Navigatie

Beoordelingen Expert Heemskerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Heemskerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Heemskerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.9

We hebben lang geleden al inkopen gedaan bij Expert en we hebben weer het bewijs gekregen bij deze nieuwe aankoop, dat deze zaak prima is.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (2003)

  • Beoordeling: 8.9

    We hebben lang geleden al inkopen gedaan bij Expert en we hebben weer het bewijs gekregen bij deze nieuwe aankoop, dat deze zaak prima is.
    Geschreven door Klant uit uitgeest op 03-08-2015
  • Beoordeling: 7.8

    zo door gaan
    Geschreven door Klant Haverkamp uit assendelft op 03-08-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Geen review
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 27-07-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Gewoon naar de winkel gaan en persoonlijke aandacht vragen en daarna krijgen
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 23-07-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Goed bedrijf. Goede bediening.
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 18-07-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Goede winkel op een goeie plek en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Hilbers uit beverwijk op 16-07-2015
  • Beoordeling: 7.3

    prima winkel met ggoede service
    Geschreven door Klant De Boer uit heemskerk op 13-07-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Ik vroeg om advies voor een wasmachine ,omdat ik plat lig ,dus het moest via de telefoon ,maar binnen een dag geregeld,en stond de wasmachine in huis ,klasse ,bedankt
    Geschreven door Mevr Brandjes uit uitgeest op 13-07-2015
  • Beoordeling: 8.0

    Er was een probleem bij de aankoop van een tv. Dit is echter naar volle tevredenheid opgelost. Duidelijke instructie na het plaatsen van de tv.
    Geschreven door Klant Dijkman Dulkes uit beverwijk op 13-07-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Het is een mooie winkel en je kan er ook goed terecht voor vragen en advies
    Geschreven door Mevr Eilert uit beverwijk op 13-07-2015
  • Beoordeling: 8.5

    L
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 09-07-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Wat is een review. Is dit een nederlands woord?
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 08-07-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Inbouw vriezer en koelkast laten inbouwen zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 08-07-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Fijne zaak. Goede informatie verstrekking over het produkt.
    Geschreven door Klant Klerkx uit heemskerk op 04-07-2015
  • Beoordeling: 9.9

    Ze hebben altijd een goede service bijna all onze electronica komt bij expert vandaan.zelfs als ik op zaterdag middag een was machine koop en heb hem op dat moment hard nodig.ze hadden het druk maar twee uur later staat hij te draaien top .daar voor nog bedankt Heemskerk. m.v.g. J .pauw
    Geschreven door Dhr Pauw uit beverwijk op 03-07-2015
  • Beoordeling: 3.5

    Overzichtelijke website.
    Geschreven door Klant uit wijk a zee op 03-07-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon geweldige mensen die daar werken! Hebben verstand van hun vak en mensen kennis!
    Geschreven door Dhr Ivens uit heemskerk op 03-07-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Ik ben heel blij met Expert Gewoon in heemskerk Ik hoef niet ver om goede kwaliteit ,en goede prijsklasse
    Geschreven door Klant Bouwmeester uit heemskerk op 24-06-2015
  • Beoordeling: 7.8

    mooie overzichtelijke site. Vlotte bezorging aan huis. Wij zijn helemaal tevreden met deze eigentijdse manier van zaken doen. !
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 24-06-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Uitstekende service en deskundigheid. Vriendelijk en correct personeel. Prettige winkel om te kopen. Goed gesorteerd en ruim van opzet.
    Geschreven door Klant Porte uit heemskerk op 19-06-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Prima winkel werd goed geholpen had niks te klagen
    Geschreven door Klant Beentjes uit uitgeest op 19-06-2015
  • Beoordeling: 8.6

    goed advies en goed en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Gooijer uit heemskerk op 15-06-2015
  • Beoordeling: 9.5

    Prettige, frisse winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel. Groot assortiment.
    Geschreven door Klant Vloeimans uit heemskerk op 12-06-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Bezorging zoals afgeproken en na laatsing nog duidelijke uitleg gekrehgen
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 11-06-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Goede service en lange garantie
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 10-06-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Goed geholpen Met aandacht en netjes apparaat geplaatst en ingebouwd
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 10-06-2015
  • Beoordeling: 7.4

    Is goed en was goed.
    Geschreven door Klant Riethorst uit heemskerk op 08-06-2015
  • Beoordeling: 8.8

    We zijn heel goed geholpen eerst een wasmachine gekocht een L.G me dochter Bianca was mee werd heel goed en snel geregeld. Een week daar na met me vriend Leo een stofzuiger gekocht. Alles werd heel goed en duidelijk uit gelegd . EN extra garantie dat is altijd meegenomen toch. Bedankt voor jullie service . Wij zijn klant voor altijd . groetjes van Wilma ARNTZ
    Geschreven door Mevr Arntz uit heemskerk op 04-06-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Ik zag de LG Oled-TV. Heb er 1 nachtje over geslapen en ben zo geweldig blij vanaf \'t moment dat hij binnen was. Mijn kijkplezier is vanaf nu op volledig niveau. Bedankt Petra en Jeffrey voor jullie deskundigheid en geweldige medewerking.
    Geschreven door Dhr Doddema uit heemskerk op 04-06-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Een \"open\" winkel, ruim assortiment en deskundig/vriendelijk personeel.
    Geschreven door Dhr Heus uit heemskerk op 04-06-2015