Navigatie

Beoordelingen Expert Leersum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Leersum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Leersum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Snoo 7.3

Goede site en product, gunstige prijs, gratis thuisbezorgd, maar geen tijdige levering zoals beloofd.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (2248)

  • Beoordeling: 7.3

    Goede site en product, gunstige prijs, gratis thuisbezorgd, maar geen tijdige levering zoals beloofd.
    Geschreven door Klant Snoo uit woudenberg op 29-10-2015
  • Beoordeling: 9.4

    alles is super en vriendelijk
    Geschreven door Klant Leeuw uit overberg op 29-10-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Prettige en deskundig advies.
    Geschreven door Klant uit leersum op 29-10-2015
  • Beoordeling: 8.4

    Denken goed mee, attenderen op acties en snelle alles geregeld.
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 27-10-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Expert was snel en de producten (wasmachine en tv) zijn van hoge kwaliteit en goed geïnstalleerd door de mensen van Expert
    Geschreven door Klant uit driebergen-rijsenburg op 24-10-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Je krijgt eerlijke adviezen, ook bij zeer bekende merken. In geval van problemen word je zeer goed geholpen en hier wordt veelal een goede oplossing voor gevonden.
    Geschreven door Klant uit maarsbergen op 24-10-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Goed bedrijf, vakkundig personeel, ruimschoots aandacht voor hetgern je wil! Dus doe je voordeel bij EXPERT Leersum!
    Geschreven door Klant Bercken uit wijk bij duurstede op 23-10-2015
  • Beoordeling: 6.9

    Het tijdstip van montage was niet doorgegeven aan de monteur. De monteur zelf deed zijn werk prima.
    Geschreven door Klant uit langbroek op 20-10-2015
  • Beoordeling: 8.2

    als je haast hebt met een artikel dan moet je niet bij expert zijn
    Geschreven door Klant Jager uit wijk bij duurstede op 16-10-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Zeer prettige benadering. Snelle service!
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 16-10-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Deskundige medewerkers. Fijn geholpen. Komen afspraken na.
    Geschreven door Klant uit woudenberg op 15-10-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Een bedrijf dat echt met je meedenkt en klantvriendelijk is....\"Expert begrijpt het\" ...echt!
    Geschreven door Klant Rooy uit cothen op 11-10-2015
  • Beoordeling: 7.6

    --
    Geschreven door Klant uit amerongen op 11-10-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Het gaat over EXPERT Zeist en nu in Leersum. Sinds 1963 kopen wij wasmachine TV strijkijzer etc. bij expert als er al eens een probleem is, is dat tot nu toe altijd snel en adequaat opgelost. Een Aanrader!!
    Geschreven door Klant Van Leeuwen uit maarn op 10-10-2015
  • Beoordeling: 7.6

    Word altijd prettig geholpen en zijn al jaren vaste klant nooit geen klachten en een goede garantie.
    Geschreven door Klant Franken uit elst(utr.) op 09-10-2015
  • Beoordeling: 9.7

    Ziet er góed en overzichtelijk uit en uitstekende en vriendelijke hulp
    Geschreven door Klant Roest uit driebergen op 09-10-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Zeer tevreden over het meedenken en de serviceverlening
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 09-10-2015
  • Beoordeling: 7.7

    Niks duurder dan andere winkels en verwacht betere service.
    Geschreven door Klant Horst uit maarsbergen op 09-10-2015
  • Beoordeling: 8.3

    perfecte service, en aardige verkopers.
    Geschreven door Klant Van Amerongen uit amerongen op 07-10-2015
  • Beoordeling: 9.4

    De service is perfect, en de producten zijn bijna nergens goedkoper. En je heb een zeer goede garantie. Dus koop je spullen gewoon bij Expert. Lekker dicht bij. Gritta
    Geschreven door Klant uit doorn op 07-10-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Loop er eens binnen. en ervaar het zelf.
    Geschreven door Klant Lienden uit amerongen op 04-10-2015
  • Beoordeling: 7.1

    Mij is gebleken dat Expert niet nauwkeurig is met het informeren van de klant, dit nadat ik een draagbare radio voor garantie had teruggebracht naar de winkel, welke radio binnen 2 weken al defect bleek te zijn. Slechte kwaliteit. Twee maanden na de radio te hebben teruggebracht en nog steeds niets gehoord te hebben heb ik zelf maar eens contact met de zaak opgenomen. Bleek dat dat de verkopers daar \"vergeten\" waren mij in kennis te stellen dat ik het bestede geld terug kon krijgen. Is later alsnog gebeurd.
    Geschreven door Klant Rijnberk uit wijk bij duurstede op 02-10-2015
  • Beoordeling: 7.6

    Prima zaak
    Geschreven door Klant uit leersum op 01-10-2015
  • Beoordeling: 7.5

    Onze ervaring met Expert Leerum is heel goed.
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 30-09-2015
  • Beoordeling: 7.2

    zie vorige aanbevelingen
    Geschreven door Klant uit maarn op 29-09-2015
  • Beoordeling: 8.0

    Veel produkten tegen concurrerende prijzen. Levering aan huis kan lang duren.
    Geschreven door Klant uit driebergen-rijsenburg op 28-09-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Het ging slechts om het vervangen van deurhandel van een wasdroger. Ik werd snel en correct geholpen. De volgende dag was het onderdeel er al.
    Geschreven door Klant Soeters uit wijk bij duurstede op 23-09-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Fijne winkel goede service en prima bereikbaar
    Geschreven door Klant Bos uit amerongen op 23-09-2015
  • Beoordeling: 7.3

    expert heeft een groot aanbod en redelijk goed geprijsd, via internet kun je het product vast goedkoper vinden maar wij vinden de service en het advies persoonlijk erg belangrijk.
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 22-09-2015
  • Beoordeling: 7.6

    Tom van Dijk is voor ons een goede verkoper. Goed advies, deskundig, geef aandacht aan ons.
    Geschreven door Klant uit leersum op 22-09-2015