Navigatie

Beoordelingen Expert Leersum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Leersum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Leersum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

Hulpvaardig , deskundig . enthousiast team dat met elkaar ook veel plezier heeft , zo lijkt het !

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (975)

  • Beoordeling: 9.1

    Hulpvaardig , deskundig . enthousiast team dat met elkaar ook veel plezier heeft , zo lijkt het !
    Geschreven door Klant uit doorn op 26-07-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Goede keuze qua kwaliteitverhouding.
    Geschreven door Klant Oldenhuis uit veenendaal op 19-07-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Prettig , ter zake kundig personeel!
    Geschreven door Klant uit leersum op 17-07-2018
  • Beoordeling: 9.5

    wij zijn zeer te spreken over expert Leersum
    Geschreven door Klant uit eck en wiel op 13-07-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Uitstekende service en vriendelijke behandeling. Afspraak is afspraak.
    Geschreven door Klant uit maarn op 12-07-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Persoonlijke aandacht, advies en uitstekende service. Daar kan geen webwinkel tegenop!
    Geschreven door Klant uit leersum op 11-07-2018
  • Beoordeling: 8.3

    goede service, vlot geholpen.
    Geschreven door Klant uit elst ut op 11-07-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Leuk personeel, met een beetje humor. Daar hou ik van.
    Geschreven door Klant Van Dijk uit langbroek op 10-07-2018
  • Beoordeling: 7.9

    Prima service, goede informatie!
    Geschreven door Klant uit leersum op 09-07-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Deskundig geholpen
    Geschreven door Klant uit doorn op 05-07-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Ik beveel andere mensen aan op Expert. door de goede service .
    Geschreven door Klant Van Rossum uit wijk bij duurstede op 04-07-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Advies is op maat,vakkundig en vriendelijk. Ook humor speelt ewn belangrijke rol in het klantencontact
    Geschreven door Klant Van Klink uit leersum op 03-07-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Prima werk geleverd door Expert!
    Geschreven door Klant Vogel uit leersum op 29-06-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Aardige winkelpersoneel en je wordt goed geholpen. Als je moet wachten neem je het voor lief. Als je dan wordt geholpen, dan hebben ze alle aandacht voor je als klant en geven ze goed advies.
    Geschreven door Klant Huisman uit wijk bij duurstede op 28-06-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Niet nodig
    Geschreven door Klant uit driebergen op 23-06-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Ik beveel expert aan om de goede service, de vriendelijkheid en deskundigheid van de medewerkers en het brede assortiment.
    Geschreven door Klant Bast uit leersum op 23-06-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Koelvriescombinatie gekocht voor in de schuur. Goed advies gekregen welke koelkast tegen lagere temperatuur kan
    Geschreven door Klant uit leersum op 19-06-2018
  • Beoordeling: 8.5

    geen
    Geschreven door Klant Mayenburg uit doorn op 12-06-2018
  • Beoordeling: 9.7

    goede verkoper had geen haast en wist waarover hij sprak en had veel kennis.
    Geschreven door Klant Van de Brug uit wijk bij duurstede op 11-06-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Gewoon goed
    Geschreven door Klant uit woudenberg op 11-06-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Goede adviezen en prima prijzen!
    Geschreven door Klant uit leersum op 06-06-2018
  • Beoordeling: 8.4

    heel goede behandeling qua tijd, vriendelijkheid en ervaring.
    Geschreven door Klant uit doorn op 05-06-2018
  • Beoordeling: 8.2

    Vriendelijke bediening van bekwame personeel en snelle aflevering en plaatsen van het product.
    Geschreven door Klant Schoenmaker uit elst(utr.) op 04-06-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Zeer fijne winkel en personeel . Duidelijke uitleg.
    Geschreven door Klant Damen uit wijk bij duurstede op 31-05-2018
  • Beoordeling: 9.8

    Wij zijn zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit woudenberg op 31-05-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Wat moet ik nog schrijven? Alles is prima geregeld vanaf de winkel tot aan de installatie en precies volgens afspraak, ga naar de winkel er ervaar het zelf.
    Geschreven door Klant Van den Bogaard uit cothen op 30-05-2018
  • Beoordeling: 10.0

    ik koop al jaren bij deze winkel. Naar volle tevredenheid
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 29-05-2018
  • Beoordeling: 8.8

    mijn zonen advieseren mij.
    Geschreven door Klant uit zeist op 29-05-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Vindt het een toffe winkel. Leuk personeel en eindelijk weer een vrouwspersoon in de winkel.
    Geschreven door Klant Siegers uit amerongen op 24-05-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service
    Geschreven door Klant Freriks uit wijk bij duurstede op 22-05-2018