Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels
  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Haaksbergen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Haaksbergen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Haaksbergen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Korn 9.6

Hele duidelijke site, goede product info en zeer nakkekijk om rond te kijken

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (166)

  • Beoordeling: 9.6

    Hele duidelijke site, goede product info en zeer nakkekijk om rond te kijken
    Geschreven door Klant Korn uit enschede op 23-12-2016
  • Beoordeling: 7.1

    Prima vestiging in Haaksbergen met leuk en correct personeel.
    Geschreven door Klant Pahlplatz uit enschede op 15-12-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Al jaren goede ervaring bij expert.
    Geschreven door Dhr Hommes uit neede op 14-12-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Erg tevreden over filiaal Haaksbergen..ze hebben erg veel moeite gedaan om mij de Senseo in de juiste kleur te bezorgen......deze was overal uitverkocht. Ik werd regelmatig telefonisch op de hoogte gehouden en uiteindelijk werd deze door een medewerker persoonlijk thuis bezorgd met excuses dat het zo lang geduurd had.
    Geschreven door Klant Jongen-scholing uit enschede op 10-12-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Zie de ingevulde vragenlijst.
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 09-12-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Heb een giga set gekocht met 4 telefoons voldoet zeer goed.
    Geschreven door Klant uit eibergen op 22-11-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Supersnelle service en levering door de dichtsbijzijnde dealer van Expert!
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 16-11-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Goede service, goede producten voor een mooie prijs, vriendelijk deskundig personeel! , niet opdringerig..
    Geschreven door Klant Gennissen uit haaksbergen op 16-11-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Je wordt snel , deskundig en vriendelijk geholpen inclusief een kopje koffie.
    Geschreven door Klant Veldkamp uit enschede op 15-11-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goede informatie en advies
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 05-11-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Er werd positief meegedacht door expert
    Geschreven door Klant uit eibergen op 01-11-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Altijd deskundig advies, vriendelijk personeel, goede service en scherpe prijzen.
    Geschreven door Klant uit borne op 28-10-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Ik zou zeggen koop bij Expert
    Geschreven door Klant Blok uit enschede op 24-10-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Vakkundig en zeer vriendelijk personeel. Neemt alle tijd om uitleg te geven.
    Geschreven door Klant Dost uit enschede op 20-10-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Prima ervaring bij de aankoop van een wasmachine. Correct, terzake kundig en zeer vriendelijk geholpen. Ook de aflevering liet niets te wensen over. Een aanrader dus.
    Geschreven door Dhr Helmens uit haaksbergen op 20-10-2016
  • Beoordeling: 5.3

    Zullen we maar niet doen!
    Geschreven door Klant Klanderman uit eibergen op 20-10-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Betrouwbare zaak,. goede produkten, goede aflevering van het produkt.
    Geschreven door Klant Harten uit haaksbergen op 20-10-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Ga naar Expert en u wordt geholpen door een Expert
    Geschreven door Klant Voorink uit haaksbergen op 18-10-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Zie hiervoor
    Geschreven door Klant uit eibergen op 13-10-2016
  • Beoordeling: 9.8

    Ben bij Expert Bennink op een perfecte manier geholpen, aanrader.
    Geschreven door Klant Zandhuis uit almelo op 22-09-2016
  • Beoordeling: 10.0

    ik ben zeer tevreden over de service en deskundigheid van uw medewerkers, groet, B.A.Postel
    Geschreven door Dhr Postel uit haaksbergen op 22-09-2016
  • Beoordeling: 8.9

    wijze waarop de verkoper mij hielp was deskundig, vriendelijk, niet opdringerig, vertrouwelijk en zeer gedreven. Hier kunnen veel verkopers denk ik wat van leren.
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 22-09-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Haaksbergen is voor HET adres voor alles waar een stekker aanzit. Zelfs nu wij in Oldenzaal wonen.
    Geschreven door Klant Oortman uit oldenzaal op 16-09-2016
  • Beoordeling: 9.8

    Friteusepan van Inventum 3 liter goed schoon te maken en eerlijk advies gekregen. Geen verkooppraatjes. Erg prettig dat de frituurlucht niet lang blijft hangen
    Geschreven door Mevr Kanbier uit rekken op 25-08-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Voor goede informatie en aankopen kun je bij Expert Haaksbergen uitstekend terecht!
    Geschreven door Klant Wolf uit haaksbergen op 23-08-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Alles volgens afspraak
    Geschreven door Klant uit eibergen op 19-08-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Expert heeft een ruime keus, niet alleen in artikelen op het gebied van electriciteit, maar ook voor gewone - en smartphones kun je er zeker slagen.
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 18-08-2016
  • Beoordeling: 8.2

    ik ben erg klantvriendelijk en deskundig geholpen. Personeel denkt je mee en geeft je goede advies
    Geschreven door Klant Startman uit haaksbergen op 17-08-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Vertrouwensrol Bekwaam Vriendelijk
    Geschreven door Klant uit haaksbergen op 17-08-2016
  • Beoordeling: 8.7

    We worden bij Expert in Haaksbergen uitstekend geholpen en Peter verdient een pluim .
    Geschreven door Klant Elzinga uit enschede op 14-08-2016