Navigatie

Beoordelingen Expert Nijverdal

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nijverdal die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nijverdal. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 10.0

Goede service! Betrokken mensen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1272)

  • Beoordeling: 10.0

    Goede service! Betrokken mensen
    Geschreven door Klant uit hellendoorn op 20-07-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Hoewel de afwasmachine wel in prijs hoger lag dan bij andere bedrijven was het installeren en de service in de winkel prima, zelfs heel erg prettig! Ze dachten goed mee. Het installeren van de afwasmachine ging nu zonder problemen, dit in tegenstelling tot een ander bedrijf, dat ik eerst had laten komen. Ze hebben bij expert echt kwalitatief goed personeel die weten waar ze het over hebben. En ik ben erg blij dat ze het netjes hebben geregeld.
    Geschreven door Klant Heetkamp Eemland Orthopedie uit hellendoorn op 16-07-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goed
    Geschreven door Klant uit hellendoorn op 16-07-2020
  • Beoordeling: 2.6

    Ga niet naar Doornenbal voor je aankopen. Je wordt slecht voorgelicht.
    Geschreven door Klant Wolthuis uit nijverdal op 15-07-2020
  • Beoordeling: 8.6

    ga gerust naar expert de kwaliteit en service zijn prima
    Geschreven door Klant Dijkstra uit haarle op 15-07-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Een fijne winkel en goede service.
    Geschreven door Klant Klein Douwel uit wierden op 13-07-2020
  • Beoordeling: 7.2

    Nadat ik zelf contact met het plaatselijk filiaal had opgenomen en vroeg in welk filiaal binnen 30 km het door mij bestelde product wel op voorraad was is het toch nog goed gekomen.
    Geschreven door Klant Kruithof uit nijverdal op 13-07-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Zeer tevreden. Gaan vaak direct naar Expert en slagen bijna altijd!
    Geschreven door Klant Groen op 13-07-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Prima winkel, deskundig personeel
    Geschreven door Klant uit rijssen op 13-07-2020
  • Beoordeling: 7.6

    Altijd heel goed en ervaren personeel
    Geschreven door Klant Kwintenberg uit rijssen op 13-07-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Top
    Geschreven door Klant Eenkhoorn uit nijverdal op 13-07-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Deskundig aardig medewerkers om Nijverdal
    Geschreven door Klant Van Ee uit lemelerveld op 10-07-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Vriendelijk personeel, goede service, hier kom je zeker terug.
    Geschreven door Klant uit rijssen op 10-07-2020
  • Beoordeling: 7.6

    ???????
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 09-07-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Goede en betrouwbare winkel waar je zo binnen kunt lopen. Personeel vak kundig en behulpzaam
    Geschreven door Klant Baan uit rijssen op 08-07-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Goede service en prijs -kwaliteit OK
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 08-07-2020
  • Beoordeling: 8.1

    vakmensen prima hou het zo
    Geschreven door Klant W. Wissink uit nijverdal op 06-07-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Goede winkel met vakbekwaam personeel
    Geschreven door Klant Hoppen uit wierden op 06-07-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Tevreden
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 06-07-2020
  • Beoordeling: 9.3

    goede service en klantvriendelijke opstelling
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 06-07-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeer tevreden naar huis gegaan.
    Geschreven door Klant uit goor op 06-07-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Uitstekend bedrijf, op het internet is er weleens iets goedkoper, maar de tevredenheid die ik bij Doornebal oploop vind ik niet online.
    Geschreven door Klant Ten Dam uit rijssen op 06-07-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Fijn geholpen, fijn en aardig personeel.
    Geschreven door Klant Van den Belt uit rijssen op 06-07-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Alleen als ik een cadeau bon krijg
    Geschreven door Klant Engbers uit nijverdal op 02-07-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Nog nooit teleurgesteld
    Geschreven door Klant Bol uit rijssen op 30-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Fijn personeel goed geholpen
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 30-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goed en duidelijk
    Geschreven door Klant Vink uit holten op 30-06-2020
  • Beoordeling: 5.0

    Product werkte niet naar behoren. Garantiekaart met telefoonnummer doet het niet?! Moesten we anders zelf maar naar de vertegenwoordiger bellen.. Niet echt klantvriendelijk. Monteur zou geregeld worden maar zou pas 3 augustus kunnen komen, klacht was half juni... Na \"dreigen\" dat we het product terug zouden brengen en geld terug wilden kon de monteur wel eerder. Monteur heeft niks gedaan en na aandringen en nog bijbetalen hebben we een nieuw product van een ander merk gekregen.
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 29-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Maakt niet uit waar je voor komt alle tijd en uitleg nemen de oude apparaten weer mee zonder probleem
    Geschreven door Klant Bruggink uit rijssen op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    nvt
    Geschreven door Klant Belt uit rijssen op 29-06-2020