Navigatie

Beoordelingen Expert Joure

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Joure die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Joure. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.5

de keuze aangeboden produkten zijn goed volgens mij

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (284)

  • Beoordeling: 7.5

    de keuze aangeboden produkten zijn goed volgens mij
    Geschreven door Klant uit ouwsterhaule op 31-10-2016
  • Beoordeling: 8.3

    alles wat ik koop is goed
    Geschreven door Dhr Bosma uit joure op 31-10-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Je wordt snel en vakkundig geholpen, door vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit sneek op 28-10-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Bosch diepvries via website gekocht tijdens kortingsdag, netjes thuis afgeleverd. Voldoet aan de specificatie, tot nog toe heel tevreden.
    Geschreven door Klant uit rotsterhaule op 28-10-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Tymstra geeft goed advies en lieverd snel en goed
    Geschreven door Klant uit sneek op 20-10-2016
  • Beoordeling: 9.4

    prettige omgang met de bediening zo wel Baas als Personeel
    Geschreven door Klant De Vries uit st.nicolaasga op 19-10-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Voor uit denken aan aktie bij aankoop artikel. v.b aankoop art. volgende dag aanbieding dan nu maar de aanbieding
    Geschreven door Klant uit vegelinsoord op 17-10-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Ik heb hele goede ervaringen met Expert Jouer,
    Geschreven door Klant uit akkrum op 15-10-2016
  • Beoordeling: 7.9

    goede prijzen en keuze bezorging is slecht product na 6 werkdagen pas binnen (met een weekend er tussen) i.p.v de beloofde 2 dagen
    Geschreven door Klant uit joure op 14-10-2016
  • Beoordeling: 9.9

    expert joure voel ik me thuis. zeer vriendelijk personeel, geduldig en denken mee. het installeren ging vakkundig.
    Geschreven door Klant Bosson uit sneek op 26-09-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Deskundig personeel, klantvriendelijk en een goed product.
    Geschreven door Klant Fleer uit joure op 22-09-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Voor ons is Tymstra een vertrouwd adres. De medewerkers zijn kundig, geven duidelijk advies en nemen de tijd voor je. De afwerking, b.v. het inbouwen van de apparatuur wordt heel netjes gedaan. We zijn al jaren heel tevreden.
    Geschreven door Klant Tiesma uit heerenveen op 21-09-2016
  • Beoordeling: 9.9

    Een zaak die zeer goede service verleend, klantvriendelijk is en kennis van zaken heeft
    Geschreven door Klant Huisman uit joure op 08-09-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Een prima ervaring gehad, die ik eerder ook al wel gewend was, maar toch positief de aandacht verstigde door echte interesse voor onze wensen en aandachtspunten en samen met ons naar een goede oplossing zochten
    Geschreven door Klant Schotanus uit heerenveen op 08-09-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service, product zorgvuldig thuis geleverd en geïnstalleerd. Zeer tevreden!
    Geschreven door Klant uit bantega op 07-09-2016
  • Beoordeling: 9.1

    je word goed en snel geholpen door mensen met kennis van zaken.
    Geschreven door Klant uit joure op 01-09-2016
  • Beoordeling: 8.7

    goed geholpen. snelle levering en snelle monteurs.
    Geschreven door Klant uit sneek op 31-08-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Edifier 1380 pc boxen. geweldige kwaliteit voor de 49,95 euro. Veel reviews waren al goed, maar ik was sceptisch. Onnodig.
    Geschreven door Klant uit joure op 25-08-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Uitstekende service. Levering en installatie zoals afgesproken. Netjes gewerkt en alle rommel opgeruimd en meegenomen. Scherpe prijs tov de online concurrentie.
    Geschreven door Klant uit beetsterzwaag op 24-08-2016
  • Beoordeling: 7.9

    ben goed geholpen en prijs was gelijk met bol.com dus je hoeft niet altijd online te bestellen .persoonlijk contact is ook zeer belangrijk .
    Geschreven door Klant Homminga uit scharsterbrug op 17-08-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Expert Joure is een betrouwbare leverancier die al zijn afspraken nakomt. Als er desondanks toch iets fout gaat wordt snel de juiste service verleend om problemen te verhelpen.
    Geschreven door Klant Schotanus uit joure op 05-08-2016
  • Beoordeling: 9.3

    onze keuze om niet via internet te kopen is het advies en de altijd prettige persoonlijke service die we vinden bij expert Joure, die mag worden beloond en we hopen dan ook nog lang in deze winkel onze inkopen te mogen doen.
    Geschreven door Klant uit joure op 03-08-2016
  • Beoordeling: 7.5

    16.30 in winkel. Voor 17.00 koelkast thuis staan. Dat is geen slechte service.
    Geschreven door Klant uit joure op 29-07-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Sorry, moet ieder voor zich weten.
    Geschreven door Klant uit irnsum op 29-07-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Mijn verwachtingen in de werking van het nu en eerdere gekochte apparaten zijn naar alle tevredenheid uitgekomen . Betrouwbare merken AEG ,Philips, Liebherr ,Sharp, ,JVC.
    Geschreven door Klant uit joure op 20-07-2016
  • Beoordeling: 10.0

    heel goed
    Geschreven door Klant Ten Hoeve uit heerenveen op 20-07-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Uitstekend advies en geweldige kwaliteitsproducten. De service is nadien uitstekend. Kortom: Tymstra is een aanwinst voor Joure
    Geschreven door Klant Engberts uit joure op 20-07-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Goed advies en service.
    Geschreven door Klant uit bakhuizen op 14-07-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Ga naar expert daar behandelen ze je fair
    Geschreven door Klant uit nes op 30-06-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Prettige winkel met deskundig personeel
    Geschreven door Klant Fijlstra uit joure op 30-06-2016