Navigatie

Beoordelingen Expert Meppel

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Meppel die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Meppel. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Bohorie 10.0

De klantgerichtheid, passie, klantvriendelijkheid en bereidheid om net even verder te gaan als de concurrent zorgt ervoor dat ik geen betere keuze kan vinden als Expert Meppel!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (131)

  • Beoordeling: 10.0

    De klantgerichtheid, passie, klantvriendelijkheid en bereidheid om net even verder te gaan als de concurrent zorgt ervoor dat ik geen betere keuze kan vinden als Expert Meppel!
    Geschreven door Klant Bohorie uit zwartsluis op 22-06-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Gewoon OK
    Geschreven door Klant uit meppel op 22-06-2016
  • Beoordeling: 9.3

    prima website van expert en heel snel en goed geleverd
    Geschreven door Klant Wijngaarden uit meppel op 03-06-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Goede ervaring, ondanks de lange levertijd.
    Geschreven door Klant uit meppel op 25-05-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service en snelle levering!
    Geschreven door Klant Brink uit sint jansklooster op 25-05-2016
  • Beoordeling: 6.8

    goeie zaak
    Geschreven door Klant uit meppel op 23-05-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Ruime keuze met een kwalitatief goed assortiment. Nog de service van de \"oude electronica winkel\".
    Geschreven door Klant uit meppel op 13-05-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Ik koop niet via de website van Expert ik ga altijd naar de winkel in Meppel.
    Geschreven door Klant Muis uit zwartsluis op 12-05-2016
  • Beoordeling: 6.1

    laat ik dat maar niet doen
    Geschreven door Klant uit ede op 04-05-2016
  • Beoordeling: 8.6

    We worden altijd zeer goed en deskundig geholpen, ook is de service uitstekend.
    Geschreven door Klant Visser uit ruinerwold op 21-04-2016
  • Beoordeling: 9.9

    Expert Meppel is goede winkel met een hele goede prijs kwaliteit verhouding. Artikelen die besteld moeten worden zijn er vaak al binnen twee dagen. De medewerkers zijn echt vakbekwaam en geven het juiste advies. Als er service noodzakelijk is dan krijg je deze ook . Ben al vele jaren een tevreden klant. Een winkel zoals een goede winkel hoort te zijn.
    Geschreven door Klant Roelofsen uit meppel op 19-04-2016