Navigatie

Beoordelingen Expert Heemskerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Heemskerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Heemskerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Vink 9.4

Prima zaak

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1964)

  • Beoordeling: 9.4

    Prima zaak
    Geschreven door Klant Vink uit haarlem op 15-12-2021
  • Beoordeling: 9.2

    ga je eerst verdiepen in wat je precies wilt en daarin wordt je dan met de kennis van het personeel goed geholpen
    Geschreven door Klant Groot uit uitgeest op 14-12-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Fijne winkel om te kopen en zeer goed geholpen
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 14-12-2021
  • Beoordeling: 6.9

    Nvt voor dit product
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 13-12-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Pirovano uit heemskerk op 13-12-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Goede informatie
    Geschreven door Klant Teeling uit heemskerk op 13-12-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Wij hebben een Giga-set telefoon gekocht, zijn er heel blij mee, de oude telefoon heeft het na 22 jaar begeven, maar zijn met deze telefoons, 3 stuks staan overal in huis, zeker zo blij!
    Geschreven door Klant Groen uit heemskerk op 10-12-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Fijne winkel en prima personeel In Heemskerk
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 09-12-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Prima service
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 08-12-2021
  • Beoordeling: 6.3

    Het product is nog niet geleverd dus waarom stuurt u mij deze vragenlijst .? Expert maakte reclame met een product dat niet leverbaar cq op vooraad was en probeert je dan een product aan te smeren dat 30 % duurder is Op deze manier jaag je klanten de winkel uit !
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 06-12-2021
  • Beoordeling: 8.5

    Prettige winkel en fijn geholpen
    Geschreven door Klant uit wormer op 05-12-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Fijne en goede service. Goed advies gekregen
    Geschreven door Klant Roozendaal uit heemskerk op 03-12-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Prima winkel
    Geschreven door Klant Jager uit beverwijk op 03-12-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Website is makkelijk, maar meeste info en advies krijg je in de winkel!
    Geschreven door Klant Appelhof uit heemskerk op 02-12-2021
  • Beoordeling: 10.0

    top service
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 02-12-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Bij EXPERT werken expert\'s
    Geschreven door Klant Zaaijer uit zaandam op 01-12-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Top winkel.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 01-12-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Personeel zeer deskundig en je voelt je welkom.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 30-11-2021
  • Beoordeling: 7.3

    n.v.t. zie toelichting
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 30-11-2021
  • Beoordeling: 8.8

    goed deskundig personeel een aanrader
    Geschreven door Klant Handgraaf uit heemskerk op 29-11-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ruime keus in de winkel en anders wordt iets besteld. Goede communicatie. Afspraken worden nagekomen. Vriendelijk personeel. Vakkundige installatie, inclusief tips. Ik ben zéér tevreden!
    Geschreven door Klant Kraaij uit heemskerk op 29-11-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Goede en snelle service
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 27-11-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Ga zo door
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 26-11-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Expert is zeer goed
    Geschreven door Klant Suiker Van Den Berg uit wormer op 25-11-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima personeel locatie Heemskerk.
    Geschreven door Klant Hofman uit heemskerk op 25-11-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service Een prettige winkel
    Geschreven door Klant uit heerhugowaard op 24-11-2021
  • Beoordeling: 9.7

    op en goede wijze geholpen
    Geschreven door Klant M Heeremans uit heemskerk op 22-11-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Goede communicatie. Monteur vriendelijk, vakkundig en gaf goed advies.
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 22-11-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Dat weet ik niet
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 18-11-2021
  • Beoordeling: 9.0

    niet van toepassing
    Geschreven door Klant Bras uit heemskerk op 18-11-2021