Navigatie

Beoordelingen Expert Leersum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Leersum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Leersum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Van Tellingen 9.3

Een review heb ik zojuist tot in de puntjes verstrekt ! Expert beveel ik aan vanwege de professionele omgang met de klant. Staan open voor een eventueel weerwoord ! Begripvol voor een eventuele opmerking. \"Klant is Koning\" bij Expert.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (987)

  • Beoordeling: 9.3

    Een review heb ik zojuist tot in de puntjes verstrekt ! Expert beveel ik aan vanwege de professionele omgang met de klant. Staan open voor een eventueel weerwoord ! Begripvol voor een eventuele opmerking. \"Klant is Koning\" bij Expert.
    Geschreven door Klant Van Tellingen uit wijk bij duurstede op 29-08-2018
  • Beoordeling: 8.8

    De zaak.waar wij al jarenlang vol vertrouwen onze aankopen doen. Deskundig, vriendelijk en zeer betrouwbaar !!
    Geschreven door Klant Blokhuis uit woudenberg op 28-08-2018
  • Beoordeling: 9.7

    100% TOP BIJ AANKOOP, UITLEG EN AFLEVERING
    Geschreven door Klant Van den Berg uit veenendaal op 21-08-2018
  • Beoordeling: 6.9

    andere keer misschien
    Geschreven door Klant Bolhuis uit wijk bij duurstede op 18-08-2018
  • Beoordeling: 8.7

    De vestiging in Leersum is een prettige zaak. Kopen hier regelmatig. van een paar batterijen tot TV, magnetron e.d. Sfeer is goed, medewerkers vriendelijk en deskundig. Is gewoon prettig om zaken mee te doen.
    Geschreven door Klant Andeweg uit doorn op 15-08-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Door fout in de link van de fabrikant, heb ik het verkeerde type wasmachine doorgegeven bij de bestelling maar door Expert Leersum nog diezelfde week zonder extra kosten omgeruild voor het type dat ik wilde hebben. Super service die je alleen bij de vakman krijgt !
    Geschreven door Klant Schellings uit wijk bij duurstede op 15-08-2018
  • Beoordeling: 9.8

    n.v.t.
    Geschreven door Klant uit amerongen op 09-08-2018
  • Beoordeling: 9.7

    indien er naar ge vraagt word zeker
    Geschreven door Klant Blancke uit leersum op 07-08-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Prima service en klantvriendelijkheid troef.
    Geschreven door Klant uit leersum op 03-08-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Goede service, geeft je nog het idee van een dorpswinkel
    Geschreven door Klant uit leersum op 31-07-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Het is gewoon en goede winkel en je word er goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit leersum op 30-07-2018
  • Beoordeling: 9.1

    U kunt gerust met Uw vraag of probleem bij Expert terecht. Onze ervaring van jaren is, dat er altijd een goede oplossing gevonden wordt. Expert is voor ons een hele betrouwbare winkelier gebleken, dat is in deze tijd heel wat waard.
    Geschreven door Klant Van den Berg uit leersum op 27-07-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Hulpvaardig , deskundig . enthousiast team dat met elkaar ook veel plezier heeft , zo lijkt het !
    Geschreven door Klant uit doorn op 26-07-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Goede keuze qua kwaliteitverhouding.
    Geschreven door Klant Oldenhuis uit veenendaal op 19-07-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Prettig , ter zake kundig personeel!
    Geschreven door Klant uit leersum op 17-07-2018
  • Beoordeling: 9.5

    wij zijn zeer te spreken over expert Leersum
    Geschreven door Klant uit eck en wiel op 13-07-2018
  • Beoordeling: 9.5

    Uitstekende service en vriendelijke behandeling. Afspraak is afspraak.
    Geschreven door Klant uit maarn op 12-07-2018
  • Beoordeling: 9.9

    Persoonlijke aandacht, advies en uitstekende service. Daar kan geen webwinkel tegenop!
    Geschreven door Klant uit leersum op 11-07-2018
  • Beoordeling: 8.3

    goede service, vlot geholpen.
    Geschreven door Klant uit elst ut op 11-07-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Leuk personeel, met een beetje humor. Daar hou ik van.
    Geschreven door Klant Van Dijk uit langbroek op 10-07-2018
  • Beoordeling: 7.9

    Prima service, goede informatie!
    Geschreven door Klant uit leersum op 09-07-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Deskundig geholpen
    Geschreven door Klant uit doorn op 05-07-2018
  • Beoordeling: 8.3

    Ik beveel andere mensen aan op Expert. door de goede service .
    Geschreven door Klant Van Rossum uit wijk bij duurstede op 04-07-2018
  • Beoordeling: 8.9

    Advies is op maat,vakkundig en vriendelijk. Ook humor speelt ewn belangrijke rol in het klantencontact
    Geschreven door Klant Van Klink uit leersum op 03-07-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Prima werk geleverd door Expert!
    Geschreven door Klant Vogel uit leersum op 29-06-2018
  • Beoordeling: 9.3

    Aardige winkelpersoneel en je wordt goed geholpen. Als je moet wachten neem je het voor lief. Als je dan wordt geholpen, dan hebben ze alle aandacht voor je als klant en geven ze goed advies.
    Geschreven door Klant Huisman uit wijk bij duurstede op 28-06-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Niet nodig
    Geschreven door Klant uit driebergen op 23-06-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Ik beveel expert aan om de goede service, de vriendelijkheid en deskundigheid van de medewerkers en het brede assortiment.
    Geschreven door Klant Bast uit leersum op 23-06-2018
  • Beoordeling: 8.5

    Koelvriescombinatie gekocht voor in de schuur. Goed advies gekregen welke koelkast tegen lagere temperatuur kan
    Geschreven door Klant uit leersum op 19-06-2018
  • Beoordeling: 8.5

    geen
    Geschreven door Klant Mayenburg uit doorn op 12-06-2018