Navigatie

Beoordelingen Expert Joure

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Joure die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Joure. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.8

Goede service, wasmachine wordt netjes thuisgebracht en aangesloten, oude wasmachine namen ze weer mee.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (284)

  • Beoordeling: 8.8

    Goede service, wasmachine wordt netjes thuisgebracht en aangesloten, oude wasmachine namen ze weer mee.
    Geschreven door Klant uit oudehaske op 08-03-2017
  • Beoordeling: 9.9

    Super goeie peroneel en zeer behulpzaam na de klanten toe
    Geschreven door Klant Oosterhuis uit joure op 02-03-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Nvt
    Geschreven door Klant uit rottum op 01-03-2017
  • Beoordeling: 8.3

    Wij zijn al meer dan 45jaar klant! Dit zegt genoeg denken wij.
    Geschreven door Klant Visser uit joure op 15-02-2017
  • Beoordeling: 7.6

    nvt
    Geschreven door Klant De Jong uit joure op 15-02-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Heerlijk om op een eerlijke manier zo persoonlijk geadviseerd te worden, en bovendien de mogelijkheid voor wat minder handige mensen je apparatuur volledig geïnstalleerd te krijgen!!
    Geschreven door Klant Schotanus uit haskerhorne op 08-02-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Vlot en prima geholpen bij het keuze maken voor een nieuwe stofzuiger.
    Geschreven door Klant Blaauw uit joure op 01-02-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Uitstekende service en garantieverlening-goede bereikbaarheid en parkeermogeleijkheden.
    Geschreven door Klant uit joure op 01-02-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Er wordt tijd aan jou besteed,als je nu koopt of niet en met een goed uitleg. Zeer ervaren verkopers die ook weten wat ze zeggen. Alle onze elektrische apparaten komen er vandaan,dus dat zegt ook wel wat over de service.
    Geschreven door Klant Bakker uit st.nicolaasga op 01-02-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Wij komen er al jaren en het is altijd goed. En we worden altijd goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit joure op 27-01-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Bij expert ben u in goede handen prima service en prima prijs kwaliteit. Dus wel aanbevolen adres.
    Geschreven door Klant uit st.nicolaasga op 19-01-2017
  • Beoordeling: 8.3

    prima wafelijzer gekocht voor een prima prijs en de volgende dag gratis thuisbezorgd
    Geschreven door Klant Reen uit joure op 19-01-2017
  • Beoordeling: 7.4

    soundbar gekocht bij expert tymstra en bij aansluiten deed deze het niet.terug gebracht en zeer snel opgelost zoals het hoort.service en kwaliteit betalen zich zelf terug.
    Geschreven door Klant Wal uit terhorne op 12-01-2017
  • Beoordeling: 8.4

    Expert Joure goed voor 100% service
    Geschreven door Klant uit sneek op 12-01-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Joure is een aanbeveling waard!! Grote voorraad en prima service, je voelt je er nog de klant die koning is.
    Geschreven door Klant uit irnsum op 06-01-2017
  • Beoordeling: 8.2

    deze winkel moet blijven.
    Geschreven door Klant Overman uit joure op 05-01-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Goede service. Vakbekwwam personeel
    Geschreven door Klant Nieuwenhuis uit joure op 05-01-2017
  • Beoordeling: 9.2

    ik werd deskundig en snel geholpen
    Geschreven door Klant uit joure op 27-12-2016
  • Beoordeling: 8.1

    wij gaan verhuizen naar een zorgcentrum wij hebben altijd goede contacten met Expert gehad. j. kerkhof.
    Geschreven door Klant uit terhorne op 25-12-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Uitstekend advies, vriendelijk en persoonlijk. Concurrerende prijzen, ook t.o.v. internet. Breed en kwalitatief goed assortiment.
    Geschreven door Klant uit joure op 09-12-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Geen behoefte
    Geschreven door Klant uit joure op 01-12-2016
  • Beoordeling: 8.3

    expert joure helpt u vriendelijk en goed, kundige mensen.
    Geschreven door Klant De Jong uit sintjohannesga op 23-11-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Top product.
    Geschreven door Klant uit joure op 16-11-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Goede service en deskundig advies
    Geschreven door Klant uit idskenhuizen op 15-11-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Bij expert Tymstra in Joure werdt ik vlot geholpen,door een vriendelijke en deskundige verkoper.
    Geschreven door Klant uit bantega op 09-11-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Graag wilde ik een combi magnetron, en in Sneek was weinig keus en de opstelling vond ik niks. Mijn vrouw en ik gingen wel eens naar Joure op Vrijdag avond. En dat herinnerde ik mij, dus op naar Joure en de fa.Tiemmersma had wat ik graag wilde. Prima prima . Mijn lieve vrouw is onlangs overleden, nu moet ik zelf koken.
    Geschreven door Klant Meer, uit sneek op 08-11-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Nee, ! Steekt goed inelkaar, ,Schrijf geen review , heb niet zoveel energie voor , doetniets af aan het gaan naar expert ins mijn woonplaats
    Geschreven door Klant Roelants uit joure op 03-11-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Als men mij zou vragen waar zij bepaalde benodigdheden willen kopen, dan vertel ik aan hen mijn ervaring met de behandeling en service van Expert in Joure.
    Geschreven door Klant uit heerenveen op 02-11-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Snelle reactie op mijn bestelde item, zelfde dag levering, top ! (y)
    Geschreven door Klant Wolf uit joure op 01-11-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Expert Jour is onze \"hofleverancier\" van witgoed en audio-apparatuur etc. Niet voor niks, service etc is dik in orde.
    Geschreven door Klant uit st nicolaasga op 01-11-2016