Navigatie

Beoordelingen Expert Joure

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Joure die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Joure. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.9

Prima product, geen weekmakers en plastic maar staal van Nederlands fabrikaat. Philips bewijst wederom kwaliteitsprodukten te maken.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (816)

  • Beoordeling: 8.9

    Prima product, geen weekmakers en plastic maar staal van Nederlands fabrikaat. Philips bewijst wederom kwaliteitsprodukten te maken.
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 19-04-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Top service! Heel fijn geholpen en bezorgers hebben top mee gedacht bij het leveren aan mijn boven woning.
    Geschreven door Klant Boonstra uit joure op 18-04-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Het is bij Expert Joure altijd goed winkelen. Zeer deskundig en vriendelijk personeel. Ze denken ook met je mee en kijken niet alleen naar de prijs. Kortom een goede winkel.
    Geschreven door Klant Van den Berg uit heerenveen op 15-04-2022
  • Beoordeling: 7.5

    Als je vroeger een storing ergens aan had , kan ik mij voorstellen dat je voorrijkosten moest betalen . Ben al jaren klant bij expert joure . De levering en installatie en uitleg waren perfect maar dat je daarvoor 49,00 Euro moet betalen .?????? Dat was vroeger service .
    Geschreven door Klant Pultrum uit joure op 14-04-2022
  • Beoordeling: 10.0

    gewoon super deze site , gewoon zo houden
    Geschreven door Klant Oosterhuis uit joure op 14-04-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Voor goed prijs- kwaliteit producten zit je goed bij Expert
    Geschreven door Klant Dijkstra uit joure op 11-04-2022
  • Beoordeling: 9.1

    prima geholpen uitstekende uitleg ben zeer tevreden met mijn apparaat
    Geschreven door Klant Dijkstra uit akmarijp op 11-04-2022
  • Beoordeling: 7.2

    Goede zaak
    Geschreven door Klant uit joure op 11-04-2022
  • Beoordeling: 7.5

    Ga zo door !!
    Geschreven door Klant Zandee uit joure op 08-04-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Prima service!
    Geschreven door Klant uit sint nicolaasga op 07-04-2022
  • Beoordeling: 10.0

    top winkel super
    Geschreven door Klant uit oudemirdum op 04-04-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Toptoptoptoptop
    Geschreven door Klant uit heerenveen op 04-04-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Ben zeer goed geholpen. Zeer goede service en de medewerkers zijn zeer klantvriendelijk
    Geschreven door Klant Brandsma uit sneek op 30-03-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Mooie grote winkel met veel producten en goede service
    Geschreven door Klant uit haskerhorne op 30-03-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Altijd aanbevolen
    Geschreven door Klant uit joure op 30-03-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Zeer tevreden aanbevolen
    Geschreven door Klant De Jong uit heerenveen op 28-03-2022
  • Beoordeling: 7.8

    deskundige en vriendelijke uitleg van het producht wat wij wilden kopen
    Geschreven door Klant uit joure op 24-03-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Heldere website!!!
    Geschreven door Klant Postma, uit sneek op 23-03-2022
  • Beoordeling: 7.8

    Prima advies van verkoper Erik.
    Geschreven door Klant Koopmans uit joure op 21-03-2022
  • Beoordeling: 8.4

    Winkel in Joure is prima. Goede adviseurs en aflevering was geheel naar wens!
    Geschreven door Klant Wijnstra uit joure op 17-03-2022
  • Beoordeling: 10.0

    alle producten bij de zelfde winkel in de beurt
    Geschreven door Klant De Boer uit scharsterbrug op 17-03-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Ik raad Expert aan, omdat we reuze goed zijn geholpen, goed advies en bovenal meedenkend.
    Geschreven door Klant uit joure op 10-03-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Vriendelijke en kundige medewerkers
    Geschreven door Klant uit joure op 08-03-2022
  • Beoordeling: 7.0

    Als klant moet je zelf goed weten wat je wilt en wat je nodig hebt. Het is moeilijk een echt goed advies te krijgen als ze niet de feitelijke situatie van de klant kennen als dit niet een standaardisatie is.
    Geschreven door Klant uit joure op 02-03-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Uitstekend geholpen
    Geschreven door Klant uit oudehaske op 24-02-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Goede winkel in Joure
    Geschreven door Klant Vermaning uit joure op 19-02-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Alles zoals verwacht mag worden Zakelijke en vriendelijke service
    Geschreven door Klant Kuiper uit joure op 18-02-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Duidelijk en eerlijk advies
    Geschreven door Klant Poiesz uit joure op 14-02-2022
  • Beoordeling: 8.2

    Snelle levering. Daags na de aankoop al geleverd en geinstalleerd. Prima.
    Geschreven door Klant Eibrink uit nes op 12-02-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Goed geadviseerd in de winkel en zeer klantvriendelijke monteur.
    Geschreven door Klant Wiegersma uit joure op 09-02-2022