Navigatie

Beoordelingen Expert Leersum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Leersum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Leersum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.7

zeker aan te raden om eerst eens bij Expert informatie te vragen voor je verder gaat kijken

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (987)

  • Beoordeling: 8.7

    zeker aan te raden om eerst eens bij Expert informatie te vragen voor je verder gaat kijken
    Geschreven door Klant uit doorn op 23-02-2018
  • Beoordeling: 8.9

    NVT
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 20-02-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Wij adviseren de Expert aan diverse anderen en wij horen hier prima reakties van.
    Geschreven door Klant Mulder uit wijk bij duurstede op 20-02-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Wij werden zeer deskundig geholpen. Er werd ook alle tijd voor genomen.
    Geschreven door Klant uit langbroek op 20-02-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Prima zaak! Ben uitstekend geholpen.
    Geschreven door Klant Goosmann uit overberg op 20-02-2018
  • Beoordeling: 8.5

    prettige winkel et deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit cothen op 19-02-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Ik bestelde een wasdroger die aangesloten moest worden op een trekschakelaar . Ik had al een wasmachine staan die ook aangesloten moest worden Dit was geen enkel probleem ,droger netjes op wasmachine geplaatst en beide machines op schakelaar aangesloten door twee nette vriendelijke medewerkers.
    Geschreven door Klant Meijer uit wijk bij duurstede op 18-02-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en al jaren klant bij Expert.
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 16-02-2018
  • Beoordeling: 7.1

    Web site goed, maar Coolblue beter.
    Geschreven door Klant Van Oostveen uit langbroek op 16-02-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Vriendelijk en je bent daar echt klant. Men luistert naar je. Denkt mee. Prima, komen vanuit Veenendaal altijd bij expert in Leersum.
    Geschreven door Klant Kievid uit veenendaal op 16-02-2018
  • Beoordeling: 10.0

    ik ja uit van mijn ondervindingen .die zijn goed dus ik kan het een ander ook aanbevelen.
    Geschreven door Klant Van Lienden uit amerongen op 15-02-2018
  • Beoordeling: 7.2

    zie mijn vorige schrijven algeheel cijfer voor expert 5
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 11-02-2018
  • Beoordeling: 8.2

    je word plezierig geholpen ,en voldoende keus
    Geschreven door Klant Van Dijk E/o Van Der Burgt uit wijk bij duurstede op 08-02-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Deskundig. Vriendelijk. Meedenkend personeel bezorging en installatie uitstekend
    Geschreven door Klant Naron uit cothen op 08-02-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Ik vind een review in dit geval niet relevant.
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 07-02-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Dichtbij en goede service
    Geschreven door Klant Heijmans uit doorn op 06-02-2018
  • Beoordeling: 9.6

    Alles gaat altijd prima en netjes.??
    Geschreven door Klant uit amerongen op 06-02-2018
  • Beoordeling: 7.8

    De winkel waar echte service verleend wordt bij een defect apparaat!
    Geschreven door Klant Dorrestijn uit woudenberg op 06-02-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Expert Leersum, Goede service en prijs kwaliteit in goede verhouding. Tip: Koop locaal
    Geschreven door Klant Van den Essenburg uit maarsbergen op 06-02-2018
  • Beoordeling: 6.4

    redelijk
    Geschreven door Klant uit doorn op 02-02-2018
  • Beoordeling: 9.6

    ik heb in deze vragenlijstg al zoveel positiefs geuit. Hoef ik toch niet ook nog een review te geven.....
    Geschreven door Klant uit langbroek op 28-01-2018
  • Beoordeling: 8.2

    In de winkel kennis van zaken. Goed advies. Aflevering keurig, netjes aangesloten, voorzichtig met stoten, uitleg over het apparaat. Zeer tevreden met de aankoop.
    Geschreven door Klant uit driebergen op 24-01-2018
  • Beoordeling: 7.6

    ---
    Geschreven door Klant uit leersum op 24-01-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Goede zaak, vriendelijk en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 24-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Prima. Aanbevolen!!!
    Geschreven door Klant Van Benschop uit driebergen op 24-01-2018
  • Beoordeling: 7.0

    Mijn ervaringen waren altijd zeer positief. Kom er speciaal voor naar Leersum. Maar mijn laatste ervaring heeft mijn ervaring flink verminderd
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 24-01-2018
  • Beoordeling: 8.0

    TV ging stuk, dus er moest een andere worden aangeschaft. Prima geholpen door Expert Leersum en snel geleverd tegen een goede prijs. Niet de goedkoopste, maar wel veel service ervaren. Prima
    Geschreven door Klant F-act Beheer B.v. uit leersum op 24-01-2018
  • Beoordeling: 8.7

    n
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 19-01-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Men neemt de tijd om te helpen een goede keuze te maken uit de beschikbare merken en modellen. Het feit van deskundig personeel met aandacht voor de klant, zorgt er voor dat ik al jarenlang een tevreden klant ben.
    Geschreven door Klant Van Klaveren uit wijk bij duurstede op 12-01-2018
  • Beoordeling: 6.6

    matig
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 12-01-2018