Navigatie

Beoordelingen Expert Horst

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Horst die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Horst. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.0

Goede service, goede prijs/kwaliteit verhouding

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (520)

  • Beoordeling: 8.0

    Goede service, goede prijs/kwaliteit verhouding
    Geschreven door Klant uit horst op 09-07-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Goed geholpen en mooie ruime winkel
    Geschreven door Klant Kleuskens uit horst op 04-07-2015
  • Beoordeling: 5.6

    Nvt
    Geschreven door Klant Camps uit sevenum op 03-07-2015
  • Beoordeling: 8.7

    niet twijfelijn gewoon doen
    Geschreven door Klant Saris uit hegelsom op 03-07-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Fijne winkel en goede uitleg en service.
    Geschreven door Klant uit horst op 03-07-2015
  • Beoordeling: 7.3

    goede sevice
    Geschreven door Klant Manders uit horst op 29-06-2015
  • Beoordeling: 7.4

    Service was prima, zeer zeker gaan wij er weer heen
    Geschreven door Klant uit horst op 29-06-2015
  • Beoordeling: 8.4

    goede service
    Geschreven door Klant uit melderslo op 25-06-2015
  • Beoordeling: 8.7

    hele goede ervaringen met expert! klant vriendelijk goede service!
    Geschreven door Klant Jacobs uit horst op 25-06-2015
  • Beoordeling: 7.7

    Nazorg(services) zeer goed, handleiding bij product was verouderd medewerker van Expert leverde de volgende dag middels email de juiste
    Geschreven door Klant Rongen uit tienray op 24-06-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Expert heeft een site waarop prijzen die duidelijk concurreren met andere websites. Alles is vanuit de luie stoel opvraagbaar, bijna alle merken en maten die je maar zou willen. Als je iets besteld, weet je met wie je te maken hebt. Niet afwachten of het wel wordt afgeleverd. Zijn de spullen niet in orde, weet je waar je terecht kunt om na te vragen. Een firma die bekend is en dichtbij te vinden is.
    Geschreven door Klant uit america op 22-06-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Qqqqq
    Geschreven door Klant uit horst op 21-06-2015
  • Beoordeling: 7.6

    klantvriendelijk zeer goed geholpen
    Geschreven door Klant uit horst op 20-06-2015
  • Beoordeling: 7.6

    vriendelijk, meedenkend begulpzaam en accuraat
    Geschreven door Klant uit venlo op 19-06-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Expert Coenders, goeie service!
    Geschreven door Klant Vollenberg uit grubbenvorst op 19-06-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Klant vriendelijk en een ruime winkel de service is goed
    Geschreven door Klant uit horst op 19-06-2015
  • Beoordeling: 8.5

    Een goede service gerichte winkel, waar we graag terug komen om te kopen, voor zowel de kleine als de grote artikelen.
    Geschreven door Dhr Linschoten uit grubbenvorst op 19-06-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Zie eerdere opmerking.
    Geschreven door Dhr Veuger uit horst op 11-06-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Goede deskundige service. A merken kun je overal kopen maar service niet. Maar hier krijg je de service en klantvriendelijkheid er gratis bij !!!!
    Geschreven door Klant uit wanssum op 08-06-2015
  • Beoordeling: 8.2

    ik zal nu maar geen review schrijven want dan bent u niet blij.
    Geschreven door Klant uit venlo op 08-06-2015
  • Beoordeling: 8.6

    Ik ben al 50 klant bij de familie Coenders nu EXPERT. en ben altijd klant vriendelijk en profesioneel geholpen.Ging er op een of andere manier iets mis werd het altijd goed afgehandeld.
    Geschreven door Klant Lucassen uit horst op 02-06-2015
  • Beoordeling: 8.7

    ga zo door
    Geschreven door Klant Van der Sterren *) uit horst op 27-05-2015
  • Beoordeling: 9.1

    precies zoals de naam het zegt: expert
    Geschreven door Klant uit broekhuizen op 26-05-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Een prettige winkel waar deskundigheid en klantvriendelijkheid voorop staat
    Geschreven door Klant uit sevenum op 23-05-2015
  • Beoordeling: 8.6

    Prima geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe tv. Daarna zijn ze hem komen bezorgen en hebben ze ervoor gezorgd dat alles het deed. Internet en decoder. Dit had ik zelf niet zo kunnen doen. Erg fijn dus.
    Geschreven door Klant uit sevenum op 21-05-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Alles zeer duidelijk. Bestelling en bezorging uitermate correct. Nogmaals zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit grubbenvorst op 21-05-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Tevreden!!
    Geschreven door Klant Buijssen uit hegelsom op 15-05-2015
  • Beoordeling: 8.7

    goede service
    Geschreven door Klant uit meterik op 12-05-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Ben zeer goed geholpen, mijn vragen waren ook zeer goed beantwoord over het te kopen product. De pressentatie van de producten is ook goed. De algemene indruk is dan ook zeer goed. Met vriendelijke groet, Jac
    Geschreven door Klant uit horst op 27-04-2015
  • Beoordeling: 8.4

    we zijn zeer goed geholpen en de keuzen waren heel goed .
    Geschreven door Klant Engels uit tienray op 27-04-2015