Navigatie

Beoordelingen Expert Landgraaf

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Landgraaf die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Landgraaf. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Timmermans 8.1

De service bij deze winkel vinden wij top

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (500)

  • Beoordeling: 8.1

    De service bij deze winkel vinden wij top
    Geschreven door Klant Timmermans uit landgraaf op 04-01-2019
  • Beoordeling: 8.2

    Goedbehandeld gr
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 04-01-2019
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer behulpzaam en geduldig personeel wat zich alle moeite deed om artikel tijdig voor de kerst (artikel was uitverkocht) te kunnen aanbieden.
    Geschreven door Klant Verreck uit landgraaf op 03-01-2019
  • Beoordeling: 7.8

    Goede servicis
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 02-01-2019
  • Beoordeling: 8.4

    De keuze was goed, het product wat ik wilde was niet op voorraad maar wel besteld, de radio naar mijn keuze kwam zo als gehoopt, er werdt niet gevraagd of ik een beter /ander product wilde hebben en de medewerker van expert was vrolijk en vriendelijk :) dank jullie wel voor de goede service in het oude jaar , en hoop snel weer gebruik te mogen maken van jullie goede service
    Geschreven door Klant Berg uit landgraaf op 31-12-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Nieuwe airfryer gekocht.Display werkte niet.Andere dag gelijk kunnen omruilen. Top service.
    Geschreven door Klant Peters uit landgraaf op 28-12-2018
  • Beoordeling: 6.4

    Op goed geluk.........
    Geschreven door Klant uit heerlen op 28-12-2018
  • Beoordeling: 7.8

    In Landgraaf is ren ondernemer die onder de prijs zit dan expert. Jammer dat expert niet ook die aanbieding heeft.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 25-12-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Onze ervaring met Expert is dat we door vakkundig en vriendelijk personeel zijn geholpen,we kunnen Expert iedereen aanraden.
    Geschreven door Klant Bloem uit heerlen op 25-12-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Ik heb de Expert-winkel in Landgraaf bezocht. Ik ben geen on-line koper en laat me liever persoonlijk adviseren. Ik ben zeer, zeer tevreden over het advies bij mijn aankoop.
    Geschreven door Klant Cremers uit windraak op 22-12-2018
  • Beoordeling: 8.4

    tevreden
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 18-12-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer klantvriendelijk en een goede service
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 14-12-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Verschillende keren iets gekocht bij expert. Goed en deskundig geholpen. En vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 13-12-2018
  • Beoordeling: 6.8

    nvt
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 07-12-2018
  • Beoordeling: 8.8

    zeer vriendelijk en behulpzaam
    Geschreven door Klant Toornent uit heerlen op 07-12-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Echt fijne service kan het je alleen aanbevelen
    Geschreven door Klant Bovens uit schinveld op 26-11-2018
  • Beoordeling: 7.6

    goede service
    Geschreven door Klant uit kerkrade op 23-11-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Heb ons Sonos project afgerond in samenspraak met Expert en ben super tevreden met het eindresultaat
    Geschreven door Klant Jongen uit hoensbroek op 19-11-2018
  • Beoordeling: 9.3

    zeer goed de volgende keer weer expert
    Geschreven door Klant Butter uit landgraaf op 26-10-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Voor mijn schoonouders heb ik bij Expert Waubach een tweede tv voor de slaapkamer gekocht, een LG 32inch. Het was sowieso een prima aanbieding, maar ook over de afhandeling door de medewerker(s) ben ik meer dan tevreden. Echt geen enkel minpunt. Ik beveel Expert dan ook graag aan!
    Geschreven door Klant Lindelauf-pijls uit landgraaf op 23-10-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Goede combimagnatron voor een goede prijs
    Geschreven door Klant Braam uit landgraaf op 23-10-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Zeer goede service En goede bediening. Is aanbeveling waart
    Geschreven door Klant uit heerlen op 03-10-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Ik zal nooit meer naar een andere winkelketen gaan, vooral die kleine dikke heeft mij uitstekend geholpen, prima service en persoonlijke benadering!!
    Geschreven door Klant Schormans uit landgraaf op 01-10-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Goed geholpen in de winkel en alles netjes thuis bezorgd op de 3e verdieping.
    Geschreven door Klant Braun uit landgraaf op 01-10-2018
  • Beoordeling: 7.4

    Heel vriendelijk geholpen maar informatie was niet helemaal correct waardoor het verkeerde apparaat is besteld.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 20-09-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Gewoon goed.
    Geschreven door Klant Walczak uit landgraaf op 19-09-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Dit zouden wij zeker doen.
    Geschreven door Klant Schepers uit kerkrade op 11-09-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Goede service en snelle levering, goede kwaliteit/prijs verhouding.
    Geschreven door Klant Janssen uit landgraaf op 07-09-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Alles prima gegaan. De wasmachine doet het goed. Blije klant.
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 07-09-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Ondanks dat de Expertwinkel 30 km bij ons vandaan ligt. Vroeger was er een op 5 km, hebben we toch gekozen om zover te rijden. Omdat we altijd goede service en vriendelijk worden behandeld bij Expert tot nu toe nog geen spijt van onze aankoop .
    Geschreven door Klant Quadvlieg uit born op 31-08-2018