Navigatie

Beoordelingen Expert Heemskerk

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Heemskerk die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Heemskerk. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Mevr De Wildt 9.9

Geen idee

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1902)

  • Beoordeling: 9.9

    Geen idee
    Geschreven door Mevr De Wildt uit beverwijk op 21-05-2015
  • Beoordeling: 9.5

    Fijne winkel en goede kwaliteit producten
    Geschreven door Klant Castricum uit heemskerk op 15-05-2015
  • Beoordeling: 8.8

    De winkel hier in Heemskerk is prima en deskundig.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 11-05-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Uitstekende kennis van het winkel personeel en een ruim aanbod. Vooral een zeer uitmuntende dienst die thuis al je spullen komt brengen/installeren. Ze zijn erg vriendelijk en zeer gemotiveerd om je zo goed mogelijk te helpen en te voorzien van aanvullende informatie. Expert Heemskerk een zeer goede aanrader!
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 11-05-2015
  • Beoordeling: 9.9

    Als u zoekende bent naar goed advies, snelle service, meedenkende medewerkers ga dan zeker naar Expert :) fantastisch!
    Geschreven door Klant Settels-nijssen uit zeewolde op 11-05-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Uitstekendebediening en service. De persoonlijke sfeer, die je bij de grote winkelketens mist. Prijsverschil met internetwinkels is klein. Je krijgt het dubbel en dwars terug aan gemak en advies.
    Geschreven door Klant uit heemskerk op 01-05-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Fijne mensen die de spullen bezorgen en plaatsen
    Geschreven door Dhr Jongerius uit heemskerk op 30-04-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Heb in de loop der jaren al veel artikelen gekocht,deze winkel bestaat al heel lang.altijd vriendelijk en kennis van zaken. .
    Geschreven door Klant op 28-04-2015
  • Beoordeling: 8.0

    Zeer tevreden Klant vriendelijk Ze denken mee
    Geschreven door Klant Van Dijk op 28-04-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Andere keer..
    Geschreven door Klant Brouwer uit beverwijk op 28-04-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Expert is klantvriendelijk betrouwbaar en geeft een goede service. Wij zijn zeer tevreden met Expert.
    Geschreven door Mevr Mienis op 27-04-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Goed geholpen, prima service en kennis
    Geschreven door Klant uit beverwijk op 23-04-2015
  • Beoordeling: 7.9

    mensen met verstand van zaken en een goed advies maken van Expert een prettige winkel.
    Geschreven door Mevr Heideman uit heemskerk op 23-04-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Goede gevoel als je de winkel binnenkomt. Wordt snel en goed geholpen.
    Geschreven door Mevr Warmenhoven uit wijk a zee op 20-04-2015
  • Beoordeling: 8.6

    Goede service, vrijdag droger gekocht, zaterdag geleverd.
    Geschreven door Klant op 15-04-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Wordt zeer prettig geholpen , prettige winkel met deskundig personeel en goede service. Dit was voor mij de reden om naar deze winkel te gaan.
    Geschreven door Dhr Stark op 13-04-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Deskundige mensen, die ook veel geduld hebben. Ik heb van andere gehoord dat hun service en aandacht heel goed is. Vandaar dat ik ervoor gekozen heb om niet bij een groot bedrijf als BCC te kopen.
    Geschreven door Mevr Breed op 06-04-2015
  • Beoordeling: 7.3

    ga al het witgoed kopen bij expert je word er goed en vriendelijk geholpen en vakkundig
    Geschreven door Klant Pul op 05-04-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Expert in Heemskerk kunnen wij niet missen. Het vakkundige personeel plus de persoonlijke benadering,gaf voor ons de doorslag om alles hier te kopen.
    Geschreven door Klant Zwaga op 05-04-2015
  • Beoordeling: 9.1

    De verkoopster had zelf de apparaten getest en kon ons goed voorlichten over de voor en nadelen
    Geschreven door Klant op 01-04-2015
  • Beoordeling: 9.0

    reclame maak ik alleen tegen betaling, mond op mond moet voldoende zijn en is vele malen beter
    Geschreven door Klant op 01-04-2015
  • Beoordeling: 7.4

    Internet is handig en wanneer je het in een winkel kunt afhalen is ook wel aan te bevelen, hoef je niet thuis te blijven voor de bezorger.
    Geschreven door Klant op 31-03-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Goede vriendelijke bediening, met goede service
    Geschreven door Klant Mulder op 30-03-2015
  • Beoordeling: 7.8

    alles bijdehand,dus het kan niet beter
    Geschreven door Dhr Broere op 25-03-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service, nemen de tijd voor de klant
    Geschreven door Klant op 25-03-2015
  • Beoordeling: 8.3

    ik ben heel goed geholpen
    Geschreven door Mevr De Jong op 25-03-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Roepen dat je klantvriendelijk bent en service verleent doet iedereen. Maar Expert Heemskerk maakt dit ook echt waar! Zonder voorwaarden en met maar één doel. Een tevreden klant. En dat voor een scherpe prijs. Klasse!
    Geschreven door Mevr Admiraal op 23-03-2015
  • Beoordeling: 7.7

    Het personeel staat er al jaren en is goed op de hoogte.
    Geschreven door Klant Ketelaar op 20-03-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Goede ervaring met het bedrijf goede sevice
    Geschreven door Klant op 19-03-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Prima service
    Geschreven door Klant op 16-03-2015