Navigatie

Beoordelingen Expert Heemskerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Heemskerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Heemskerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 3.5

Overzichtelijke website.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1958)

  • Beoordeling: 3.5

    Overzichtelijke website.
    Geschreven door Klant uit wijk a zee op 03-07-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon geweldige mensen die daar werken! Hebben verstand van hun vak en mensen kennis!
    Geschreven door Dhr Ivens uit heemskerk op 03-07-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Ik ben heel blij met Expert Gewoon in heemskerk Ik hoef niet ver om goede kwaliteit ,en goede prijsklasse
    Geschreven door Klant Bouwmeester uit heemskerk op 24-06-2015
  • Beoordeling: 7.8

    mooie overzichtelijke site. Vlotte bezorging aan huis. Wij zijn helemaal tevreden met deze eigentijdse manier van zaken doen. !
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 24-06-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Uitstekende service en deskundigheid. Vriendelijk en correct personeel. Prettige winkel om te kopen. Goed gesorteerd en ruim van opzet.
    Geschreven door Klant Porte uit heemskerk op 19-06-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Prima winkel werd goed geholpen had niks te klagen
    Geschreven door Klant Beentjes uit uitgeest op 19-06-2015
  • Beoordeling: 8.6

    goed advies en goed en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Gooijer uit heemskerk op 15-06-2015
  • Beoordeling: 9.5

    Prettige, frisse winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel. Groot assortiment.
    Geschreven door Klant Vloeimans uit heemskerk op 12-06-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Bezorging zoals afgeproken en na laatsing nog duidelijke uitleg gekrehgen
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 11-06-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Goede service en lange garantie
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 10-06-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Goed geholpen Met aandacht en netjes apparaat geplaatst en ingebouwd
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 10-06-2015
  • Beoordeling: 7.4

    Is goed en was goed.
    Geschreven door Klant Riethorst uit heemskerk op 08-06-2015
  • Beoordeling: 8.8

    We zijn heel goed geholpen eerst een wasmachine gekocht een L.G me dochter Bianca was mee werd heel goed en snel geregeld. Een week daar na met me vriend Leo een stofzuiger gekocht. Alles werd heel goed en duidelijk uit gelegd . EN extra garantie dat is altijd meegenomen toch. Bedankt voor jullie service . Wij zijn klant voor altijd . groetjes van Wilma ARNTZ
    Geschreven door Mevr Arntz uit heemskerk op 04-06-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Ik zag de LG Oled-TV. Heb er 1 nachtje over geslapen en ben zo geweldig blij vanaf \'t moment dat hij binnen was. Mijn kijkplezier is vanaf nu op volledig niveau. Bedankt Petra en Jeffrey voor jullie deskundigheid en geweldige medewerking.
    Geschreven door Dhr Doddema uit heemskerk op 04-06-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Een \"open\" winkel, ruim assortiment en deskundig/vriendelijk personeel.
    Geschreven door Dhr Heus uit heemskerk op 04-06-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Zie eerste vraag
    Geschreven door Klant Littmann uit heemskerk op 01-06-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Netjes, keurig en fijn geholpen bij de aanschaf van mijn wasmachine. Ik kreeg goed advies en daardoor een goede keuze kunnen maken.
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 31-05-2015
  • Beoordeling: 8.7

    dik tevreden,snelle levering en plaatsing in een woord perfect
    Geschreven door Dhr Postma uit beverwijk op 29-05-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Een winkel met een overzichtelijke en goede uitstraling en beleefd personeel die ook de tijd voor je nemen. Bij deze winkel kom je graag terug voor een volgende aankoop.
    Geschreven door Mevr Jong uit uitgeest op 29-05-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Mooie winkel met deskundige medewerkers. Wat minder tijdsdruk bij aflevering komt kwaliteit en service ten goede.
    Geschreven door Klant Houwing uit wormer op 27-05-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer goed geholpen, goed meegedacht, reden om terug te gaan en niet via internet te bestellen om iets goedkoper uit te zijn.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 27-05-2015
  • Beoordeling: 7.0

    Goed geholpen
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 26-05-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Expert Heemskerk heeft mij meermalen goed en met kennis van zaken geholpen. Als ik in de toekomst weer iets nodig heb ga ik graag bij hen naar binnen.
    Geschreven door Mevr Beijerbergen Van Henegouwen uit heemskerk op 26-05-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Vind mezelf een tevreden klant bij expert, die op dat moment vond wat hij nodig had, en daarbij op correcte wijze geholpen werd zonder het \'ja maar we hebben ook dit merk, of dat product\'. Er wordt goed geluisterd naar wat de klant wilt, en dan ook krijgt.
    Geschreven door Klant Elsinga uit heemskerk op 22-05-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Perfect geholpen zowel in de winkel als de bezorgers,dikke pluim!
    Geschreven door Klant uit velsen noord op 21-05-2015
  • Beoordeling: 8.1

    zeer tevreden over de service, zowel in de winkel als de bezorgers
    Geschreven door Dhr Van Meurs uit heemskerk op 21-05-2015
  • Beoordeling: 9.9

    Geen idee
    Geschreven door Mevr De Wildt uit beverwijk op 21-05-2015
  • Beoordeling: 9.5

    Fijne winkel en goede kwaliteit producten
    Geschreven door Klant Castricum uit heemskerk op 15-05-2015
  • Beoordeling: 8.8

    De winkel hier in Heemskerk is prima en deskundig.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 11-05-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Uitstekende kennis van het winkel personeel en een ruim aanbod. Vooral een zeer uitmuntende dienst die thuis al je spullen komt brengen/installeren. Ze zijn erg vriendelijk en zeer gemotiveerd om je zo goed mogelijk te helpen en te voorzien van aanvullende informatie. Expert Heemskerk een zeer goede aanrader!
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 11-05-2015