Navigatie

Beoordelingen Expert Hillegom

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Hillegom die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Hillegom. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.3

Prijs valt altijd tegen als je meer opties op apparaat wil

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (743)

  • Beoordeling: 9.3

    Prijs valt altijd tegen als je meer opties op apparaat wil
    Geschreven door Klant uit lisse op 15-01-2024
  • Beoordeling: 9.8

    Wij zijn zeer prettig geholpen er werd goed meegedacht. Het plaatsen van onze koelvriescombinatie is uitstekend gedaan. Wij bevelen uw bedrijf dan ook aan.
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 14-01-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Altijd goede service en advies voor een goede prijs
    Geschreven door Klant Van der Bijl uit hoofddorp op 12-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Bij Expert wordt je direct geholpen en krijgt vooral goed advies en persoonlijke aandacht voor het aanschaffen van je elektronische goederen. Een heel verschil met Mediamarkt.......
    Geschreven door Klant Kleverlaan uit vogelenzang op 11-01-2024
  • Beoordeling: 9.3

    ik heb een zeer goede ervaring met expert dus een aanrader om daar een aankoop te doen mede door de goede service en klantvriendelijkheid en het goede advies
    Geschreven door Klant Bink uit nieuw-vennep op 04-01-2024
  • Beoordeling: 8.8

    Goed deskundig geholpen
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 04-01-2024
  • Beoordeling: 9.6

    prima service, prima kennis van zaken en uitleg, vriendelijk en bekwaam personeel.
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 03-01-2024
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Hillegom altijd goede service en mooi assortiment
    Geschreven door Klant Van der Riet uit hillegom op 03-01-2024
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer goed en ik beveel anderen ook expert aan
    Geschreven door Klant Funcke uit hillegom op 03-01-2024
  • Beoordeling: 9.3

    Toppie heb al vier artikel gekocht anders had ik al weg geweest
    Geschreven door Klant Plug uit de zilk op 02-01-2024
  • Beoordeling: 9.8

    Expert Hillegom geeft deskundige en goede informatie. Erg behulpzame en prettige medewerker.
    Geschreven door Klant uit nieuw-vennep op 02-01-2024
  • Beoordeling: 8.3

    Ik ben al heel lang klant bij Expert omdat het daar goede service is
    Geschreven door Klant uit hillegom op 01-01-2024
  • Beoordeling: 9.8

    Fijne winkel met deskundige medewerkers die de tijd nemen en echt met je meedenken
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 01-01-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Gewoon een hele prettige winkel waar je voor alles terecht kan, en is het toevallig even niet in huis dan is het er meestal dezelfde week nog!!! Gewoon TOP.... Ga zo door!!.
    Geschreven door Klant Van der Post uit lisse op 30-12-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Mooie internetradio met wekfunctie gekocht. Prachtig geluid.
    Geschreven door Klant Hartenberg uit hillegom op 29-12-2023
  • Beoordeling: 7.8

    Ga gewoon naar de winkel en kijk rond of U ziet wat U zoekt. Is dat zo, is het mooi. Is dat niet zo, ga dan naar een andere winkel of kom nog eens terug. Bereid U thuis een beetje voor, geef duidelijk aan wat U zoekt en welke prijsklasse. Als U vragen heeft, stel ze dan. U weet ook niet alles.
    Geschreven door Klant uit lisse op 25-12-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Deskundig advies en prima (communicatie over) installatie!
    Geschreven door Klant uit heemstede op 23-12-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne zaak expert,goed geholpen
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 15-12-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Gewoon naartoe gaan en ervaren
    Geschreven door Klant Mohy El Dine uit hillegom op 15-12-2023
  • Beoordeling: 8.4

    Mooie winkel goed geholpen
    Geschreven door Klant uit nieuw vennep op 13-12-2023
  • Beoordeling: 7.3

    We zijn van begin tot eind correct geholpen.
    Geschreven door Klant Van der Maden uit nieuw vennep op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Naast mijn vaste Sonosboxen heb ik nu ook een oplaadbare box gekocht. Makkelijk voor in de badkamer en van de zomer ook in de tuin te gebruiken.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 11-12-2023
  • Beoordeling: 7.3

    De ervaring was goed
    Geschreven door Klant uit nieuw-vennep op 11-12-2023
  • Beoordeling: 8.4

    het was jammer dat mijn product niet aanwezig was. Her zou nog een maand duren. Toen is voorgesteld om een monteur te sturen om e.e.a. op te .lossen. Nu afwachten of de monteur deze week komt.
    Geschreven door Klant uit nieuw-vennep op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Fijne winkel, uitstekend geholpen
    Geschreven door Klant Van Dalen uit bennebroek op 11-12-2023
  • Beoordeling: 7.4

    Goede service en levering
    Geschreven door Klant uit noordwijk zh op 11-12-2023
  • Beoordeling: 8.0

    We kopen al jaren onze tv en witgoed bij expert hillegom en zeer tevreden
    Geschreven door Klant Slingerland uit nieuw vennep op 15-11-2023
  • Beoordeling: 10.0

    De spullen die geleverd zijn, zijn keurig uitgepakt en geïnstalleerd. Uitleg gekregen waar nodig.
    Geschreven door Klant Verbeek uit ter aar op 10-11-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Een echte winkel verdient voorkeur boven een webwinkel.
    Geschreven door Klant uit nieuw-vennep op 10-11-2023
  • Beoordeling: 8.9

    Aandacht, advies, service, personeel ga het zelf ervaren. Top.
    Geschreven door Klant Tjepkema uit bennebroek op 09-11-2023