Navigatie

Beoordelingen Expert Leersum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Leersum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Leersum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van de Brug 9.7

goede verkoper had geen haast en wist waarover hij sprak en had veel kennis.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (987)

  • Beoordeling: 9.7

    goede verkoper had geen haast en wist waarover hij sprak en had veel kennis.
    Geschreven door Klant Van de Brug uit wijk bij duurstede op 11-06-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Gewoon goed
    Geschreven door Klant uit woudenberg op 11-06-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Goede adviezen en prima prijzen!
    Geschreven door Klant uit leersum op 06-06-2018
  • Beoordeling: 8.4

    heel goede behandeling qua tijd, vriendelijkheid en ervaring.
    Geschreven door Klant uit doorn op 05-06-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Vriendelijke bediening van bekwame personeel en snelle aflevering en plaatsen van het product.
    Geschreven door Klant Schoenmaker uit elst(utr.) op 04-06-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer fijne winkel en personeel . Duidelijke uitleg.
    Geschreven door Klant Damen uit wijk bij duurstede op 31-05-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Wij zijn zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit woudenberg op 31-05-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Wat moet ik nog schrijven? Alles is prima geregeld vanaf de winkel tot aan de installatie en precies volgens afspraak, ga naar de winkel er ervaar het zelf.
    Geschreven door Klant Van den Bogaard uit cothen op 30-05-2018
  • Beoordeling: 10.0

    ik koop al jaren bij deze winkel. Naar volle tevredenheid
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 29-05-2018
  • Beoordeling: 8.8

    mijn zonen advieseren mij.
    Geschreven door Klant uit zeist op 29-05-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Vindt het een toffe winkel. Leuk personeel en eindelijk weer een vrouwspersoon in de winkel.
    Geschreven door Klant Siegers uit amerongen op 24-05-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service
    Geschreven door Klant Freriks uit wijk bij duurstede op 22-05-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Wat ik eerder ook aangaf kunt u hier vermelden
    Geschreven door Klant uit driebergen op 22-05-2018
  • Beoordeling: 7.9

    Prima zaak.Apparaat stuk na een dag een nieuwe.
    Geschreven door Klant Dijk uit langbroek op 17-05-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Top winkel met fijne medewerkers, je word keurig geholpen!
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 17-05-2018
  • Beoordeling: 8.7

    ik beveel expert aan als een fijne winkel
    Geschreven door Klant Van der Hek uit wijk bij duurstede op 17-05-2018
  • Beoordeling: 7.6

    Zeer klantvriendelijk vakkundig personeel. Snelle goede levering
    Geschreven door Klant uit doorn op 16-05-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Goede winkel deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 04-05-2018
  • Beoordeling: 10.0

    \"Helaas\" waren wij toe aan een nieuwe wasdroger, wij zijn in de winkel in Leersum prima geholpen bij de aanschaf van condensdroger Zanussi ZDC8203P en blij met onze keuze nu hij zeer tot tevredenheid blijkt te werken. Omdat ook onze koelkast zijn beste tijd had gehad, maakte ik de opmerking, \'jammer\' dat jullie geen inbouwapparatuur hebben... Niets blijkt minder waar, Expert verkoopt ook inbouwapparatuur en de monteur komt eerst thuis meten om je dan een voorstel te kunnen dan doen wat mogelijk is. Hij heeft erg goed met ons meegedacht, en wij zijn nu heel blij met een nieuwe Bosch KIR81AF30 koelautomaat en een aparte Bosch GSD36BI2V rvsvrieskast. Met een ruime week geleverd en geinstalleerd. Super service.
    Geschreven door Klant Groot uit wijk bij duurstede op 02-05-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Expert Leersum kunnen wij van harte aanbevelen, ruime sortering, deskundig personeel, concurrerende prijs, prima aflevering en installatie van de apparatuur!
    Geschreven door Klant uit austerlitz op 02-05-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Al ruim 30 jaar klant en de service en deskundigheid van Expert Leersum blijft op een hoog niveau.
    Geschreven door Klant Geelen uit wijk bij duurstede op 26-04-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Echt een bedrijf die eerlijk en zeer betrouwbaar is!
    Geschreven door Klant Geitenbeek uit driebergen op 26-04-2018
  • Beoordeling: 7.4

    goed geholpen met de keuze van de televisie
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 26-04-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Redelijk tot scherp geprijsd, kundig personeel en prima service
    Geschreven door Klant uit leersum op 18-04-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne zaak en uitstekende service
    Geschreven door Klant Den Ouden uit woudenberg op 18-04-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Fijne winkel met deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit cothen op 18-04-2018
  • Beoordeling: 9.1

    zie mijn opmerking hiervoor.
    Geschreven door Klant uit elst(utr.) op 18-04-2018
  • Beoordeling: 7.7

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit doorn op 18-04-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Expert goede aanrader. Altijd goede voorlichting en service
    Geschreven door Klant uit doorn op 16-04-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Expert gewoon 1 keer proberen en dan ben je daarna voor heel lang, zo niet levenslang, overtuigd van al de kwaliteiten van Expert
    Geschreven door Klant Robinson uit elst op 16-04-2018