Navigatie

Beoordelingen Expert Joure

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Joure die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Joure. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.8

Klantvriendelijk en goede service. Nemen de tijd voor je

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (816)

  • Beoordeling: 7.8

    Klantvriendelijk en goede service. Nemen de tijd voor je
    Geschreven door Klant uit joure op 04-07-2022
  • Beoordeling: 9.6

    zeer tevreden. product in de winkel besteld, was niet op voorraad.Toen hebben ze het gratis thuisbezorgd
    Geschreven door Klant Kleistra uit langweer op 01-07-2022
  • Beoordeling: 10.0

    Je weet waar je aan toe bent en voor speciale vragen of verzoeken staan ze altijd klaar. Toppers!!
    Geschreven door Klant Boermeester uit joure op 30-06-2022
  • Beoordeling: 9.3

    Op zaterdagmiddag wasmachine stuk, direct te woord gestaan en diezelfde middag nog een nieuwe wasmachine afgeleverd en geplaatst, na nog een probleempje voor 17 uur nog kunnen bellen kwam er ook gelijk weer een medewerker langs. Kortom super geholpen op het laatste moment. Mijn complimenten 👌
    Geschreven door Klant uit joure op 27-06-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Goede winkel in de Joure
    Geschreven door Klant uit langweer op 21-06-2022
  • Beoordeling: 8.8

    Prima zaak
    Geschreven door Klant uit goingarijp op 20-06-2022
  • Beoordeling: 9.5

    Super tevreden in alle opzichten!
    Geschreven door Klant Gutierrez Perez uit joure op 15-06-2022
  • Beoordeling: 7.6

    wordt meegedacht
    Geschreven door Klant uit joure op 14-06-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Alles prima
    Geschreven door Klant Wagemaker uit joure op 13-06-2022
  • Beoordeling: 8.3

    goede uitleg van het apparaat , en zeer goed geholpen door de verkoper
    Geschreven door Klant uit ede gld op 13-06-2022
  • Beoordeling: 8.5

    Ga zo door
    Geschreven door Klant Visser uit spijkenisse op 06-06-2022
  • Beoordeling: 7.3

    Prima zaak
    Geschreven door Klant Van den Berg uit heerenveen op 06-06-2022
  • Beoordeling: 9.1

    overzichtelijke site . gemakkelijk om te vinden wat je zoekt
    Geschreven door Klant Reen uit joure op 06-06-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer goed bedrijf! Goede service en aardig en kundig personeel!
    Geschreven door Klant uit sneek op 04-06-2022
  • Beoordeling: 8.5

    Prima zaak. Goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit rotsterhaule op 02-06-2022
  • Beoordeling: 7.9

    Zoals ik al eerder opmerkte; we zijn al ruim 40 jaar klant in de winkel en hebben op 1 probleem na altijd alles gekocht en op gelost bij deze en voorgaande eigenaren.
    Geschreven door Klant uit joure op 31-05-2022
  • Beoordeling: 9.1

    Prima service
    Geschreven door Klant uit houten op 30-05-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Deskundig, veel keus, veel info apparaat, snelle levering
    Geschreven door Klant uit scharsterbrug op 24-05-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Prima service en vriendelijke medewerkers!
    Geschreven door Klant uit joure op 19-05-2022
  • Beoordeling: 8.3

    goede service bij Expert Joure!
    Geschreven door Klant uit joure op 18-05-2022
  • Beoordeling: 8.7

    Expert is duidelijk gericht op persoonlijk advies en service; veel prettiger dan de grote megastores in deze branche.
    Geschreven door Klant uit wilhelminaoord op 16-05-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Prima zaak, grote voorraad.
    Geschreven door Klant Kiestra uit boornzwaag op 16-05-2022
  • Beoordeling: 8.9

    uitstekende vakkennis aanwezig bij de medewerkers!
    Geschreven door Klant uit heerenveen op 16-05-2022
  • Beoordeling: 9.9

    Expert Joure fijne winkel en altijd vriendelijk geholpen. Wij komen er graag.
    Geschreven door Klant Bosson uit sneek op 09-05-2022
  • Beoordeling: 6.3

    Ik heb mijn klacht beschreven, hoop dat er wat mee gedaan wordt.
    Geschreven door Klant Sieperda uit st.nicolaasga op 06-05-2022
  • Beoordeling: 7.2

    Problemen worden prachtig opgelost
    Geschreven door Klant uit sint nicolaasga op 05-05-2022
  • Beoordeling: 9.2

    Persoonlijke aandacht en voldoende kennis van het product. Voor herhaling vatbaar.
    Geschreven door Klant uit de wijk op 02-05-2022
  • Beoordeling: 9.6

    Goed en kundig advies.
    Geschreven door Klant uit apeldoorn op 29-04-2022
  • Beoordeling: 9.7

    Ga gewoon vragen. Krijg je persoonlijk antwoord en advies.
    Geschreven door Klant Oud uit joure op 25-04-2022
  • Beoordeling: 8.3

    Bij de expert kon ik 3 tot 4 televisies van het gewenste formaat naast elkaar zien en verschillende instellingen testen. UIteindelijk kon ik daardoor een keuze maken en heb ik mij een heleboel geld bespaard. Op het internet kies je vaak \"voor de zekerheid\" de duurste, en dat was nu dus niet nodig. Hetzelfde geldt voor de soundbar: ik ben heel tevreden met de Polk Soundbar die mij werd geadviseerd. Het geluid is top en ik hoefde niet in een veel duurder merk zoals Sonos te investeren.
    Geschreven door Klant uit langweer op 19-04-2022