Navigatie

Beoordelingen Expert Joure

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Joure die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Joure. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.6

Expert Joure, fijne winkel, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (284)

  • Beoordeling: 9.6

    Expert Joure, fijne winkel, vriendelijk en behulpzaam personeel.
    Geschreven door Klant uit joure op 25-04-2019
  • Beoordeling: 9.8

    Bij Expert Joure voel ik me thuis. Leuk en deskundig personeel. En altijd tijd voor een praatje.
    Geschreven door Klant Van den Berg uit heerenveen op 25-03-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Expert doet wat het beloofd qua service en levering.
    Geschreven door Klant uit joure op 20-03-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Wij hebben Expert Joure bij verschillende vrienden aanbevolen.
    Geschreven door Klant uit akkrum op 18-03-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Altijd goed en deskundig geholpen
    Geschreven door Klant uit terhorne op 13-03-2019
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer goed geholpen, deskundig advies en verschillende mogelijkheden van de wasmachines laten zien, plus de voor en nadelen van de verschillende machines. Er wordt je niets opgedrongen en je bepaal zelf je keuze.
    Geschreven door Klant uit sneek op 11-03-2019
  • Beoordeling: 8.4

    prima
    Geschreven door Klant De Boer uit rotsterhaule op 11-03-2019
  • Beoordeling: 7.6

    Expert Joure prima personeel
    Geschreven door Klant uit akkrum op 07-03-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Gewoon goed!
    Geschreven door Klant Van der Heide uit oldeboorn op 04-03-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Prima winkel en fijne medewerkers
    Geschreven door Klant uit joure op 26-02-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Vriendelijk personeel. Goede informatie. Goede service.
    Geschreven door Klant uit leeuwarden op 24-02-2019
  • Beoordeling: 9.6

    We zijn al jaren klant bij Expert. Altijd plezierig, altijd naar tevredenheid. Veel tijd voor de klant. Prima service! Prijs kwaliteit verhouding goed. Voelt vertrouwd..wij blijven!😀
    Geschreven door Klant Van Nijf uit joure op 20-02-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Showroom model meegekregen met korting omdat er geen modellen op voorraad waren. Zo direct de aankoop mee naar huis en in gebruik kunnen nemen.
    Geschreven door Klant uit idskenhuizen op 19-02-2019
  • Beoordeling: 9.5

    het is prettig winkelen bij het personeel van expert Joure
    Geschreven door Klant De Vries uit st.nicolaasga op 14-02-2019
  • Beoordeling: 9.6

    wij zijn zeer tevreden
    Geschreven door Klant Kleistra uit langweer op 07-02-2019
  • Beoordeling: 9.0

    Heel klantvriendelijk en een goede service!!
    Geschreven door Klant New Shape uit oudega op 01-02-2019
  • Beoordeling: 9.3

    Heb mijn dochter ook aanbevolen haar TV hier te kopen.
    Geschreven door Klant Bergsma uit joure op 01-02-2019
  • Beoordeling: 9.2

    Duidelijke uitleg over de diverse wasmachines. Snelle levering en goed aangesloten door de bezorger. Super goede service!
    Geschreven door Klant uit joure op 25-01-2019
  • Beoordeling: 8.5

    goede service top
    Geschreven door Klant Oud uit joure op 14-01-2019
  • Beoordeling: 9.9

    Gewoon in eigen dorp .Houden zo .
    Geschreven door Klant uit joure op 14-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    We zijn zeer tevreden over onze AEG wasdroger. Werden deskundig geholpen en alles volgens afspraak afgeleverd en afgehandeld.
    Geschreven door Klant De Jong uit st.nicolaasga op 08-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    nee, heb genoeg bekend gemaakt.
    Geschreven door Klant uit joure op 07-01-2019
  • Beoordeling: 8.9

    Hier is de klant nog koning...
    Geschreven door Klant Hoekstra uit sneek op 05-01-2019
  • Beoordeling: 10.0

    Hele goede aanbiedingen, goede service, denken altijd mee.
    Geschreven door Klant Feenstra uit rotstergaast op 31-12-2018
  • Beoordeling: 7.5

    Wederom primavgeholpen door expert Joure
    Geschreven door Klant Postma uit akkrum op 31-12-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Prima geholpen en uitstekende service
    Geschreven door Klant Verhoeff uit lemmer op 28-12-2018
  • Beoordeling: 6.5

    Pas op bij retourneren. Je krijgt geen geld terug maar een tegoedbon.
    Geschreven door Klant Meijer uit langweer op 27-12-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service, ruime keuze, alerte bediening
    Geschreven door Klant Weenink uit joure op 27-12-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Beter dan online winkelen . Niet duurder. Persoonlijk . En je vragen worden beantwoord.
    Geschreven door Klant Wiersma uit oudehaske op 24-12-2018
  • Beoordeling: 8.2

    altijd een persoon die je goed te woord staat en uitleg geeft wat je moet doen
    Geschreven door Klant uit boornzwaag op 24-12-2018