Navigatie

Beoordelingen Expert Leersum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Leersum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Leersum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 6.8

Mijn ervaringen heb ik hiervoor aangegeven

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (2248)

  • Beoordeling: 6.8

    Mijn ervaringen heb ik hiervoor aangegeven
    Geschreven door Klant uit cothen op 09-09-2016
  • Beoordeling: 8.4

    prima service
    Geschreven door Klant uit maarn op 08-09-2016
  • Beoordeling: 6.4

    Ik was niet helemaal zeker over het gebruik van de digitale verbindingsset met wifi? De verbindingsset zelf bleek geen wifi uit te zenden. Er moet namelijk gewoon een kabel in. Maar verbonden met een ander klein routertje werkt het wel. Bij de grote storing van KPN sloeg me wel de schrik om het hart; het was toch niet zo dat het apparaat na enig gebruik was bezweken? Maar dat viel mee. Het werkt ; met de kanttekening dat om het echte wifi deel van je net te vergroten met een verbindingsset moet er na de tweede set wel weer een router aanhangen. ( in dit geval een Apple Express. Die had ik al, maar was te zwak, maar de gehele oplossing wordt zo wel duurder dan tweehonderd euro!)
    Geschreven door Klant Trier uit doorn op 08-09-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Goede ervaringen met expert Leersum. Service en klantvriendelijkheid goed!
    Geschreven door Klant Hoeksma uit leersum op 08-09-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Goed persoonlijk advies en contact!
    Geschreven door Klant Hussel uit leersum op 08-09-2016
  • Beoordeling: 8.1

    perfecte service en goed geholpen. met zowel installatie als reparatie
    Geschreven door Klant Brug uit wijk bij duurstede op 31-08-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Uitstekende service, aardige mensen, vlot geholpen. Aanrader.
    Geschreven door Klant uit maarsbergen op 31-08-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Het geeft zoveel meer zekerheid kopen bij Expert. Goed advies, goede service en je bent niet alleen Koning Klant tijdens de verkoop. Op Expert kun je altijd terugvallen en geeft een goed gevoel.
    Geschreven door Klant Matthijs uit wijk bij duurstede op 31-08-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer aan te bevelen om bij Expert te kopen. Weinig prijsverschil met grotere zaken.
    Geschreven door Klant Damen uit langbroek op 31-08-2016
  • Beoordeling: 7.4

    aandacht + service + goede begeleiding
    Geschreven door Klant Klabbers uit cothen op 31-08-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Prettig personeel. Deskundig
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 31-08-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Altijd prettige sfeer, ruimte voor humor en prima advies
    Geschreven door Klant Bos uit leersum op 31-08-2016
  • Beoordeling: 8.4

    prima geholpen heel vriendelijk
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 30-08-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Houd aanbiedingen in de gaten.
    Geschreven door Klant Zoodsma uit leersum op 25-08-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Ik ging naar Expert toe om een bepaalde koel-/vriescombinatie te bekijken. Een uur later stond ik weer buiten en had er één gekocht. Ik merkte op dat ze bij Expert goede kennis hebben over hun producten. Dat heeft mij over de streep getrokken om hier mijn aankoop te doen. De afspraak voor de bezorging werd goed nagekomen. Het was voor de bezorgers wel even flink manouvreren voordat mijn koel-/vriescombinatie op z\'n plek stond. Dit hebben zij heel netjes gedaan. Petje af voor deze mannen. Mijn volgende aankoop zal ook bij expert zijn.
    Geschreven door Klant Vries uit woudenberg op 24-08-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Ruime keuze tegen redelijke prijs! Betrouwbare winkel!
    Geschreven door Klant Wessels uit driebergen-rijsenburg op 24-08-2016
  • Beoordeling: 8.1

    ALTIJD GOED ADVIES EN KLANTVRIENDELIJK
    Geschreven door Klant Woudenberg uit doorn op 22-08-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Deskundig en goed adviserend. Bij Expert kun je echt terecht met al je vragen en wensen omtrent elektronica en witgoed.
    Geschreven door Klant Appeldoorn uit woudenberg op 20-08-2016
  • Beoordeling: 5.1

    beter niet
    Geschreven door Klant uit leersum op 17-08-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Wij zijn vriendelijk en deskundig geholpen bij de Expert te Leersum. Zeker een winkel waar wij graag terug komen.
    Geschreven door Klant Koning uit woudenberg op 17-08-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Helder en plezierige link naar winkel ij de buurt
    Geschreven door Klant Jonge uit leersum op 17-08-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Bij Expert zit je altijd goed!
    Geschreven door Klant uit amerongen op 12-08-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Vriezer kapot. Expert -medewerker was bereid om dezelfde dag (koopavond) ná 21.00 uur nog te bezorgen als zijn dienst erop zat. Uiteindelijk werd de nieuwe vriezer door zijn collega om 16.30 bezorgd, nog eerder dus. Pluim!
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 12-08-2016
  • Beoordeling: 8.8

    De service van Expert is echt bovengemiddeld goed. Nuchter, ter zake dienend en niet opdringerig. Ik kom en koop er graag.
    Geschreven door Klant Schaap uit amerongen op 05-08-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Snel geleverd en top service!
    Geschreven door Klant uit elst op 03-08-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Zeer vriendelijk
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 28-07-2016
  • Beoordeling: 7.3

    uitstekende services verleend door deskundige medewerkers.
    Geschreven door Klant Hoekstra uit driebergen op 28-07-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Kies voor expert prima verkopers prima artikelen en snelle aflevering soms nog dezelfde dag
    Geschreven door Klant uit maarsbergen op 21-07-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Betrouwbaar bedrijf. Goede onafhankelijke adviezen en personeel is bereid verder te zoeken in catalogi wanneer gevraagd product zich niet in de winkel bevindt.
    Geschreven door Klant uit amerongen op 20-07-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Was weer top geregeld!!
    Geschreven door Klant Opperman uit leersum op 20-07-2016