Navigatie

Beoordelingen Expert Leersum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Leersum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Leersum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Walle 9.6

Bij Expert Leersum een televisie gekocht. Tijdens het oriëntatiebezoek in de winkel ontvingen we deskundig en neutraal advies. We werden niet in de richting van een duurder apparaat gedrukt en op onze technische vragen werden goede en juiste antwoorden gegeven. Dito tijdens ons aankoop bezoek. Zo hoort het natuurlijk, maar het gaat vaak anders. Prima medewerkers bij de Expert Leersum!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (2248)

  • Beoordeling: 9.6

    Bij Expert Leersum een televisie gekocht. Tijdens het oriëntatiebezoek in de winkel ontvingen we deskundig en neutraal advies. We werden niet in de richting van een duurder apparaat gedrukt en op onze technische vragen werden goede en juiste antwoorden gegeven. Dito tijdens ons aankoop bezoek. Zo hoort het natuurlijk, maar het gaat vaak anders. Prima medewerkers bij de Expert Leersum!
    Geschreven door Klant Walle uit opheusden op 19-07-2016
  • Beoordeling: 7.3

    geen review
    Geschreven door Klant uit maarn op 15-07-2016
  • Beoordeling: 9.2

    De naam zegt genoeg: expert. Dat geldt in het bijzonder voor het personeel.
    Geschreven door Klant Kerkmeijer uit odijk op 15-07-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Deskundige vriendelijke verkopers die zich inleven in je behoefte/ probleem.
    Geschreven door Klant Oostveen uit langbroek op 14-07-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Hoed Geholpen En Goed Voorgelicht
    Geschreven door Klant Schuurman uit driebergen op 14-07-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Expert mensen doen wat er is afgesproken
    Geschreven door Klant Rijnsoever uit wijk bij duurstede op 14-07-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Bij Expert zit je goed als je huishoudelijke apparaten en andere elektronische zaken zoekt. Je wordt zeer vriendelijk te woord gestaan en men geeft uitstekend advies.
    Geschreven door Klant Ketelaar uit wijk bij duurstede op 14-07-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Al jarenlang goede ervaring met Expert Leersum. Deskundig advies. Klantvriendelijk en goede service.
    Geschreven door Klant Gies uit langbroek op 14-07-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Goede zaak goede service een aanrader
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 14-07-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Afspraken worden bij Expert nagekomen!
    Geschreven door Klant Haasbroek uit doorn op 14-07-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Goede persoonlijke service, vlotte afhandeling
    Geschreven door Klant uit leersum op 14-07-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Expert is een uitstekende zaak. Je wordt er goed en plezierig geholpen, de service is goed en betrouwbaar.
    Geschreven door Klant Stroband uit elst(utr.) op 12-07-2016
  • Beoordeling: 9.4

    Zeer goede informatie over het te kopen product en goede service
    Geschreven door Klant uit doorn op 12-07-2016
  • Beoordeling: 7.8

    expertise is zeer goed ,maar service en advies kan beter
    Geschreven door Klant Schut uit leersum op 07-07-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Je hoeft niet naar de mediamarkt voor concurrerende prijzen. Expert is wellicht niet de goedkoopste winkel van Nederland, maar de service is van de hoogste kwaliteit. Dat is mij verl waard. Dozen schuiven kan iedereen, service verlenen, afleveren, aansluiten en de aftersales zijn bij Expert in goede handen. ?
    Geschreven door Klant Heijman uit wijk bij duurstede op 06-07-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Vriendelijk personeel. Vlotte service.
    Geschreven door Klant Huijsman uit maarn op 06-07-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Expert de zaak voor iedere klant die een bijzonder goede service, kwaliteitsprodukten, en een faire prijs wil hebben.
    Geschreven door Klant Hendriks uit maarn op 06-07-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Redelijke prijs, acceptabele leveringssnelheid en prima klantenservice. Niks te klagen.
    Geschreven door Klant Blaser uit amsterdam op 06-07-2016
  • Beoordeling: 9.1

    tevreden over de afhandeling van mijn bestelling
    Geschreven door Klant uit veenendaal op 01-07-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Expert; Al 20 jaar onze vaste leverancier.
    Geschreven door Klant Wal uit amerongen op 30-06-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Zaken gedaan met Expert Leersum. Heb het ervaren als een zeer klantvriendelijk en servicegerichte zaak waarbij in alle opzichten met de klant wordt meegedacht. Goede communicatie en nakomen wat er afgesproken wordt. Complimenten !
    Geschreven door Klant Mulder uit doorn op 30-06-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Het betreft hier een DAB+radio de Philips AE 8000/10. Keus al online gemaaakt.Daarna een mail verzonden naar Expert Leersum. Binnen 8 min.antwoord. Eerlijk antwoord van de verkoper. De AE 8000/10 is toch behoorlijk ingewikkeld voor mij. Had het mij wat makkelijker voorgesteld.Werkt overigens wel goed. Moet nog wel verder studeren op dat produkt maar ik raad het toch iedereen aan.Produkt krijgt van mij een 9.
    Geschreven door Klant Pijper uit veenendaal op 30-06-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Laten we zorgen dat we in Leersum een goede expert zaak houden. Ik ben daar trouwens niet bang voor dat deze zaak zal verdwijnen.
    Geschreven door Klant uit leersum op 30-06-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Vriendelijke medewerkers. Je krijgt een goed, deskundig advies. En de apparaten zijn vakkundig en netjes ingebouwd/geplaatst. Dus een aanrader.
    Geschreven door Klant Kelder uit driebergen op 22-06-2016
  • Beoordeling: 8.8

    Uitermate klantvriendelijke en deskundige benadering.
    Geschreven door Klant Versteegh uit doorn op 22-06-2016
  • Beoordeling: 8.7

    geode zaak met deskundig personeel en anders wordt het wel goed uitgezocht en wordt erop teruggekomen.
    Geschreven door Klant uit doorn op 22-06-2016
  • Beoordeling: 8.5

    We zijn zeer uitgebreid geïnformeerd, hebben zeer goede adviezen gekregen, zowel vanuit de winkel als van de monteur. Over de monteur in het bijzonder zijn wij uitermate tevreden. hij heeft ons zeer goed geholpen. ook met adviezen voor de nabije toekomst. Dus zeer aan te bevelen
    Geschreven door Klant Meijer uit wijk bij duurstede op 20-06-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Supersnelle service en vakkundige hulp bij bezorging/instelling/ophangen van de nieuwe TV.
    Geschreven door Klant Oosterwijk uit amerongen op 15-06-2016
  • Beoordeling: 8.1

    bezorging kan beter
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 15-06-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Ik bel altijd voor vragen die ik heb Ik heb nu een nieuwe stofzuiger voor grote stukken gaat ik naar de winkel
    Geschreven door Klant Steennis uit wijk bij duurstede op 15-06-2016