Navigatie

Beoordelingen Expert Leersum

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Leersum die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Leersum. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.4

Kies voor de Expert in je eigen dorp want je wordt snel en door bekend en vertrouwd personeel geholpen bij klachten of reparaties van apperatuur.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (2248)

  • Beoordeling: 9.4

    Kies voor de Expert in je eigen dorp want je wordt snel en door bekend en vertrouwd personeel geholpen bij klachten of reparaties van apperatuur.
    Geschreven door Klant uit leersum op 15-04-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Top
    Geschreven door Klant uit leersum op 15-04-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Altijd prettig zo\'\'n winkel in de buurt. Direct contact met de verkoper. Heeft ons wel de nodige pluspuntjes opgeleverd.
    Geschreven door Klant Oudenalder uit amerongen op 15-04-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Ik ben al jaren klant bij expert en dat komt door prima aandacht voor de klant het meedenken en daarna advies. Services is uitstekend heb je een probleem dan wordt dat opgelost.
    Geschreven door Klant Berg op 06-04-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Zie mijn genoteerde oordeel
    Geschreven door Klant Dijkstra uit maarn op 01-04-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Geef wat meer geld uit, en profiteer van het gemak dicht bij huis, en prima advies en service.
    Geschreven door Klant Klerks uit wijk bij duurstede op 21-03-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Top service !!
    Geschreven door Klant Kaspers uit leersum op 21-03-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Wordt altijd vrolijk ontvangen en deskundig geholpen.
    Geschreven door Klant Siegers uit amerongen op 18-03-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Ik ben op een zeer prettige en kundige manier geholpen
    Geschreven door Klant uit woudenberg op 18-03-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Heel tevreden met dienstverlening, persoonlijke aandacht, assortiment en service bij monteren van apparaten thuis.
    Geschreven door Klant uit amerongen op 17-03-2016
  • Beoordeling: 7.7

    De service is mooi dicht bij en wordt goed opgepakt !
    Geschreven door Klant uit leersum op 11-03-2016
  • Beoordeling: 9.9

    Niet altijd de goedkoopste maar wil je een goede service moet je bij expert zijn.
    Geschreven door Klant uit leersum op 10-03-2016
  • Beoordeling: 7.1

    prima winkel veel keuzes
    Geschreven door Klant Maarseveen uit wijk bij duurstede op 10-03-2016
  • Beoordeling: 7.9

    Jammer dat er in doorn geen expertwinkel is
    Geschreven door Klant uit doorn op 10-03-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Het personeel is vriendelijk en hulpvaardig
    Geschreven door Klant uit driebergen op 10-03-2016
  • Beoordeling: 6.9

    Expert heeft soms zeer scherpe aanbiedingen. Naast de webshop zijn er ook vaste winkel waar goede voorlichting en aandacht aan de klant gegeven wordt.
    Geschreven door Klant uit elst ut op 10-03-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Klantvriendelijk en goede service.
    Geschreven door Klant Landmeter uit wijk bij duurstede op 10-03-2016
  • Beoordeling: 8.4

    erg tevereden
    Geschreven door Klant uit leersum op 10-03-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Duidelijke site, gemakkelijk afhandeling prima
    Geschreven door Klant uit amerongen op 07-03-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Een aanrader om via website te kopen. Nadeel op webside. Postcode invoeren. Blijkt dat niet dezelfde dag geleverd wordt. Beter i dan geen toezeggingen te doen. Werk negatief.
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 26-02-2016
  • Beoordeling: 9.2

    expert is een wereld winkel
    Geschreven door Klant uit driebergen op 26-02-2016
  • Beoordeling: 8.6

    uitstekende winkel, goed assortiment en uitstekend personeel
    Geschreven door Klant uit driebergen op 22-02-2016
  • Beoordeling: 6.6

    Ik hoop dat het winkelpersoneel hierop aangesproken wordt.
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 22-02-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Prettig en deskundig geholpen
    Geschreven door Klant uit wijk bij duurstede op 18-02-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Bij het vervangen van de koel/vriescombinatie was ik gebonden aan bepaalde maten. In de winkel werd goed advies gegeven en aangeraden eerst de monteur kosteloos thuis te laten komen inmeten. Geen enkele druk van de adviseur om direct iets te verkopen. Daarna definitieve keuze gemaakt. De monteur heeft vakkundig en netjes geïnstalleerd. Prima service!
    Geschreven door Klant Arijjansen uit wijk bij duurstede op 10-02-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer prettige winkel en makkelijk te bereiken.
    Geschreven door Klant uit driebergen op 08-02-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Hele fijne winkel in Leersum, echt een aanrader! !
    Geschreven door Klant Suiker uit amerongen op 08-02-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Ik heb al een review geschreven
    Geschreven door Klant uit driebergen-rijsenburg op 05-02-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Expert Leersum leverde netjes
    Geschreven door Klant uit woudenberg op 01-02-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Een winkel om aan te bevelen.
    Geschreven door Klant Bootsman uit elst op 28-01-2016