Navigatie

Beoordelingen Expert Hillegom

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Hillegom die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Hillegom. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Hooft 8.3

Echt een vakzaak, verkopers weten waar ze het over hebben, doet de naam ?Expert? zeker eer aan.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (727)

  • Beoordeling: 8.3

    Echt een vakzaak, verkopers weten waar ze het over hebben, doet de naam ?Expert? zeker eer aan.
    Geschreven door Klant Hooft uit nieuw vennep op 28-02-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Ik ben zeer tevreden over Expert Hillegom. Ik ben al klant vanaf het moment dat de Expert in Hillegom is gevestigd. Staan altijd voor je klaar met goed advies. De service is ook altijd uitstekend.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 22-02-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik kan Expert van harte aanbevelen.
    Geschreven door Klant Noteboom uit oegstgeest op 21-02-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Zie reeds ingevulde tekst hiervoor
    Geschreven door Klant Eeken uit nieuw-vennep op 31-01-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Winkel in Hillegom , makkelijk bereikbaar voldoende parkeerplaatsen in de omgeving. Zeer vriendelijk en adequate medewerkers.Men besteedt tijd en geduld om je vragen te beantwoorden.De aflevering van de gekochte goederen is als uitstekend ervaren. Bij aanschaf van toekomstig elektrische apparaten zullen we wellicht een bezoek aan EXPERT HILLEGOM doen.
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 20-01-2020
  • Beoordeling: 9.2

    expert hillegom is de winkel waar ik altijd terecht kan met vragen e.d.
    Geschreven door Klant Van Norden uit nieuw-vennep op 06-01-2020
  • Beoordeling: 8.6

    prima producten en goede vriendelijke service al jaren.
    Geschreven door Klant Bogaart uit beinsdorp op 03-01-2020
  • Beoordeling: 5.7

    Wij hebben meerdere apparaten gekocht bij Expert, daar waren we tevreden over, over het apparaat en over de voorlichting, aar nu is het e het niet goed gegaan.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 18-12-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Meedenken met een paar specifieke wensen voor een vaatwasser. Uiteindelijk op advies van de winkel een bepaald type Siemens gekozen en die maakt de vaat perfect schoon.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 18-12-2019
  • Beoordeling: 6.7

    De 1 fase inducutiekookplaat (3700W) blijkt niet te voldoen voor ons. Als je meer dan 2 kookplaten gebruikt hapert de stroomtoevoer al, dus niet handig koken. Helaas is ons dit dus verkeerd geadviseerd (het zou wel kunnen als je maar niet alle 4 de kookplaten op hoge stand zet, 3 kookplaten op een middelmatige stand kan dus ook niet) Verder wel prima product en prettige medewerkers/installateurs, maar inhoudelijk advies was dus in ons geval slecht.
    Geschreven door Klant uit heemstede op 27-11-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Goed advies en goede service!
    Geschreven door Klant Chou uit hillegom op 22-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert is echt een aanbeveling, goede en deskundig advies, goede service. En uitstekend en klantvriendelijke personeel. Ook de installatie van de apparatuur was prima. Veel lof!
    Geschreven door Klant uit roelofarendsveen op 21-11-2019
  • Beoordeling: 9.6

    Hele fijne zaak met verkopers die kennis van zaken hebben. Heel prettig en ruim opgezette winkel met bijna alles wat je zoekt op elektronica gebied. En is het eventueel niet in huis dan wordt het besteld en is het meestal de volgende dag al binnen, anders zéker binnen een week.
    Geschreven door Klant uit lisse op 16-11-2019
  • Beoordeling: 9.4

    Prima werk van begin tot eind
    Geschreven door Klant Schrama uit nieuw vennep op 08-11-2019
  • Beoordeling: 10.0

    De servise is uitstekend ook de vakmanschap is goed
    Geschreven door Klant Buckens uit hillegom op 08-11-2019
  • Beoordeling: 7.9

    Snel geleverd en goed advies gekregen in de winkel!
    Geschreven door Klant uit hillegom op 07-11-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Prima zaak goed advies en netjes geholpen
    Geschreven door Klant Breuk uit nieuw vennep op 07-11-2019
  • Beoordeling: 8.3

    prima winkel ,goede service en aardige mensen die goed kunnen helpen
    Geschreven door Klant uit hillegom op 07-10-2019
  • Beoordeling: 8.1

    Goed en deskundig geholpen. Voldoende info over verschil van merken en prijzen. Netjes afgeleverd thuis.
    Geschreven door Klant Koopman uit hillegom op 29-07-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer goede verkopers.
    Geschreven door Klant uit de zilk op 23-07-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Prettige behulpzame medewerkers. Nemen de tijd zowel bij reparaties als nieuwe aankoop.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 08-07-2019
  • Beoordeling: 8.7

    Als je nog ouderwets geholpen wil worden en een goede service verwacht, alsmede gezellig personeel over de vloer wil hebben, ben je bij Expert Hillegom aan het juiste adres.
    Geschreven door Klant De Gruijter uit hoofddorp op 05-07-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Nee hoor, dat doe ik niet. Men moet het zelf maar ervaren.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 01-07-2019
  • Beoordeling: 8.5

    Goede bediening en zeer grote kennis van zaken. Prima winkel
    Geschreven door Klant Van der Meer uit oegstgeest op 08-06-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Expert is een prettige winkel waar service hoog staat.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 06-06-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Bedankt Rob. Als vanouds gezellige aankoop.
    Geschreven door Klant Waterreus uit hillegom op 04-06-2019
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer fijn geholpen bij Expert Hillegom. Namen alle tijd voor ons en hielpen bij het maken van de juiste keuzes voor onze benodigde apparaten. Alles werd netjes thuisbezorgd en aangesloten. Heerlijk om daar geen zorgen om te hebben en direct te kunnen genieten van onze tv\'s en soundbar!
    Geschreven door Klant Holsbergen uit abbenes op 03-06-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Expert is een goed bedrijf met goede service en snelle levering, kortom dik tevreden
    Geschreven door Klant Hogendoorn uit nieuw vennep op 02-05-2019
  • Beoordeling: 8.7

    zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 15-04-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Enorm goed geholpen bij de keus van een nieuwe TV. TV is geïnstalleerd door 2 vakmannen. Keurig opgehangen en alles werkte uitstekend tien ze klaar waren. Deze winkel en installateurs zijn een absolute aanrader.
    Geschreven door Klant uit roelofarendsveen op 29-03-2019