Navigatie

Beoordelingen Expert Hillegom

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Hillegom die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Hillegom. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Willems 10.0

Zeer mooie winkel en heel vriendelijk personeel. Goede service. Zeer kundig personeel bij de bezorgdiensten.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (739)

  • Beoordeling: 10.0

    Zeer mooie winkel en heel vriendelijk personeel. Goede service. Zeer kundig personeel bij de bezorgdiensten.
    Geschreven door Klant Willems uit noordwijk op 19-01-2018
  • Beoordeling: 9.4

    De producten die wij gekocht hebben bij de vestiging in Hillegom zijn tot onze tevredenheid goef uitgelegd en een supergoede service Wij zijn zeer tevreden klanten
    Geschreven door Klant Van Groning uit hillegom op 19-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ben absoluut op een keurige en snelle manier geholpen. Ook de installatie verliep lekker snel !!
    Geschreven door Klant uit nieuw vennep op 08-01-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Uitstekende service in de winkel maar ook tijdens bezorging en installeren aan / in huis.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 30-12-2017
  • Beoordeling: 8.3

    goede service, duidelijke uitleg
    Geschreven door Klant uit hillegom op 29-12-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Goede keuze om je product bij Exper te kopen
    Geschreven door Klant uit sassenheim op 19-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Als ik producten nodig heb en Expert heeft ze in haar assortiment, koop ik altijd bij Expert. Zij zijn betrouwbaar en hebben een uitstekende service. Het zou kunnen dat zij een tikje duurder zijn dan een ander, maar ik ga liever bij een winkel in de buurt die betrouwbaar is.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 17-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Fantastisch nette winkel, vriendelijk en deskundig personeel. Uitstekende bezoring en installatie !
    Geschreven door Klant uit noordwijkerhout op 17-12-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Top service en zeer deskundig personeel denken ook echt met je mee.
    Geschreven door Klant Abresch uit nieuw-vennep op 14-12-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Goede service en deskundige voorlichting
    Geschreven door Klant Van Vliet uit voorhout op 13-12-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Prettige winkel, prima parkeren. Prima assortiment en service!
    Geschreven door Klant uit heemstede op 13-12-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Top winkel met goede medewerkers welke met verstand van zaken met je meedenken.
    Geschreven door Klant Bakker uit hillegom op 12-12-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Voor raad bij het of een probleem moet je bij Expert zijn
    Geschreven door Klant De Wit uit hillegom op 12-12-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Klantvriendelijke winkel, vriendelijk en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 12-12-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Prima service, vakbekwame mensen.
    Geschreven door Klant Van Noord uit hoofddorp op 04-12-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Een monteur in dienst van expert heeft de afzuigkap geplaatst. Het hele proces van informatie en montage is uitstekend verlopen. Maak ik niet vaak meer mee.
    Geschreven door Klant uit rijnsburg op 01-12-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Expert Hillegom de zaak voor mij in de regio. Gedegen kennis. Uitstekende service. Al jaren vaste klant voor witgoed en overige . Goede prijs kwaliteit prijs verhouding
    Geschreven door Klant El Pincho uit haarlem op 27-11-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Top service! De bezorgers namen hun tijd om de koelkast waterpas te zetten.
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 27-11-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Duidelijke site. Kom terug indien nodig
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 27-11-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Tijdens onze aankopen hebben wij een uitstekende service mogen ontvangen in de winkel. Ze nemen de tijd voor je en beschikken over uitgebreide productkennis. Zeker een aanrader om hier uw producten aan te schaffen.
    Geschreven door Klant Both uit hillegom op 26-11-2017
  • Beoordeling: 9.0

    zeer goede voorlichting en uitstekende service
    Geschreven door Klant Van der Meer uit oegstgeest op 02-11-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer tevreden over het advies en ook de aflevering en installatie waren perfect.
    Geschreven door Klant Warmerdam uit lisse op 01-11-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Goede website goede prijzen en zeer goede service! Ook telefonisch te bestellen na t zien van iets!
    Geschreven door Klant Beerthuizen uit nieuw vennep op 01-11-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Klantvriendelijkheid en servicegerichtheid staan hoog in het vaandel van Expert Hillegom. Een zeer professioneel team dat alle hulde verdient met hun harde werken aan eerdergenoemde punten.
    Geschreven door Klant Grosze Nipper uit hoofddorp op 01-11-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Zie eerdere opmerkingen in deze enquete.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 18-10-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Een fijne winkel om vaste klant te zijn. Een team met eerlijke verkopers. Deze winkel kan ik van harte aanbevelen!
    Geschreven door Dhr Telescon uit hillegom op 17-10-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Ik was mijn afstand bediening voor de televisie en het snoer om aan te zetten kwijt geraakt met de verhuizing.Ik kreeg diverse snoeren om uit te proberen.Het is gelukt en ik kan weer genieten van mijn Sony tv die ik een aantal jaren geleden bij Expert gekocht had.En die tv doet het nog altijd uitstekend
    Geschreven door Dhr Clemens uit de zilk op 10-10-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Expert (Hillegom), goed advies, leuke aanbiedingen en prima service.
    Geschreven door Dhr Kraaijenoord uit katwijk op 10-10-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Vriendelijk personeel met nuttige informatie over de witgoed producten,dat was voor mij doorslag gevend om tot aankoop te besluiten.?
    Geschreven door Dhr Van der Boon uit wijnaldum op 03-10-2017
  • Beoordeling: 9.5

    een hele goede service top
    Geschreven door Klant Peschier uit noordwijk zh op 26-09-2017