Navigatie

Beoordelingen Expert Joure

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Joure die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Joure. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.0

correcte aanpak: Offertes maken , oplevering en afhandeling.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (816)

  • Beoordeling: 8.0

    correcte aanpak: Offertes maken , oplevering en afhandeling.
    Geschreven door Klant uit terherne op 19-02-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Bij expert wordt je vriendelijk en snel geholpen. Top 👌👌
    Geschreven door Klant Wolff uit scharsterbrug op 17-02-2024
  • Beoordeling: 9.9

    Klantvriendelijk en prima service.
    Geschreven door Klant uit joure op 15-02-2024
  • Beoordeling: 9.9

    Juiste voorlichting , concurrerende prijsstelling en afleverservice met installatie, oude product wordt meteen afgevoerd!!!
    Geschreven door Klant Veldstra uit joure op 14-02-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Prima ervaring
    Geschreven door Klant Donkers uit sneek op 08-02-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Top winkel. Veel deskundigheid. Nemen de tijd je te informeren. Je voelt de sfeer in de winkel.
    Geschreven door Klant uit heerenveen op 07-02-2024
  • Beoordeling: 8.3

    tevreden over deze zaak
    Geschreven door Klant uit joure op 03-02-2024
  • Beoordeling: 10.0

    Personeel reageert klantgericht en lekker vlot. Daarnaast is er een hoge mate van deskundigheid.
    Geschreven door Klant Dijkstra uit joure op 29-01-2024
  • Beoordeling: 8.7

    Zoals reeds vermeld; uitstekend service bij Expert Joure!
    Geschreven door Klant Hoekstra uit joure op 23-01-2024
  • Beoordeling: 9.1

    Netjes en correct
    Geschreven door Klant uit joure op 19-01-2024
  • Beoordeling: 7.0

    Wist wijnig van product af jammer
    Geschreven door Klant De Boer uit scharsterbrug op 15-01-2024
  • Beoordeling: 8.8

    Een prima vaatwasser, snel geruild met de bestaande vaatwasser door een deskundige monteur.
    Geschreven door Klant uit sint nicolaasga op 13-01-2024
  • Beoordeling: 7.4

    Fijne zaak in Joure en goede advies dat geresulteerd heeft om de aankoop daar te doen
    Geschreven door Klant uit haskerhorne op 10-01-2024
  • Beoordeling: 9.8

    Klant vriendelijk
    Geschreven door Klant Slot uit heerenveen op 08-01-2024
  • Beoordeling: 8.9

    Een aanrader om bij de expert te kopen,daar werken personen met veel kennis over de producten die ze verkopen Dat zie je wel eens anders.
    Geschreven door Klant uit oppenhuizen op 08-01-2024
  • Beoordeling: 9.6

    Vriendelijk en eerlijk advies gekregen Duidelijk uitleg in verschillen tussen de types/modellen
    Geschreven door Klant uit terherne op 01-01-2024
  • Beoordeling: 8.7

    Goede winkel in de buurt,en goed geprijst.
    Geschreven door Klant uit rotsterhaule op 25-12-2023
  • Beoordeling: 8.7

    prima service
    Geschreven door Klant Ten Thij uit langweer op 25-12-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Wij halen sinds een jaar of drie alles bij Excpert omdat ze precies invullen. Wat we willen alles voor de klant
    Geschreven door Klant Wezelman uit urk op 25-12-2023
  • Beoordeling: 7.3

    klein kinkje in de kabel. Op een keine onvolkomenheid bij de aflevering wordt niet zo vlot gereageerd. de aanschaf werd niet vermeld dat levering en plaatsing vergoed moeten worden.
    Geschreven door Klant uit joure op 22-12-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel, men word goed geholpen
    Geschreven door Klant Oord uit joure op 21-12-2023
  • Beoordeling: 7.9

    Heb de combi-magnetron pas enkele dagen in huis en nog nauwelijks gebruikt.
    Geschreven door Klant uit jubbega op 19-12-2023
  • Beoordeling: 8.5

    Goed en nazorg ook prima
    Geschreven door Klant uit joure op 14-12-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Vakmensen. Raden apparatuur aan op basis van werkelijke argumenten; geen loze verkooppraatjes. Komen afspraken na. Vriendelijk en behulpzaam van aankoop tot installatie.
    Geschreven door Klant Frank uit joure op 14-12-2023
  • Beoordeling: 8.1

    Zeer tevreden over alles
    Geschreven door Klant uit marknesse op 12-12-2023
  • Beoordeling: 7.5

    Ik schrijf geen reviews
    Geschreven door Klant uit st nicolaasga op 11-12-2023
  • Beoordeling: 8.1

    Ik bin bij expert prima behandeld een aanrader als goeg geinformeerd wil worden
    Geschreven door Klant Rypkema uit st.nicolaasga op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Goede winkel met veel keus en goed personeel
    Geschreven door Klant Van Bruinesse uit joure op 11-12-2023
  • Beoordeling: 6.9

    In de winkel afgesproken dat wasmachine en koelkast in de bijkeuken neergezet zouden worden, bij aflevering wouden ze de koelkast daar niet neer zetten omdat er dan volgens hun kans op beschadiging was. En werd het midden in de keuken gedropt wat bepaald niet handig was. Pas na mijn verzoek kon het met tegenzin een beetje naar de hoek worden geschoven. Gelukkig heeft een vriend later zonder enige moeite of beschadiging de koelkast wel in de bijkeuken kunnen zetten. Dus als je het zelf gaat installeren kun je fluiten naar enige vriendelijke service.
    Geschreven door Klant uit joure op 11-12-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Hou de plaatselijke winkels in stand door ook daar te kopen, ik had 80 euro kunnen besparen door online te kopen maar of ik het dan zo snel zou hebben en zo netjes geholpen door de bezorger betwijfel ik, dit was weer een prima aankoop!
    Geschreven door Klant Van der Wolde uit joure op 11-12-2023