Navigatie

Beoordelingen Expert Meppel

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Meppel die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Meppel. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 4.4

Bestel geen producten bij beslist.nl

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (238)

  • Beoordeling: 4.4

    Bestel geen producten bij beslist.nl
    Geschreven door Klant uit steenwijk op 15-02-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Expert is voor ons helemaal top. Prima service en deskundigheid van de medewerkers. Wij zijn al een aantal keren goed en snel geholpen bij problemen met wasmachine, droger etc.
    Geschreven door Klant Krips uit meppel op 15-02-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Geen rewiew, rechtstreeks naar de winkel gegaan.
    Geschreven door Klant uit hasselt op 15-02-2017
  • Beoordeling: 6.8

    Als u verwacht dat het bestelde de volgende dag wordt geleverd; zoek een andere leverancier.
    Geschreven door Klant uit giethoorn op 02-02-2017
  • Beoordeling: 10.0

    Toppie
    Geschreven door Klant Luttel uit de wijk op 27-01-2017
  • Beoordeling: 9.2

    Bij Expert geven ze de juiste uitleg en ze proberen niet gelijk een duurder iets aan je te verkopen. Bezorgen, aansluiten en uitleg door de monteur is ook helemaal naar wens.
    Geschreven door Klant uit staphorst op 27-01-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Prettige en fijne winkel!
    Geschreven door Klant Verboom uit meppel op 27-01-2017
  • Beoordeling: 4.0

    Online aankoop is mij onwijs slecht bevallen,qua levertijd en contact.
    Geschreven door Klant Coeling uit ruinerwold op 27-01-2017
  • Beoordeling: 8.9

    prima zaak, doe ik graag mijn \"boodschappen\"
    Geschreven door Klant Voorthuizen uit meppel op 05-01-2017
  • Beoordeling: 9.1

    Prima
    Geschreven door Klant Tuinstra uit meppel op 15-12-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Uitstekende service, zeer vriendelijk en altijd goed advies. Enthousiaste verkopers met veel productkennis.
    Geschreven door Klant Smelt uit meppel op 09-12-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Geen review ! Ik ben in Meppel zeer tevreden! Hoe t elders is weet ik niet!! Mijn dank
    Geschreven door Klant uit meppel op 07-12-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goed en vriendelijk geholpen.
    Geschreven door Klant uit meppel op 04-12-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Al meerder jaren klant van expert Meppel goede vakkennis op alle gebieden prijs kwaliteit in goede verhouding
    Geschreven door Klant uit staphorst op 01-12-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Geen.
    Geschreven door Klant uit havelte op 30-11-2016
  • Beoordeling: 9.2

    goede service klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit steenwijk op 22-11-2016
  • Beoordeling: 8.5

    We zijn zeer te spreken over de persoonlijke betrokkenheid! Er is nog tijd voor een praatje.
    Geschreven door Klant Weenink uit havelte op 16-11-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Product besteld via de webshop. De volgende dag op exact afgesproken tijd geleverd.
    Geschreven door Klant uit giethoorn op 16-11-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Altijd snelle duidelijke persoonlijke service
    Geschreven door Klant uit meppel op 16-11-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Geen
    Geschreven door Klant uit meppel op 08-11-2016
  • Beoordeling: 8.4

    Goede service
    Geschreven door Klant uit steenwijk op 31-10-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Goede en duidelijke advisering en begeleiding ! Prima
    Geschreven door Dhr Groen uit meppel op 28-10-2016
  • Beoordeling: 3.1

    Onze bestelde en betaalde wasmachine zou binnen 3 werkdagen geleverd worden; nu na 2 weken weten wij nog steeds niet of hij wel geleverd gaat worden...
    Geschreven door Klant Mook uit steenwijk op 21-10-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Goede winkel, ook in samenhang met de internetshop, waardoor er een zeer ruime keuze is in samenhang met persoonlijk advies.
    Geschreven door Klant uit meppel op 21-10-2016
  • Beoordeling: 9.9

    Bij deze beveel ik iedereen Expert aan.
    Geschreven door Klant Benthem uit sint jansklooster op 20-10-2016
  • Beoordeling: 2.5

    bestelling gedaan tijdens het korting festival. mijn dochter had dezelfde bestelling gedaan en ontvangen. 3 dagen later heb ik een mail gestuurd om te vragen wat de status was. mail gekregen dat het artikel niet meer leverbaar is. hierop weer een mail naar expert.nl gedaan waarop ik het volgende antwoord kreeg:Hartelijk dank voor uw bericht. Wij vinden het vervelend om te vernemen dat de afhandeling van uw reservering niet naar wens is verlopen. Wij hebben uw bericht direct doorgezet naar de Expertwinkel in Meppel met de vraag om dit zo spoedig mogelijk te corrigeren. Het door u gewenste strijkapparaat ligt tijdelijk niet op voorraad bij de leverancier. Echter is er nog voldoende voorraad binnen de Expertwinkels. Wij verwachten dan ook dat Expert Meppel gaat kijken of ze het artikel vanuit een andere Expertwinkel kunnen verzenden. Zo kunt u alsnog het gewenste apparaat in ontvangst nemen. Wij verwachten dat de winkel zo spoedig mogelijk contact met u gaat opnemen met een passende oplossing. Mocht dit niet het geval zijn dan vernemen wij dat graag van u. tot nu toe nog niets vernomen............dus voor mij geen expert meer.
    Geschreven door Klant Heinhuis-bos uit havelterberg op 20-10-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Goede advisering .
    Geschreven door Klant Stevens uit ruinerwold op 20-10-2016
  • Beoordeling: 7.3

    goed
    Geschreven door Klant uit giethoorn op 17-10-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Geven prima en deskundig advies
    Geschreven door Klant uit de wijk op 14-10-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Ik zal Expert (Meppel) altijd aanbevelen bij anderen, omdat ze goede kennis van zaken hebben en altijd correct helpen.
    Geschreven door Klant Weijsberg uit zwartsluis op 13-10-2016