Navigatie

Beoordelingen Expert Heemskerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Heemskerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Heemskerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

Nette levering en uitleg van onze nieuwe vaatwasser!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1964)

  • Beoordeling: 9.1

    Nette levering en uitleg van onze nieuwe vaatwasser!
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 16-11-2021
  • Beoordeling: 8.2

    goed geholpen goed uitgelegd en nemen de tijd ,geen gehaast.
    Geschreven door Klant Pot uit heemskerk op 16-11-2021
  • Beoordeling: 7.7

    review en website begrijp ik niet echt.
    Geschreven door Klant Van der Does uit heemskerk op 15-11-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Bij deze winkel wordt je goed en deskundig geholpen. Alles meteen zien en proberen is beter dan kopen via de webshop. Ik koop graag in mijn woonplaats.(lokaal dus)
    Geschreven door Klant Rijkschroeff uit heemskerk op 15-11-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Goede kennis, meedenkend personeel en zet klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 15-11-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Je wordt geholpen door vakkundig personeel wat doorvraagt waar je het voor gaat gebruiken
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 10-11-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Persoonlijke benadering en service na de levering.
    Geschreven door Klant Ooms uit heemskerk op 10-11-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goed en kundig geholpen. Tevreden klant.
    Geschreven door Klant Reiss uit heemskerk op 09-11-2021
  • Beoordeling: 8.5

    De winkel in heemskerk is zekker een aanrader
    Geschreven door Klant Hoogervorst uit castricum op 08-11-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Heemskerk de beste!!
    Geschreven door Klant Kooij uit heemskerk op 06-11-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Ik koop al heel wat jaren bij Expert. Bevalt mij uitstekend en blijf daar ook als klant. Vriendelijk en deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 05-11-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima geregeld
    Geschreven door Klant Denneman uit heemskerk op 04-11-2021
  • Beoordeling: 6.9

    Laat je goed voorlichten
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 04-11-2021
  • Beoordeling: 9.1

    De klantvriendelijkheid en klantgerichtheid is staat bij hoog in het vaandel.
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 04-11-2021
  • Beoordeling: 7.5

    Ik zelf heb altijd door de tijd goede ervaringen gehad met expert.
    Geschreven door Klant Visser uit heemskerk op 03-11-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Klantvriendelijke winkel en personeel !
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 03-11-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Goed adres prima personeel
    Geschreven door Klant Glas uit wormerveer op 03-11-2021
  • Beoordeling: 8.1

    Expert is klantvriendelijk, heeft goede service en een topinstallateur (Wim)!
    Geschreven door Klant Wallenburg uit beverwijk op 03-11-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Bij Expert wordt je deskundig geholpen en er wordt meegedacht met het maken van keuzes. Desgewenst wordt een bepaalde keuze ook afgeraden.
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 03-11-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Prima winkel en fijn vakkundig personeel
    Geschreven door Klant Bakkum uit heemskerk op 03-11-2021
  • Beoordeling: 7.7

    ——————————
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 03-11-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Ga op deze voet verder
    Geschreven door Klant Van der Werff uit heemskerk op 03-11-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Persoonlijke service en aandacht, echte professionals en vakmannen. Als je iets bestelt weet je dat het goed komt.
    Geschreven door Klant uit assendelft op 29-10-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Tevreden met alles.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 27-10-2021
  • Beoordeling: 7.3

    vakkundig personeel, behulpzaam en niet opdringerig
    Geschreven door Klant Tijssens uit uitgeest op 26-10-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Kon geen betere keus maken
    Geschreven door Klant Bosscher uit wormerveer op 23-10-2021
  • Beoordeling: 9.4

    uitstekend geholpen
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 23-10-2021
  • Beoordeling: 7.8

    ga minstens op verkenning uit en vergelijk
    Geschreven door Klant De Graaf uit heemskerk op 22-10-2021
  • Beoordeling: 9.8

    We zijn altijd zeer tevreden over deze winkel en personeel
    Geschreven door Klant Reder uit heemskerk op 22-10-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Doet de naam eer aan!
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 22-10-2021