Navigatie

Beoordelingen Expert Leersum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Leersum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Leersum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Kaspers 7.3

Top service !!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (2302)

  • Beoordeling: 7.3

    Top service !!
    Geschreven door Klant Kaspers uit leersum op 21-03-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Wordt altijd vrolijk ontvangen en deskundig geholpen.
    Geschreven door Klant Siegers uit amerongen op 18-03-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Ik ben op een zeer prettige en kundige manier geholpen
    Geschreven door Klant uit woudenberg op 18-03-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Heel tevreden met dienstverlening, persoonlijke aandacht, assortiment en service bij monteren van apparaten thuis.
    Geschreven door Klant uit amerongen op 17-03-2016
  • Beoordeling: 7.7

    De service is mooi dicht bij en wordt goed opgepakt !
    Geschreven door Klant uit leersum op 11-03-2016
  • Beoordeling: 9.9

    Niet altijd de goedkoopste maar wil je een goede service moet je bij expert zijn.
    Geschreven door Klant uit leersum op 10-03-2016
  • Beoordeling: 7.1

    prima winkel veel keuzes
    Geschreven door Klant Maarseveen uit wijk bij duurstede op 10-03-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Jammer dat er in doorn geen expertwinkel is
    Geschreven door Klant uit doorn op 10-03-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Het personeel is vriendelijk en hulpvaardig
    Geschreven door Klant uit driebergen op 10-03-2016
  • Beoordeling: 6.9

    Expert heeft soms zeer scherpe aanbiedingen. Naast de webshop zijn er ook vaste winkel waar goede voorlichting en aandacht aan de klant gegeven wordt.
    Geschreven door Klant uit elst ut op 10-03-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Klantvriendelijk en goede service.
    Geschreven door Klant Landmeter uit wijk bij duurstede op 10-03-2016
  • Beoordeling: 8.4

    erg tevereden
    Geschreven door Klant uit leersum op 10-03-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Duidelijke site, gemakkelijk afhandeling prima
    Geschreven door Klant uit amerongen op 07-03-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Een aanrader om via website te kopen. Nadeel op webside. Postcode invoeren. Blijkt dat niet dezelfde dag geleverd wordt. Beter i dan geen toezeggingen te doen. Werk negatief.
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 26-02-2016
  • Beoordeling: 9.2

    expert is een wereld winkel
    Geschreven door Klant uit driebergen op 26-02-2016
  • Beoordeling: 8.6

    uitstekende winkel, goed assortiment en uitstekend personeel
    Geschreven door Klant uit driebergen op 22-02-2016
  • Beoordeling: 6.6

    Ik hoop dat het winkelpersoneel hierop aangesproken wordt.
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 22-02-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Prettig en deskundig geholpen
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 18-02-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Bij het vervangen van de koel/vriescombinatie was ik gebonden aan bepaalde maten. In de winkel werd goed advies gegeven en aangeraden eerst de monteur kosteloos thuis te laten komen inmeten. Geen enkele druk van de adviseur om direct iets te verkopen. Daarna definitieve keuze gemaakt. De monteur heeft vakkundig en netjes geïnstalleerd. Prima service!
    Geschreven door Klant Arijjansen uit wijk bij duurstede op 10-02-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer prettige winkel en makkelijk te bereiken.
    Geschreven door Klant uit driebergen op 08-02-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Hele fijne winkel in Leersum, echt een aanrader! !
    Geschreven door Klant Suiker uit amerongen op 08-02-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Ik heb al een review geschreven
    Geschreven door Klant uit driebergen-rijsenburg op 05-02-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Leersum leverde netjes
    Geschreven door Klant uit woudenberg op 01-02-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Een winkel om aan te bevelen.
    Geschreven door Klant Bootsman uit elst op 28-01-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Volop keuze. Goed advies. Goede service.
    Geschreven door Klant uit zeist op 28-01-2016
  • Beoordeling: 7.8

    altijd mijn aankopen bij expert in Leersum.
    Geschreven door Klant Nagtegaal uit maarn op 25-01-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Zo hoort een bestelling via internet te verlopen! Snel accuraat en alles netjes volgens afspraak geregeld. Heel plezierig. Indien ik andere zaken moet aanschaffen is dit voor mij een zekere optie om te gaan kijken. Uitstekende prijs in vergelijking met andere leveranciers en de service was formidabel.
    Geschreven door Klant Otter uit wijk bij duurstede op 25-01-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Kom eerst kijken bij expert. Dan hoef je niet het dorp uit om verder te gaan shoppen. Je kunt hier terecht op allerlei gebied.Ook het personeel staat altijd klaar om je te helpen.
    Geschreven door Klant Lagemaat uit leersum op 25-01-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Bij Expert Leersum word je altijd zeer vakkundig geholpen en ze zijn zeer klant vriendelijk.
    Geschreven door Klant uit doorn op 25-01-2016
  • Beoordeling: 7.4

    Ook al staat de winkel vol, men heeft wel alle tijd voor je als klant. Laatst een inbouwkoelkast aangeschaft, alles perfect geregeld en keurig netjes ingebouwd door monteur van Expert. Zeer tevreden.
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 23-01-2016