Navigatie

Beoordelingen Expert Meppel

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Meppel die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Meppel. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Bijlsma 9.3

Prijs-kwaliteitverhouding uitstekend. Levertijd 3 dagen, wat tegenwoordig wat lang is. Verder tevreden over de service.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (238)

  • Beoordeling: 9.3

    Prijs-kwaliteitverhouding uitstekend. Levertijd 3 dagen, wat tegenwoordig wat lang is. Verder tevreden over de service.
    Geschreven door Klant Bijlsma uit steenwijk op 11-10-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Ik heb een review geschreven, heeft me 40 min. gekost maar kan die niet meer terug vinden, anders wil ik nog wel telefonisch toelichten. C.J.Faber.
    Geschreven door Klant Faber uit meppel op 06-10-2016
  • Beoordeling: 8.9

    goede website duidelijk
    Geschreven door Klant Heite uit sint jansklooster op 22-09-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Snelle service, thuisbezorgt en je wordt via mail en telefoon op de hoogte gehouden wanneer het apparaat bij je thuis wordt bezorgt. Een tevreden klant.
    Geschreven door Klant Coster uit staphorst op 21-09-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Ben goed geholpen in de winkel en thuis alles goed geïnstalleerd en uitgelegd
    Geschreven door Dhr Dekker uit koekange op 08-09-2016
  • Beoordeling: 9.8

    Uitstekende service. Meedenken met klant. EN altijd vriendelijk
    Geschreven door Klant Beerhorst uit meppel op 08-09-2016
  • Beoordeling: 8.8

    De 43PUS6401 van Philips is een hele mooie TV, prachtig en scherp beeld, veel mogelijk heden zoals Wifi Android en internet, je kunt er een draadloos toetsenbord en muis op aansluiten. Geweldige TV en goede service van Expert
    Geschreven door Klant Dijk uit genemuiden op 05-09-2016
  • Beoordeling: 9.8

    Snelle levering prima service
    Geschreven door Klant uit zwartsluis op 24-08-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Goed en ter zake kundig personeel. En ik had (achteraf gezien) een verkeerde hdmi kabel bijbesteld, maar ik werd door de winkel zelf benaderd of dat wel de kabel was die ik zocht. ik hou van dat meedenken en niet alleen klakkeloos opsturen
    Geschreven door Klant uit meppel op 07-08-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Goed en eerlijk advies, prima service.
    Geschreven door Klant Bonsink uit zwartsluis op 05-08-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Filiaal in Meppel geeft deskundig advies is vriendelijk. Als we wat aan willen schaffen gaan we eerst naar Expert. Ik gun de lokale detailhandel de verkoop. Veelal kom ik met de verkoper er wel uit als we de prijs controleren van concurrenten.
    Geschreven door Klant Huisman uit meppel op 20-07-2016
  • Beoordeling: 8.2

    Afgeleverd op een moment dat we niet thuis waren, ze hadden moeten afspreken wanneer er afgeleverd kan worden.
    Geschreven door Klant Koster uit meppel op 20-07-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Ondanks een drukke planning , toch op tijd geleverd en behulpzaam geweest bij de installatie.
    Geschreven door Klant uit staphorst op 06-07-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Ik werd prima geholpen in de winkel. En de artikelen die ik had besteld werden netjes en optijd bezorgd
    Geschreven door Klant Reigwein uit meppel op 06-07-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Zeer tevreden?
    Geschreven door Klant uit meppel op 29-06-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Helpen bij het maken van de juiste keuze en nemen alle tijd. Zeer blij met mijn nieuwe Philips tv. Had ik zonder hun advies nooit gekocht.
    Geschreven door Klant uit meppel op 25-06-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Goed worden er altijd fijn geholpen
    Geschreven door Klant Compagner uit meppel op 22-06-2016
  • Beoordeling: 10.0

    De klantgerichtheid, passie, klantvriendelijkheid en bereidheid om net even verder te gaan als de concurrent zorgt ervoor dat ik geen betere keuze kan vinden als Expert Meppel!
    Geschreven door Klant Bohorie uit zwartsluis op 22-06-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Gewoon OK
    Geschreven door Klant uit meppel op 22-06-2016
  • Beoordeling: 9.3

    prima website van expert en heel snel en goed geleverd
    Geschreven door Klant Wijngaarden uit meppel op 03-06-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Goede ervaring, ondanks de lange levertijd.
    Geschreven door Klant uit meppel op 25-05-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Prima service en snelle levering!
    Geschreven door Klant Brink uit sint jansklooster op 25-05-2016
  • Beoordeling: 6.8

    goeie zaak
    Geschreven door Klant uit meppel op 23-05-2016
  • Beoordeling: 7.7

    Ruime keuze met een kwalitatief goed assortiment. Nog de service van de \"oude electronica winkel\".
    Geschreven door Klant uit meppel op 13-05-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Ik koop niet via de website van Expert ik ga altijd naar de winkel in Meppel.
    Geschreven door Klant Muis uit zwartsluis op 12-05-2016
  • Beoordeling: 6.1

    laat ik dat maar niet doen
    Geschreven door Klant uit ede op 04-05-2016
  • Beoordeling: 8.6

    We worden altijd zeer goed en deskundig geholpen, ook is de service uitstekend.
    Geschreven door Klant Visser uit ruinerwold op 21-04-2016
  • Beoordeling: 9.9

    Expert Meppel is goede winkel met een hele goede prijs kwaliteit verhouding. Artikelen die besteld moeten worden zijn er vaak al binnen twee dagen. De medewerkers zijn echt vakbekwaam en geven het juiste advies. Als er service noodzakelijk is dan krijg je deze ook . Ben al vele jaren een tevreden klant. Een winkel zoals een goede winkel hoort te zijn.
    Geschreven door Klant Roelofsen uit meppel op 19-04-2016