Navigatie

Beoordelingen Expert Leersum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Leersum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Leersum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Leenders 10.0

zeer tevreden. voldoet aan onze wensen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (2251)

  • Beoordeling: 10.0

    zeer tevreden. voldoet aan onze wensen
    Geschreven door Klant Leenders uit leersum op 02-05-2023
  • Beoordeling: 9.4

    wij werden keurig geholpen
    Geschreven door Klant uit cothen op 01-05-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Ik ben al heel lang klant bij u altijd een goede service ik ben als klant blij met u
    Geschreven door Klant Steennis uit wijk bij duurstede op 26-04-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Wij zijn erg tevreden
    Geschreven door Klant Boorsma uit wijk bij duurstede op 25-04-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Snelle, betrouwbare en lokale, informatie en service. De reden waarom we, voor al ons witgoed, nooit een andere leverancier hebben overwogen. Jan Overweel
    Geschreven door Klant uit leersum op 21-04-2023
  • Beoordeling: 9.0

    zie overall indruk top bedrijf klasse
    Geschreven door Klant Schouenberg uit doorn op 20-04-2023
  • Beoordeling: 9.5

    Wij hebben in de Expertwinkel in Leersum een inbouw inductiekookplaat gekocht. Dat leek eerst problematisch te worden omdat de bestaande nisdiepte afweek van de vereiste voor de meest gangbare kookplaten. De winkelmedewerkers hebben uitstekend geholpen bij het vinden van een kookplaat die wel past in de bestaande nisdiepte. De monteurs hebben de kookplaat vervolgens perfect gemonteerd. We zijn er zeer tevreden over.
    Geschreven door Klant Ivens uit leersum op 15-04-2023
  • Beoordeling: 9.9

    Expert Leersum heeft goede adviezen, service en kwaliteit tegen een concurrerende prijs
    Geschreven door Klant Middag uit leersum op 14-04-2023
  • Beoordeling: 7.4

    Alles prima verlopen volgens afspraak.
    Geschreven door Klant Stichting Vakantiehuisjes Ewr uit rhenen op 13-04-2023
  • Beoordeling: 8.1

    Goed advies, snelle levering en goede uitleg
    Geschreven door Klant uit maarn op 11-04-2023
  • Beoordeling: 9.9

    Wij werden razendsnel en deskundig geholpen toen we plotseling een nieuwe wasmachine nodig hadden.
    Geschreven door Klant uit leersum op 10-04-2023
  • Beoordeling: 9.8

    Alles klopte aan deze winkel: van uitkiezen tot en met installeren. Prettige mensen ook.
    Geschreven door Klant Verbeek uit wijk bij duurstede op 07-04-2023
  • Beoordeling: 9.7

    Expert Leersum is een prima winkel waar je uitstekend wordt geholpen en de afspraken worden nagekomen.
    Geschreven door Klant uit cothen op 07-04-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Top winkel
    Geschreven door Klant Pon Dealer uit amersfoort op 07-04-2023
  • Beoordeling: 7.2

    Zioet er goed uit
    Geschreven door Klant Van Rijn uit wijk bij duurstede op 06-04-2023
  • Beoordeling: 7.7

    Daar heb ik geen zin in
    Geschreven door Klant uit maarn op 06-04-2023
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service, vriendelijke en behulpzame medewerkers. Expert komt zijn afspraken na,
    Geschreven door Klant uit leersum op 05-04-2023
  • Beoordeling: 9.4

    Heel prettig en fijn in ons dorp.
    Geschreven door Klant Van Minderhout uit leersum op 31-03-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Leersum altijd vertrouwt en keurige afhandeling
    Geschreven door Klant Van Soest uit doorn op 31-03-2023
  • Beoordeling: 8.8

    Op afsprak op tijd geleverd en gemonteerd.
    Geschreven door Klant Wiersema uit woudenberg op 31-03-2023
  • Beoordeling: 9.2

    N.vt
    Geschreven door Klant uit ede gld op 30-03-2023
  • Beoordeling: 8.3

    Fijne stofzuiger, vooral de hulpstukken zijn gemakkelijk bij schoonhouden trappen en stoelen
    Geschreven door Klant uit amerongen op 30-03-2023
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Leersum. Bijzonder klantgericht. Bezorgde de koelkast voor de caravan. Geweldig!
    Geschreven door Klant Moerkerken uit doorn op 30-03-2023
  • Beoordeling: 9.1

    Uitstekende service klantgericht en met uitleg over de bestelde apparaten
    Geschreven door Klant uit amerongen op 28-03-2023
  • Beoordeling: 7.4

    Wel duurde maar ik ga voor de service
    Geschreven door Klant uit cothen op 27-03-2023
  • Beoordeling: 10.0

    Grote deskundigheid bij het maken van de keuze en het plaatsen van het produkt.
    Geschreven door Klant De Vlaming uit zeist op 27-03-2023
  • Beoordeling: 8.4

    Goede. Ervaringen
    Geschreven door Klant uit woudenberg op 27-03-2023
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer goed en fijn
    Geschreven door Klant uit doorn op 25-03-2023
  • Beoordeling: 9.9

    Fantastische winkel!
    Geschreven door Klant Jongejans uit doorn op 24-03-2023
  • Beoordeling: 9.2

    Expert te Leersum goed en klant vriendelijke mede werkers !!!
    Geschreven door Klant uit leersum op 23-03-2023