Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Horst

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Horst die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Horst. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.4

Klant vriendelijk en een ruime winkel de service is goed

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (505)

  • Beoordeling: 9.4

    Klant vriendelijk en een ruime winkel de service is goed
    Geschreven door Klant uit horst op 19-06-2015
  • Beoordeling: 8.5

    Een goede service gerichte winkel, waar we graag terug komen om te kopen, voor zowel de kleine als de grote artikelen.
    Geschreven door Dhr Linschoten uit grubbenvorst op 19-06-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Zie eerdere opmerking.
    Geschreven door Dhr Veuger uit horst op 11-06-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Goede deskundige service. A merken kun je overal kopen maar service niet. Maar hier krijg je de service en klantvriendelijkheid er gratis bij !!!!
    Geschreven door Klant uit wanssum op 08-06-2015
  • Beoordeling: 8.2

    ik zal nu maar geen review schrijven want dan bent u niet blij.
    Geschreven door Klant uit venlo op 08-06-2015
  • Beoordeling: 8.6

    Ik ben al 50 klant bij de familie Coenders nu EXPERT. en ben altijd klant vriendelijk en profesioneel geholpen.Ging er op een of andere manier iets mis werd het altijd goed afgehandeld.
    Geschreven door Klant Lucassen uit horst op 02-06-2015
  • Beoordeling: 8.7

    ga zo door
    Geschreven door Klant Van der Sterren *) uit horst op 27-05-2015
  • Beoordeling: 9.1

    precies zoals de naam het zegt: expert
    Geschreven door Klant uit broekhuizen op 26-05-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Een prettige winkel waar deskundigheid en klantvriendelijkheid voorop staat
    Geschreven door Klant uit sevenum op 23-05-2015
  • Beoordeling: 8.6

    Prima geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe tv. Daarna zijn ze hem komen bezorgen en hebben ze ervoor gezorgd dat alles het deed. Internet en decoder. Dit had ik zelf niet zo kunnen doen. Erg fijn dus.
    Geschreven door Klant uit sevenum op 21-05-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Alles zeer duidelijk. Bestelling en bezorging uitermate correct. Nogmaals zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit grubbenvorst op 21-05-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Tevreden!!
    Geschreven door Klant Buijssen uit hegelsom op 15-05-2015
  • Beoordeling: 8.7

    goede service
    Geschreven door Klant uit meterik op 12-05-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Ben zeer goed geholpen, mijn vragen waren ook zeer goed beantwoord over het te kopen product. De pressentatie van de producten is ook goed. De algemene indruk is dan ook zeer goed. Met vriendelijke groet, Jac
    Geschreven door Klant uit horst op 27-04-2015
  • Beoordeling: 8.4

    we zijn zeer goed geholpen en de keuzen waren heel goed .
    Geschreven door Klant Engels uit tienray op 27-04-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Prima
    Geschreven door Klant uit horst op 23-04-2015
  • Beoordeling: 8.0

    das is expert, natuurlijk
    Geschreven door Klant Van Heijster op 13-04-2015
  • Beoordeling: 7.7

    Snel en handig maar dat zal geen nieuws zijn
    Geschreven door Klant Sanders op 13-04-2015
  • Beoordeling: 8.7

    zeer tevreden over besteld product en zeer snelle levering
    Geschreven door Dhr Van Kempen op 07-04-2015
  • Beoordeling: 9.5

    Expert, goede kwaliteit producten, goede garantie, goede service en vriendelijk en deskundig personeel!
    Geschreven door Klant Peusens op 04-04-2015
  • Beoordeling: 9.7

    Expert Coenders hele fijne winkel, goed assortiment en zeer deskundig personeel. En meer dan uitstekende service!!!
    Geschreven door Klant Peusens *) op 04-04-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Nee
    Geschreven door Klant op 26-03-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Prima service, duidelijke demonstratie en uitleg van internet radio systemen en een scherpe prijsaanbieding ontvangen
    Geschreven door Klant op 25-03-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Aangezien ik bij een andere keten in Horst voor mijn gevoel niet goed geholpen ben , was de keuze snel gemaakt. Ik wandel eens bij Expert binnen. Door de vriendelijke verkoper was de keuze snel gemaakt. Expert heeft er zeker een klant bij.
    Geschreven door Klant Jessen op 25-03-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Expert Coenders, voor al uw elektrische apparaten! De beste Service en prima kwaliteit!!!
    Geschreven door Klant Brouwer op 20-03-2015