Navigatie

Beoordelingen Expert Horst

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Horst die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Horst. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.3

geen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (587)

  • Beoordeling: 7.3

    geen
    Geschreven door Klant uit swolgen op 12-06-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Doet wat ze beloven,hanteren de afgesproken prijs, ook al valt deze achteraf iets hoger uit.
    Geschreven door Klant Leeuw uit venlo op 08-06-2016
  • Beoordeling: 7.8

    ben gewoon een tevreden klant
    Geschreven door Klant uit sevenum op 08-06-2016
  • Beoordeling: 6.5

    Expert is DE winkel voor mensen die niet technisch zijn en hulp en service van een deskundige verwachten. Dat prijzen wat hoger liggen dan op het internet hoort daarbij
    Geschreven door Klant uit grubbenvorst op 08-06-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Online \'s avonds een bestelling geplaatst, website gaf aan \'artikel voorradig\'. De morgen erna netjes via mail een bevestiging gekregen en dat het artikel dezelfde dag aan huis afgeleverd zou worden. Toppie geregeld Expert Coenders!
    Geschreven door Klant uit meterik op 25-05-2016
  • Beoordeling: 8.6

    In de winkel goed advies gekregen van de verkoper. Bezorging en installatie zijn zeer netjes gedaan. Erg blij met onze nieuwe wasmachine!
    Geschreven door Klant Berg uit grubbenvorst op 25-05-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Wij hebben in het verleden bijna alle apparaten bij Coenders in Horst gekocht,en ook nu voor de aankoop van een hoge koelkast zijn wij weer zeer tevreden.
    Geschreven door Klant Thijssen uit horst op 18-05-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Hebben goede informatie gekregen bij het aanschaffen van een nieuwe dyson stofzuiger.
    Geschreven door Klant uit horst op 05-05-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Mooie zaak goed personeel en de service is goed
    Geschreven door Klant uit horst op 29-04-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Als webwinkel voor mij zeer geslaagd , goede service en snelle levering !!!
    Geschreven door Klant uit venlo op 29-04-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Wat een vriendelijk personeel, en je wordt echt goed geholpen
    Geschreven door Klant Willems uit sevenum op 28-04-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Be zeer tevreden over Expert Horst.
    Geschreven door Klant uit lottum op 28-04-2016
  • Beoordeling: 7.8

    mijn buurman vond mijn koptelefoon die ik bij expert heb gekocht heel erg goed ,Dus kocht hij er ook een bij expert
    Geschreven door Klant Thijssen uit lottum op 22-04-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Wij zijn zeer tevreden met de service en verdere afhandeling, installatie en uitleg.
    Geschreven door Klant Pouwels uit grubbenvorst op 19-04-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Mooie winkel, aardig personeel, ruime keuze.
    Geschreven door Klant uit horst op 17-04-2016
  • Beoordeling: 9.4

    nadat ik diverse sites had geraadpleegd i.v.m. de mogelijke aanschaf van een airfryer, werd ik aangenaam verrast omdat dit product Weekknaller bij Expert was. Dit scheelde maar liefst 30 euro met andere aanbieders.
    Geschreven door Klant Sterren uit venlo op 16-04-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service. Uitgebreid assortiment met een goede prijsverhouding.
    Geschreven door Klant Laat uit horst op 15-04-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Expert geeft een goed objectief advies en denkt mee in de aangedragen vraagstelling.
    Geschreven door Klant uit horst op 15-04-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Zoals al aangegeven: Zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit grubbenvorst op 15-04-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Heb ik in de vorige vraag aangegeven. De winkel ken ik niet.
    Geschreven door Klant Boer uit venlo op 01-04-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Zeer persoonlijk geholpen. Thuisbezorging was perfect. Wasmachine aangesloten en tijd genomen om bij de eerste was de bediening uit te leggen. Compliment.
    Geschreven door Klant Hout uit venlo op 26-03-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Supergoede service, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Goed meedenken met de klant.
    Geschreven door Klant uit horst op 24-03-2016
  • Beoordeling: 9.1

    In de winkel goede hulp en advies gehad. Afspraken die gemaakt zijn bij aankoop werden adequaat nagekomen. Plaatsen en leveren van de artikelen was correct en zonder vragen bleven we achter. Wij zijn een hele tevreden klant?
    Geschreven door Klant uit america op 24-03-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Ik heb gekozen voor een Miele omdat ik over mijn vorige machine 16 jaar tevreden ben geweest
    Geschreven door Klant Mierlo uit horst op 24-03-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Kom er graag word altijd met het goede behandeld.
    Geschreven door Klant Litjens uit horst op 22-03-2016
  • Beoordeling: 6.7

    -
    Geschreven door Klant uit horst op 20-03-2016
  • Beoordeling: 7.8

    ALLES PRIMA
    Geschreven door Klant uit lottum op 18-03-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Onlangs een wasmachine gekocht (Zanusie) en zeer tevreden over de aflevering, plaatsing en aansluiting. Daarna de uitleg die uitstekend was.
    Geschreven door Klant uit horst op 18-03-2016
  • Beoordeling: 7.2

    de luchtbevochtiger AIR-O-SWISS werkt goed en snel tegen droge lucht in huis. heeft ook een mooie uitstraling.
    Geschreven door Klant uit horst op 18-03-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Klantvriendelijk. Groot assortiment. Goede presentatie en advies. Na de levering staat de service ook hoog in het vaandel.
    Geschreven door Klant Achten uit horst op 18-03-2016