Navigatie

Beoordelingen Expert Landgraaf

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Landgraaf die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Landgraaf. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.9

Super koptelefoon

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (333)

  • Beoordeling: 9.9

    Super koptelefoon
    Geschreven door Klant uit kerkrade op 21-12-2016
  • Beoordeling: 7.9

    dit was mijn eerste kennismaking met de website van Expert. Ben zeer tevreden over informatie van levering alsmede door de correcte en stipte bezorging.
    Geschreven door Klant Korrver uit kerkrade op 10-12-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Ik wist al bij voorbaat welke televisie ik wilde hebben. Naar expert bij mij in de buurt gegaan en hij was op voorraad. Toen we met de prijs overeen kwamen was de deal gesloten.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 09-12-2016
  • Beoordeling: 7.8

    uitstekende winkel, vriendelijk, behulpzaam.....gewoon goed
    Geschreven door Klant Hemer uit heerlen op 09-12-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Prima en duidelijke info van de verkoper, vriendelijk en toonde zich de moeite. Dus maw keurig.
    Geschreven door Klant Mulken uit landgraaf op 09-12-2016
  • Beoordeling: 9.3

    via google bij Expert uitgekomen, levering binnen 2 dagen en de prijs was goed het ging om bakplaten voor wafelijzer
    Geschreven door Klant uit brunssum op 02-12-2016
  • Beoordeling: 7.3

    voldoende
    Geschreven door Klant uit hulsberg op 24-11-2016
  • Beoordeling: 7.8

    snelle service en levering van inductie kookplaat
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 22-11-2016
  • Beoordeling: 6.8

    De website is redelijk tot goed.
    Geschreven door Klant uit brunssum op 15-11-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Prima winkel met goed advies niet opdringerig.
    Geschreven door Klant Dörenberg uit landgraaf op 09-11-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Goed geholpen Ze hebben me zelfs gebeld over of dit de juiste keuze was.
    Geschreven door Klant Coenjaerts- uit klimmen op 08-11-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Prima combinatie van verkoop via internet en persoonlijke service.!!!
    Geschreven door Klant uit sittard op 08-11-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer tevreden. Goede persoonlijke aandacht en advies.
    Geschreven door Klant Mantingh uit kerkrade op 03-11-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Goede service en advies, Expert denkt met je mee!
    Geschreven door Klant uit sittard op 03-11-2016
  • Beoordeling: 7.8

    --
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 03-11-2016
  • Beoordeling: 6.7

    n.v.t
    Geschreven door Klant uit kerkrade op 24-10-2016
  • Beoordeling: 4.2

    Het artikel dat ik bestelde zou binnen 2 werkdagen bezorgd worden. Na week had ik nog niets gehoord, Expert geeft ook geen track and trace code door, dus je zit een hele week te wachten en er gebeurt helemaal niets. Met de vestiging waarvandaan het bezorgd zou worden gebeld en daar kreeg ik een medewerker aan de lijn die waarschijnlijk zijn eigen naam niet kan spellen. Uit wat hij brabbelde kon ik opmaken dat héél misschien het artikel de week er na zou kunnen worden geleverd, maar dat wist hij niet zeker. Dat is pas service die past bij 2016!!!! Word ik echt enthousiast van. Uiteindelijk ben ik in de auto gestapt en ben het artikel zélf in de winkel gaan halen. Dat is dus wel wat u belooft: kosteloze (dus géén) verzending!!!
    Geschreven door Klant Stoker uit oirsbeek op 22-10-2016
  • Beoordeling: 4.6

    Levertijden van Expert komen niet overeen met werkelijkheid .doe maar 3 keer zolang
    Geschreven door Klant uit elsloo op 22-10-2016
  • Beoordeling: 7.2

    geen behoefte
    Geschreven door Klant uit kerkrade op 20-10-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Goede aanbiedingen en snelle super service
    Geschreven door Klant uit kerkrade op 20-10-2016
  • Beoordeling: 6.0

    Fijne actie, geen slechte prijzen, sommige producten zijn wat aan de oude kant. Helaas geen goede service in de winkel.
    Geschreven door Klant uit susteren op 20-10-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Prijs-kwaliteit is zeer goed. Verbetering mogelijk bij snelheid van levering: ten tijde van bestelling stond aangegeven dat artikel op voorraad was, levering liet echter 10 dagen op zich wachten.
    Geschreven door Klant uit spaubeek op 17-10-2016
  • Beoordeling: 9.0

    diepvries via de website besteld, snelle levering en een uitstekend product!!
    Geschreven door Klant Wassenburg uit vaals op 17-10-2016
  • Beoordeling: 1.0

    Zondag een tv besteld, goede aanbieding met 20% korting. Dinsdag zou hij geleverd worden maar helaas.... Woensdag krijg je dan eindelijk bericht: niet meer leverbaar en als alternatief krijg je een kleinere tv aangeboden en mag je ook nog bij betalen... Expert.... in slechte service!!!!
    Geschreven door Klant Hendrix uit heerlen op 17-10-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Heb al 2 dagen geleden mijn review geleverd. --- Product voldoet aan onze wensen. In alle opzichten. Verzorging prima en bezorging met een stralende glimlach!!
    Geschreven door Klant Schoemans uit hoensbroek op 17-10-2016
  • Beoordeling: 5.8

    Producten zijn nog niet geleverd, kan dus hier nog geen oordeel over geven.
    Geschreven door Klant uit brunssum op 14-10-2016
  • Beoordeling: 8.5

    snel geleverd goed produkt
    Geschreven door Klant uit geleen op 13-10-2016
  • Beoordeling: 2.6

    Reeds met de eerste zinnen gedaan.
    Geschreven door Klant Kamycki uit heerlen op 14-09-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service. Bij het bezorgen waren ze twee dingen vergeten. Meteen na mijn telefoontje werd een extra bezorger op pad gestuurd die binnen een kwartier hier voor de deur stond met de ontbrekende spullen.
    Geschreven door Klant Kuiper uit landgraaf op 14-09-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Goede communicatie,snelle levering,behulpzame winkel.
    Geschreven door Klant uit schinveld op 14-09-2016