Navigatie
  • Gemak van online met de zekerheid van 140 winkels

  • Wij scoren een 8.7

Beoordelingen Expert Horst

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Horst die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Horst. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.5

vind persoonlijke hulp in winkel prettiger dan op internet kopen en bij eventuele vragen naderhand direct in de winkel terecht kan

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (505)

  • Beoordeling: 7.5

    vind persoonlijke hulp in winkel prettiger dan op internet kopen en bij eventuele vragen naderhand direct in de winkel terecht kan
    Geschreven door Klant uit hegelsom op 05-01-2016
  • Beoordeling: 9.7

    goed advies en verkopers die er ook daadwerkelijk iets van af weten. Ze denken uitstekend met je mee.
    Geschreven door Klant Schutte uit kronenberg op 29-12-2015
  • Beoordeling: 7.4

    ?
    Geschreven door Klant uit america op 24-12-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Expert in Horst is een goede en degelijke zaak, je wordt er goed en deskundig geholpen, en dat vindt je tegenwoordig niet meer zo snel. Ja als er verkocht moet worden scoren anderen misschien beter, in de vorm van extra korting of aanbieding, maar wij vinden het belangrijk dat de service achteraf ook goed is. En dat is hier zo! pluim voor expert Horst
    Geschreven door Klant Broek uit horst op 18-12-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Aan Coenders Horst gevraagd om onze Tv. Opnieuw in te stellen en af te regelen. Dit is perfect gedaan. Onze Loewe kan er weer tegenaan.
    Geschreven door Klant uit hegelsom op 17-12-2015
  • Beoordeling: 7.5

    nvt
    Geschreven door Klant uit horst op 17-12-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Het was zeer attent dat ik bij het ophalen van mijn soundbar. nog een cadeautje mee kreeg, met daar in een usb- stick en schermreiniger omdat ik jarig was
    Geschreven door Klant uit lottum op 16-12-2015
  • Beoordeling: 7.4

    Prima service, behulpzaam en flexibel.
    Geschreven door Klant uit grubbenvorst op 16-12-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Heb via beslist .nl de diepvries uitgezocht en omdat jullie bij mij in de buurt liggen ook gemakkelijk qua prijs zijn jullie gelijk met de meeste andere aanbieders ben tevreden over \'t verloop .
    Geschreven door Klant uit grubbenvorst op 11-12-2015
  • Beoordeling: 7.5

    Ber tevreden over mijn aankoop, dus zal ik indien gewenst Expert aanbevelen.
    Geschreven door Klant uit sevenum op 08-12-2015
  • Beoordeling: 7.2

    Service winkel goed. Miele wasmachine in de reclame, maar niet op voorraad.
    Geschreven door Klant Hendrix uit horst op 05-12-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service filiaal Horst
    Geschreven door Klant uit wanssum op 03-12-2015
  • Beoordeling: 7.3

    nvt
    Geschreven door Klant uit lottum op 03-12-2015
  • Beoordeling: 8.8

    De uitleg in winkel was prima en duidelijk om een goede keuze te kunnen maken welke Miele wasautomaat voor ons het beste was.
    Geschreven door Klant uit sevenum op 27-11-2015
  • Beoordeling: 8.5

    prima gedaan meteen het garantiebewijs op de mail.
    Geschreven door Klant Bos uit horst op 27-11-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Wij zijn zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit horst op 13-11-2015
  • Beoordeling: 8.0

    hebben een goede service
    Geschreven door Klant uit venlo op 29-10-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Ik wens Expert heel veel zakelijk succes toe.
    Geschreven door Klant uit melderslo op 23-10-2015
  • Beoordeling: 7.4

    Goede service en een eerlijke prijs dat is de reden dat ik voor expert Coenders gekozen heb.
    Geschreven door Klant Hesen uit horst op 16-10-2015
  • Beoordeling: 5.7

    Ben niet tevreden over de service. En het product werkt niet bij alle apparaten, zoals men wel zegt.
    Geschreven door Klant uit horst op 15-10-2015
  • Beoordeling: 7.5

    Geen
    Geschreven door Klant uit grubbenvorst op 15-10-2015
  • Beoordeling: 7.4

    Levering vlot en volgens verwachting. Kwaliteit (capaciteit) van de gekochte convectorkachel viel enigzins tegen.
    Geschreven door Klant uit hegelsom op 09-10-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Expert is een prima winkel, de hulp is deskundig en de prijzen zijn goed.
    Geschreven door Klant uit grubbenvorst op 01-10-2015
  • Beoordeling: 3.0

    Het verplaatsen in de situatie van de klant bij problemen mag een stuk beter bij Expert in Horst. Dit geldt voor enkele medewerkers van deze vestiging. Beslist niet van allemaal.
    Geschreven door Klant uit sevenum op 01-10-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Als je voor service gaat . Goede uitleg . Ga dan naar coenders. Ook zeer scherpe prijzen .
    Geschreven door Klant Schuurmans uit helden op 01-10-2015
  • Beoordeling: 1.0

    Houdt er rekening mee, dat het product lang onderweg is, ook al heeft U dit product al betaald
    Geschreven door Dhr Van Rens uit grubbenvorst op 01-10-2015
  • Beoordeling: 1.0

    Nooit naar Expert toegaan. Wel laten betalen doch niet leveren, 2x mailverzoek gestuurd waar de goederen bleven en u raadt het al, geen enkele reactie.
    Geschreven door Klant Heinekamp uit lottum op 01-10-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Goed product
    Geschreven door Klant uit grubbenvorst op 28-09-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Snelle levering ?
    Geschreven door Klant Buursma uit venlo op 21-09-2015
  • Beoordeling: 7.9

    Uitstekend en vakkundig geholpen
    Geschreven door Klant uit sevenum op 17-09-2015