Navigatie

Beoordelingen Expert Heemskerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Heemskerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Heemskerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.7

Dicht bij goede service

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1962)

  • Beoordeling: 7.7

    Dicht bij goede service
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 21-10-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Goeie winkel
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 21-10-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Expert in heemskerk top service
    Geschreven door Klant Rumping uit bakkum op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Ongekende persoonlijke aandacht, klantenservice en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Wezepoel uit beverwijk op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Wij hebben altijd een goede service gehad bij onze aankopen dus een tevrede klant👍
    Geschreven door Klant Hout uit beverwijk op 20-10-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Goede , vriendelijke verkoper. Correcte aflevering. Kortom prima ervaring
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Kwaliteit,persoonlijke service
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 20-10-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Goed geholpen en de servies is altijd goed bij EXPERT
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 20-10-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Fijne winkel en zeer vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.1

    goede winkel.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 20-10-2021
  • Beoordeling: 7.3

    GoeIe service
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 20-10-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben al jaren klantb
    Geschreven door Klant Schoonen uit heemskerk op 20-10-2021
  • Beoordeling: 10.0

    goede actuele kennis van de producten en goede service.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 20-10-2021
  • Beoordeling: 8.3

    Prettige winkel
    Geschreven door Klant uit zaandijk op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en je wordt uitgebreid geinformeerd! Prettige medewerkers!
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.4

    overzichtelijke winkels met deskundig personeel waar je goed advies krijgt
    Geschreven door Klant Dunnen uit beverwijk op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service en uitleg.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 20-10-2021
  • Beoordeling: 9.2

    Hele prettige winkel om je apparatuur te kopen. Je krijgt goed advies en nemen de tijd voor je. Voor mij geen internet winkels meer ....
    Geschreven door Klant Brakenhoff uit beverwijk op 20-10-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Persoonlijk kontakt,geeft veel inzicht.
    Geschreven door Klant De Wit uit assendelft op 20-10-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Prijs kwaliteit is zeer goed. Service prima. En vakbekwame en vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant Grapendaal uit heemskerk op 20-10-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Uitstekende service! Dik tevreden.
    Geschreven door Klant uit heerhugowaard op 20-10-2021
  • Beoordeling: 5.1

    Zolang je geen klachten over het product hebt is het een prima winkel, maar heb je een klacht, is de service ver te zoeken
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 20-10-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Prettige winkel met goede service.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 20-10-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Een zaak waar je nog echt klant bent!!!!
    Geschreven door Klant Meij uit heemskerk op 01-10-2021
  • Beoordeling: 9.0

    Kan expert aanbevelen.
    Geschreven door Klant Oortwijn uit heemskerk op 01-10-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Vakkundig personeel en uiterst vriendelijk
    Geschreven door Klant Tiggelman uit heemskerk op 01-10-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Aan te bevelen
    Geschreven door Klant Van Tunen uit heemskerk op 27-09-2021
  • Beoordeling: 7.0

    Goede winkel.
    Geschreven door Klant uit wijk aan zee op 24-09-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Prima keuze
    Geschreven door Klant Snijders uit heemskerk op 17-09-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Alles in service en contact naar tevredenheid
    Geschreven door Klant Struve Talsma uit heemskerk op 15-09-2021