de dag besloot ik het artikel in Haaksbergen te bestellen en te wachten op de zending. Ik werd binnen een uur na het plaatsen van de bestelling gebeld of de order dezelfde middag nog afgeleverd kon worden. Nog een uurtje later nam ik het pakketje van de bezorger in ontvangst. Ik zou haast zeggen: deze ondernemer verdient een \' warme douche\' (Radar-tv).
    Geschreven door Klant Decet uit neede op 17-05-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer goed vriendelijk en persoonlijk
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 17-05-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Alles naar wens
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 17-05-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Vlotte service en netjes thuisbezorgd
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 17-05-2016