Navigatie

Beoordelingen Expert Meppel

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Meppel die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Meppel. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.7

Product besteld via de webshop. De volgende dag op exact afgesproken tijd geleverd.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (131)

  • Beoordeling: 8.7

    Product besteld via de webshop. De volgende dag op exact afgesproken tijd geleverd.
    Geschreven door Klant uit giethoorn op 16-11-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Altijd snelle duidelijke persoonlijke service
    Geschreven door Klant uit meppel op 16-11-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Geen
    Geschreven door Klant uit meppel op 08-11-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service
    Geschreven door Klant uit steenwijk op 31-10-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Goede en duidelijke advisering en begeleiding ! Prima
    Geschreven door Dhr Groen uit meppel op 28-10-2016
  • Beoordeling: 3.1

    Onze bestelde en betaalde wasmachine zou binnen 3 werkdagen geleverd worden; nu na 2 weken weten wij nog steeds niet of hij wel geleverd gaat worden...
    Geschreven door Klant Mook uit steenwijk op 21-10-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Goede winkel, ook in samenhang met de internetshop, waardoor er een zeer ruime keuze is in samenhang met persoonlijk advies.
    Geschreven door Klant uit meppel op 21-10-2016
  • Beoordeling: 9.9

    Bij deze beveel ik iedereen Expert aan.
    Geschreven door Klant Benthem uit sint jansklooster op 20-10-2016
  • Beoordeling: 2.5

    bestelling gedaan tijdens het korting festival. mijn dochter had dezelfde bestelling gedaan en ontvangen. 3 dagen later heb ik een mail gestuurd om te vragen wat de status was. mail gekregen dat het artikel niet meer leverbaar is. hierop weer een mail naar expert.nl gedaan waarop ik het volgende antwoord kreeg:Hartelijk dank voor uw bericht. Wij vinden het vervelend om te vernemen dat de afhandeling van uw reservering niet naar wens is verlopen. Wij hebben uw bericht direct doorgezet naar de Expertwinkel in Meppel met de vraag om dit zo spoedig mogelijk te corrigeren. Het door u gewenste strijkapparaat ligt tijdelijk niet op voorraad bij de leverancier. Echter is er nog voldoende voorraad binnen de Expertwinkels. Wij verwachten dan ook dat Expert Meppel gaat kijken of ze het artikel vanuit een andere Expertwinkel kunnen verzenden. Zo kunt u alsnog het gewenste apparaat in ontvangst nemen. Wij verwachten dat de winkel zo spoedig mogelijk contact met u gaat opnemen met een passende oplossing. Mocht dit niet het geval zijn dan vernemen wij dat graag van u. tot nu toe nog niets vernomen............dus voor mij geen expert meer.
    Geschreven door Klant Heinhuis-bos uit havelterberg op 20-10-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Goede advisering .
    Geschreven door Klant Stevens uit ruinerwold op 20-10-2016
  • Beoordeling: 7.3

    goed
    Geschreven door Klant uit giethoorn op 17-10-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Geven prima en deskundig advies
    Geschreven door Klant uit de wijk op 14-10-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Ik zal Expert (Meppel) altijd aanbevelen bij anderen, omdat ze goede kennis van zaken hebben en altijd correct helpen.
    Geschreven door Klant Weijsberg uit zwartsluis op 13-10-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Prijs-kwaliteitverhouding uitstekend. Levertijd 3 dagen, wat tegenwoordig wat lang is. Verder tevreden over de service.
    Geschreven door Klant Bijlsma uit steenwijk op 11-10-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Ik heb een review geschreven, heeft me 40 min. gekost maar kan die niet meer terug vinden, anders wil ik nog wel telefonisch toelichten. C.J.Faber.
    Geschreven door Klant Faber uit meppel op 06-10-2016
  • Beoordeling: 8.9

    goede website duidelijk
    Geschreven door Klant Heite uit sint jansklooster op 22-09-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Snelle service, thuisbezorgt en je wordt via mail en telefoon op de hoogte gehouden wanneer het apparaat bij je thuis wordt bezorgt. Een tevreden klant.
    Geschreven door Klant Coster uit staphorst op 21-09-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Ben goed geholpen in de winkel en thuis alles goed geïnstalleerd en uitgelegd
    Geschreven door Dhr Dekker uit koekange op 08-09-2016
  • Beoordeling: 9.8

    Uitstekende service. Meedenken met klant. EN altijd vriendelijk
    Geschreven door Klant Beerhorst uit meppel op 08-09-2016
  • Beoordeling: 8.8

    De 43PUS6401 van Philips is een hele mooie TV, prachtig en scherp beeld, veel mogelijk heden zoals Wifi Android en internet, je kunt er een draadloos toetsenbord en muis op aansluiten. Geweldige TV en goede service van Expert
    Geschreven door Klant Dijk uit genemuiden op 05-09-2016
  • Beoordeling: 9.8

    Snelle levering prima service
    Geschreven door Klant uit zwartsluis op 24-08-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Goed en ter zake kundig personeel. En ik had (achteraf gezien) een verkeerde hdmi kabel bijbesteld, maar ik werd door de winkel zelf benaderd of dat wel de kabel was die ik zocht. ik hou van dat meedenken en niet alleen klakkeloos opsturen
    Geschreven door Klant uit meppel op 07-08-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Goed en eerlijk advies, prima service.
    Geschreven door Klant Bonsink uit zwartsluis op 05-08-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Filiaal in Meppel geeft deskundig advies is vriendelijk. Als we wat aan willen schaffen gaan we eerst naar Expert. Ik gun de lokale detailhandel de verkoop. Veelal kom ik met de verkoper er wel uit als we de prijs controleren van concurrenten.
    Geschreven door Klant Huisman uit meppel op 20-07-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Afgeleverd op een moment dat we niet thuis waren, ze hadden moeten afspreken wanneer er afgeleverd kan worden.
    Geschreven door Klant Koster uit meppel op 20-07-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Ondanks een drukke planning , toch op tijd geleverd en behulpzaam geweest bij de installatie.
    Geschreven door Klant uit staphorst op 06-07-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Ik werd prima geholpen in de winkel. En de artikelen die ik had besteld werden netjes en optijd bezorgd
    Geschreven door Klant Reigwein uit meppel op 06-07-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer tevreden?
    Geschreven door Klant uit meppel op 29-06-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Helpen bij het maken van de juiste keuze en nemen alle tijd. Zeer blij met mijn nieuwe Philips tv. Had ik zonder hun advies nooit gekocht.
    Geschreven door Klant uit meppel op 25-06-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Goed worden er altijd fijn geholpen
    Geschreven door Klant Compagner uit meppel op 22-06-2016