Navigatie

Beoordelingen Expert Landgraaf

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Landgraaf die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Landgraaf. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 6.7

Nieuwe tv laten plaatsen, na aanzetten blijkt er een donkere plek in beeld zichtbaar. Baas erbij laten komen die de neiging had om moeilijk te gaan doen maar dat trok al snel weer bij. De dag erna bleek de vlek verdwenen. Gebeld naar de zaak, iedereen tevreden. Maar helaas werken de sounbar bijgeleverde boxen niet en ik krijg ze, ondanks allerlei pog`ingen niet aan de praat. Dit komt onder andere omdat de tv én de soundbar maar snel,snel geïnstalleerd zijn geworden zonder enige uitleg. Bovendien is de sounbar niet fatsoenlijk afgesteld, zo blijkt later. Maar weer bellen...

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (481)

  • Beoordeling: 6.7

    Nieuwe tv laten plaatsen, na aanzetten blijkt er een donkere plek in beeld zichtbaar. Baas erbij laten komen die de neiging had om moeilijk te gaan doen maar dat trok al snel weer bij. De dag erna bleek de vlek verdwenen. Gebeld naar de zaak, iedereen tevreden. Maar helaas werken de sounbar bijgeleverde boxen niet en ik krijg ze, ondanks allerlei pog`ingen niet aan de praat. Dit komt onder andere omdat de tv én de soundbar maar snel,snel geïnstalleerd zijn geworden zonder enige uitleg. Bovendien is de sounbar niet fatsoenlijk afgesteld, zo blijkt later. Maar weer bellen...
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 15-02-2021
  • Beoordeling: 9.9

    by expert zit je goed prys is goed de levering is perfect wat wil je nog meer expert dan zit je goed de gr jo
    Geschreven door Klant uit voerendaal op 08-02-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Goede service en kwaliteit is goed
    Geschreven door Klant Linden uit landgraaf op 08-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    koop lokaal zo schep je een band met je winkel in je dorp/stad.
    Geschreven door Klant uit deurne op 04-02-2021
  • Beoordeling: 10.0

    super product, voor een super prijs, van super aardige en deskundige mensen.
    Geschreven door Klant Ringens uit landgraaf op 29-01-2021
  • Beoordeling: 9.0

    snel contact zeer goede deskundige ondersteuning dit is nu in deze tijd nog belangrijker
    Geschreven door Klant Stevens uit kerkrade op 29-01-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goed en ook behulpzaam personeel ondanks dat alles door de corona via de telefoon loopt.Zeker een goede aanrader.
    Geschreven door Klant Driessen uit heerlen op 28-01-2021
  • Beoordeling: 9.9

    Zeer goede service en zeer klantvriendelijk en zeer behulpzaam!
    Geschreven door Klant Vreuls uit kerkrade op 28-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Nvt
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 27-01-2021
  • Beoordeling: 8.1

    daar lever ik geen bijdrage aan
    Geschreven door Klant uit oirsbeek op 25-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Super service en competent personeel is de reden waarom ik vaste klant ben.
    Geschreven door Klant uit kerkrade op 25-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    de prijzen van Expert zijn ok , vooral tijdens een aanbieding , bezorging gaat goed en snel
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 25-01-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Uitstekende service. Niets op aan te merken.
    Geschreven door Klant uit kerkrade op 25-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Bestellen, betalen en dezelfde dag geleverd. Tenminste als het voorradig is bij het filiaal in de buurt
    Geschreven door Klant Gerards uit landgraaf op 22-01-2021
  • Beoordeling: 6.0

    Tot nu toe altijd uiterst tevreden geweest over de service en advies bij diverse aankopen in de winkel. Bij het telefonisch bestellen van onze wasmachine was het advies en de klantvriendelijkheid ook hartstikke goed. Helaas tot het moment van bezorging. - 4 uur tevergeefs gewacht op bezorging - zelf na 4,5 uur moeten bellen om verhaal te halen - na 5 uur wachten volgt bezorging, zonder excuus van bezorger, maar wel met commentaar over 1 trapje met 1 trede bij de voordeur, dit terwijl mijn partner aanbood te helpen met tillen. De bezorging was uiterst teleurstellend en helaas niet zoals wij de dienstverlening altijd gewend zijn.
    Geschreven door Klant Snackers uit landgraaf op 21-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Goede uitleg bij navraag van het te bestellen product. Goede service. Genoeg keus.
    Geschreven door Klant Heuts uit landgraaf op 21-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Prima advies,service en levering.
    Geschreven door Klant Charlier-souren uit landgraaf op 20-01-2021
  • Beoordeling: 9.7

    Op advies van medewerker een Sony koptelefoon uitgezocht. Precies wat ik wilde. Heb zo tijd bespaard met zelf eentje uitzoeken. Heb gezegd wat ik wilde voor welk budget. Zeer tevreden over deze Sony
    Geschreven door Klant Paulus uit kerkrade op 16-01-2021
  • Beoordeling: 8.4

    Goed meedenken ook in moeilijke situaties, oplossingen aandragen en nakomen van gemaakte afspraken over levering en montage.
    Geschreven door Klant uit brunssum op 15-01-2021
  • Beoordeling: 8.9

    Koop bij Expert in je eigen omgeving
    Geschreven door Klant Van der Heide uit landgraaf op 11-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Top service, mooie winkel en vriendelijk personeel
    Geschreven door Klant Albers uit landgraaf op 11-01-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Samsung HW-N400 soundbar gekocht, tot nu nog niet gelukt om deze op bestaande installatie aan te sluiten. Op tv werkt wel al en geluid is prima
    Geschreven door Klant Coppus uit heerlen op 11-01-2021
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer goed
    Geschreven door Klant Vreuls uit heerlen op 05-01-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Klantvriendelijke medewerker in de winkel, duidelijke antwoorden op mijn vragen, snelle keuze kunnen maken. Duidelijke afspraken met betrekking tot de levering, afspraken nakomen en goede service bij de levering.
    Geschreven door Klant Vanderbroeck uit landgraaf op 04-01-2021
  • Beoordeling: 8.1

    De afspraken goed na gekomen zeer tevreden
    Geschreven door Klant Bakker uit heerlen op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Ik bestelde een wasmachine die niet in de winkel aanwezig was en ook niet meer op voorraad in NL. Ik wilde die machine omdat die erg stil was volgens testen. Was er me van bewust dat ik lang(er) moest wachten omdat de machine nog in Italie geproduceerd moest woren. Was niet erg, want eigen machine werkte nog.
    Geschreven door Klant Smeets uit landgraaf op 04-01-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Kopen met aandacht voor de klant. Zowel wat het produkt betreft als de wensen.
    Geschreven door Klant uit herzogenrath op 04-01-2021
  • Beoordeling: 7.3

    alles ok
    Geschreven door Klant uit landgraaf op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.6

    goede winkel zal binnenkort weer wat komen om wat te kopen
    Geschreven door Klant Frosch uit landgraaf op 04-01-2021
  • Beoordeling: 9.8

    Ben al jaren tevreden over expert.
    Geschreven door Klant Thijs uit landgraaf op 04-01-2021