Navigatie

Beoordelingen Expert Leersum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Leersum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Leersum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant De Graaf 7.8

De aankoop houdt niet bij de voordeur op. Daar kan online verkoop alleen maar van dromen..... Prijs is meer dan alleen een etiket op een product.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (2248)

  • Beoordeling: 7.8

    De aankoop houdt niet bij de voordeur op. Daar kan online verkoop alleen maar van dromen..... Prijs is meer dan alleen een etiket op een product.
    Geschreven door Klant De Graaf uit amerongen op 01-12-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Een prettige zaak en duidelijke uileg plus hulp
    Geschreven door Klant Kip uit wijk bij duurstede op 01-12-2016
  • Beoordeling: 9.2

    bekwaam pesoneel zeer goede service
    Geschreven door Klant uit doorn op 30-11-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Ben blij dat expert nog winkels heeft daarbij is de klantvriendelijkheid aandacht en behulpzaamheid ook goed.
    Geschreven door Klant Weijers uit wijk bij duurstede op 30-11-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Goede winkel en dichtbij.
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 30-11-2016
  • Beoordeling: 6.9

    Goed assortiment, winkel en nazorg vlakbij.
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 30-11-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Ik heb meerdere grote huishoudelijke apparaten gekocht bij Expert. Goede voorlichting, goede installatie thuis. Aandacht en tijd voor uitleg van de apparaten. Ik ben helemaal niet technisch of kundig op het gebied van producten, maar ik zag wel dezelfde soorten producten elders goedkoper.
    Geschreven door Klant Gaag uit amerongen op 24-11-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Goed bereikbare winkel, prima assortiment.
    Geschreven door Klant uit leersum op 23-11-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Toen bleek dat het door mij gekochte en betaalde product niet leverbaar was kreegik terstond geld terug met excuses. Geen gedoe en zonder enige discussie . Ik was al tevreden maar dit overtrof de verwachting
    Geschreven door Klant Agterberg uit wijk bij duurstede op 22-11-2016
  • Beoordeling: 6.2

    Check nogmaals de info die je krijgt en/of de specifieke vragen die je gesteld heb ook klopt met het antwoord wat je gekregen heb van de verkoper voordat je overgaat tot koop.
    Geschreven door Klant Braak uit elst(utr.) op 22-11-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service, attent en deskundig personeel
    Geschreven door Klant Weide uit leersum op 22-11-2016
  • Beoordeling: 9.1

    nog nooit problemen gehad, worden altijd correct en vakkundig geholpen.
    Geschreven door Klant Polman uit langbroek op 17-11-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service door klantvriendelijk personeel. Een elders aangeschafte tablet die was \"vastgelopen\" werd deskundig zonder kosten weer hersteld.
    Geschreven door Klant Naber uit doorn op 16-11-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Al mijn vragen over een nieuw aanvullend geluidssysteem zijn duidelijk en deskundig beantwoord. Het was daarom niet moeilijk om meteen al in de winkel een definitieve keuze te maken. En die keuze bleek later in de praktijk 100% te voldoen.
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 16-11-2016
  • Beoordeling: 7.3

    geen behoefte
    Geschreven door Klant uit zeist op 16-11-2016
  • Beoordeling: 3.6

    Ga niet naar Expert Leersum. Je wordt voorgelogen en ze komen de afspraken niet na.
    Geschreven door Klant Brussaard uit leersum op 16-11-2016
  • Beoordeling: 9.2

    geen
    Geschreven door Klant uit leersum op 16-11-2016
  • Beoordeling: 7.9

    komen afspraken vlot na
    Geschreven door Klant Smit uit wijk bij duurstede op 10-11-2016
  • Beoordeling: 7.1

    N.v.t Produkt moet nog geleverd worden.Ik heb geen klachten op dit moment.
    Geschreven door Klant uit maarsbergen op 08-11-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Goede en snelle service en prima voorlichting over de producten die men levert. Geldt ook voor service na aflevering.
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 03-11-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Alles helemaal naar wens!
    Geschreven door Klant uit maarsbergen op 03-11-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Wij zijn zeer tevreden over Expert Leersum in alle opzichten
    Geschreven door Klant uit elst(utr.) op 01-11-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Je wordt daar goed geholpen, en goede servies.
    Geschreven door Klant Bor uit leersum op 01-11-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Wij zijn prima geholpen bij de aanschaf van een inbouw Koelkast. Snelle levering en goed geiinstalleerd.
    Geschreven door Klant Van Esseveld uit amerongen op 31-10-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Ik wip er makkelijk even binnen om advies te vragen en word dan niet met een kluitje het riet in gestuurd.
    Geschreven door Klant Burg uit leersum op 31-10-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Uitstekende ervaring met zowel produkt als winkelpersoneel. Kan expert zondermeer aanbevelen.
    Geschreven door Klant uit woudenberg op 27-10-2016
  • Beoordeling: 9.7

    Bij expert wordt je uitstekend geholpen .
    Geschreven door Klant uit amerongen op 21-10-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Eigenlijk ben ik er al aan gewend: iedere keer weer perfecte service van Expert Leersum
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 20-10-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Hele vriendelijke medewerkers die je een deskundig advies geven. En de service is echt TOP !!
    Geschreven door Klant uit cothen op 20-10-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Bij Expert Leersum kopen wij tegenwoordig vrijwel alle elektrische en huishoudelijke apparaten. De prijzen die op de website worden gehanteerd zijn veelal concurrerend, waarbij de service ook nog eens goed is. Dat moet je bij aankopen via internet bij goedkopere aanbieders nog maar afwachten.
    Geschreven door Klant Lammers uit amerongen op 20-10-2016