Navigatie

Beoordelingen Expert Hillegom

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Hillegom die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Hillegom. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.2

Top top top

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (602)

  • Beoordeling: 8.2

    Top top top
    Geschreven door Klant uit hillegom op 20-10-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Expert Hillegom hoort nog bij de club van ondernemers die het in zijn bloed heeft. Niet te vergelijken met een Media Markt of dergelijke....
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.2

    zeer tevreden, afspraken voor bezorging en installeren zijn uitstekend uitgevoerd.
    Geschreven door Klant Van der Kolk uit nieuw-vennep op 20-10-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Ik kan iedereen de zaak aanraden.
    Geschreven door Klant Daane uit heemstede op 20-10-2022
  • Beoordeling: 8.9

    Betrouwbaar, klantvriendelijk, service gericht. Chapeau!
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 26-09-2022
  • Beoordeling: 5.2

    Een monteur die met u samenwerkt, kwam de kookplaat installeren. Hij moest wat extra werk doen (bank knippen) maar zei niet dat het extra kosten met zich meebracht, of maakte een voorstel, of informeerde me over de prijs. Aan het einde maakte hij een factuur. Toen ik de winkel belde, zeiden ze dat dit normaal is en dat ik extra kosten had moeten verwachten omdat er extra werk moest worden gedaan, en het is normaal dat de monteur de prijs niet zei. Voor mij is het onaanvaardbaar om incoive te doen zonder een offerte te verstrekken en een goedkeuring te vragen.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 21-09-2022
  • Beoordeling: 10.0

    De fijne winkel in ons dorp
    Geschreven door Klant De Wit uit hillegom op 19-09-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Mooie winkel en een prima behulpzaam personeel. De kwaliteit van en de informatie over het geleverde is uitstekend. De verhouding prijs en kwaliteit is ook in orde. Kortom een zaak die ik kan aanbevelen.
    Geschreven door Klant Nederstigt uit vogelenzang op 13-09-2022
  • Beoordeling: 7.0

    Lange levertijd.
    Geschreven door Klant uit voorhout op 07-09-2022
  • Beoordeling: 8.4

    wil ik niet geven
    Geschreven door Klant uit hillegom op 06-09-2022
  • Beoordeling: 7.5

    Lekker in het dorp.... makkelijk benaderbaar.
    Geschreven door Klant uit hillegom op 02-09-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Uitstekende service
    Geschreven door Klant Smits uit hillegom op 02-09-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Komen al jaren bij Expert. Heel goede service en met name zeker deze aankoop. Wasmachine moest naar zolder en dat was vrij moeilijk te bereiken. Is hen toch gelukt.. complimenten!
    Geschreven door Klant Boomars uit bennebroek op 31-08-2022
  • Beoordeling: 8.5

    Bij Expert kan je nog de oude VVV-bonnen inleveren. Nadat ik het product heb besteld was het de volgende dag al geleverd. Ik heb het dan in de winkel opgehaald.
    Geschreven door Klant uit nieuw vennep op 25-08-2022
  • Beoordeling: 7.9

    Geen aanraden
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 15-08-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Bij Expert is een uitstekende keuze voor alle artikelen. Prijs en Kwaliteit uitstekend. Een aanrader.
    Geschreven door Klant uit noordwijk op 15-08-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Koop je product bij expert dan zit je goed
    Geschreven door Klant Riepe uit lisse op 15-08-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Al jaren onze leverancier van witgoed
    Geschreven door Klant Van Kampen uit lisse op 10-08-2022
  • Beoordeling: 7.7

    Fijn om zaken te doen met een lokale onderneming, die - in tegenstelling tot de dozenschuivers op Internet - insteekt op service en continuïteit van de relatie.
    Geschreven door Klant uit noordwijkerhout op 10-08-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Een winkel waar de klant duidelijk belangrijk is, een absolute aanrader
    Geschreven door Klant Oppelaar uit nieuw vennep op 10-08-2022
  • Beoordeling: 9.0

    goede service met persoonlijke aandacht
    Geschreven door Klant Van Norden uit nieuw-vennep op 03-08-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Vooral de monteur van de Miele vaatwasser was top. Hij viel zeer positief op.
    Geschreven door Klant De Vries uit hillegom op 20-07-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Vakkundig mijn nieuwe TV opgehangen en geïnstalleerd
    Geschreven door Klant Ten Dam uit nieuw-vennep op 15-07-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Wes loyaal, koop lokaal
    Geschreven door Klant Beuming uit hillegom op 14-07-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Uitstekende service
    Geschreven door Klant uit hoofddorp op 08-07-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer klantgerichte winkel met een uitstekende service
    Geschreven door Klant De Vries uit hillegom op 08-07-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Goede service en vriendelijk personeel. Ik kjom graag bij Expert Hillegom
    Geschreven door Klant Rooijen uit nieuw-vennep op 06-07-2022
  • Beoordeling: 9.4

    Enige puntje voor extra garantie melden dat je foto moet hebben van het achterplaat. Bij mij nu aangesloten en ik er niet meer bij kan. Dus kan ik mijn garantie niet registreren
    Geschreven door Klant Zee uit leiden op 04-07-2022
  • Beoordeling: 9.8

    De service en expertise bij Expert Hillegom is top!
    Geschreven door Klant De Wagt uit de zilk op 01-07-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Zelfs op zaterdagmiddag waren er voldoende medewerkers aanwezig, wij werden direct en adequaat geholpen.
    Geschreven door Klant Willemse uit hillegom op 28-06-2022