Navigatie

Beoordelingen Expert Horst

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Horst die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Horst. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.3

Bij het maken van een keuze voor een tv en geluidsinstallatie zijn wij heel deskundig en prettig geholpen door Bjørn . Ook het installeren en uitleg waren top!!!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (587)

  • Beoordeling: 9.3

    Bij het maken van een keuze voor een tv en geluidsinstallatie zijn wij heel deskundig en prettig geholpen door Bjørn . Ook het installeren en uitleg waren top!!!
    Geschreven door Klant uit horst op 25-08-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Goed advies en prettig geholpen.
    Geschreven door Klant Tagage uit venlo op 24-08-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Doordat de verkoper de juiste vragen stelde en het passend advies daarbij kon geven zijn wij nu in het bezit van een uitstekend product wat helemaal aan onze wensen voldoet.
    Geschreven door Klant uit horst op 24-08-2016
  • Beoordeling: 8.0

    uitgebreide website met brede product info.
    Geschreven door Klant Zanders uit horst op 20-08-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Expert in Horst zou ik aan bevelen. goede servies en uitleg. één klant.
    Geschreven door Klant uit meerlo op 12-08-2016
  • Beoordeling: 7.0

    Wij zijn tevreden over de aankoop/winkel!
    Geschreven door Klant Weijs uit castenray op 12-08-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Het duurt erg lang voordat de producten geleverd worden!
    Geschreven door Klant Mulder uit blitterswijck op 12-08-2016
  • Beoordeling: 8.4

    prima service, goede installatie.
    Geschreven door Klant Classens uit leunen op 06-08-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Expert is een zaak waar je gewoon deskundig en fatsoenlijk geholpen/geadviseerd wordt.
    Geschreven door Klant uit swolgen op 05-08-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Super deskundig advies. Coenders luistert naar de wens van de klant en geeft een prima onafhankelijk advies, waarbij de uiteindelijke keuze bij de klant blijft. Top service die je niet veel meer tegen komt. Coenders gaat voor tevreden klanten en niet voor alleen maar verkopen.
    Geschreven door Klant Stroes uit sevenum op 05-08-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Gewoon leuke winkel met deskundig advies en goede garantie!
    Geschreven door Klant J. van den Munckhof uit america op 29-07-2016
  • Beoordeling: 7.2

    minder goede ervaring dus.
    Geschreven door Klant uit meterik op 29-07-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Geen
    Geschreven door Klant uit horst op 28-07-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Snelle levering van internetbestelling
    Geschreven door Klant uit sevenum op 23-07-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Ben erg tevreden over advies
    Geschreven door Klant Bruinen uit sevenum op 20-07-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Goede serves
    Geschreven door Klant uit broekhuizenvorst op 14-07-2016
  • Beoordeling: 7.1

    Vriendelijk geholpen in de winkel. Verkoper dringt wel aan op een Miele-product. Waren niet bekend met 5 jaar fabrieksgarantie. Wilden ons 5 jaar fabrieksgarantie en verzekering verkopen terwijl er al 5 jaar garantie op zat. Zijn niet ingelicht over de kosten van het plaatsen van de machine. Pas achteraf en we moesten het toch betalen. Dit hebben we gedaan omdat de rest wel goed ging. Monteur die het toestel kwam brengen, zeer vriendelijk en alles goed uitgelegd en afgeleverd.
    Geschreven door Klant uit horst op 14-07-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Ik wordt altijd goed geholpen!
    Geschreven door Klant Cuenen uit meterik op 14-07-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Keurig deskundig geholpen in de winkel en thuis bij het ophangen aan de muur.
    Geschreven door Klant uit well op 14-07-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Leuke winkel, dito aankleding. Ter zake kundig en vriendelijk personeel. Prima geholpen. Het apparaat kon meteen mee naar huis.
    Geschreven door Klant Brunken uit venlo op 14-07-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Prettige winkel. Personeel helpt goed.
    Geschreven door Klant uit horst op 06-07-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Attent geholpen in de winkel. Nu maar hopen dat de aankoop naar volle tevredenheid is!
    Geschreven door Klant uit grubbenvorst op 06-07-2016
  • Beoordeling: 8.2

    prima service en kwaliteit
    Geschreven door Klant uit horst op 29-06-2016
  • Beoordeling: 9.2

    goed advies gekregen
    Geschreven door Klant uit horst op 23-06-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Top service.
    Geschreven door Klant uit leunen op 22-06-2016
  • Beoordeling: 7.0

    Niet van toepassing
    Geschreven door Klant uit melderslo op 15-06-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Ik persoonlijk vond het belangrijk dat men mij vertrouwde. Ik kon bijv. alvast een keukenapparaat meenemen (werd bij mij thuis afgeleverd) omdat ik het al wilde gaan gebruiken. De nalevering van de grote witgoed kwam later en toen kon ik alles in een keer betalen.
    Geschreven door Klant uit hegelsom op 15-06-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Top service en juiste prijs kwaliteit verhouding!
    Geschreven door Klant uit horst op 15-06-2016
  • Beoordeling: 9.8

    we zijn goed geholpen ,dit is de tweede keer dat wij in dit nieuwe winkel pand het is ons prima bevallen
    Geschreven door Klant uit horst op 15-06-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Prima service. Overzichtelijke winkel.
    Geschreven door Klant Voesten uit broekhuizenvorst op 15-06-2016