Navigatie

Beoordelingen Expert Nijverdal

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nijverdal die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nijverdal. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Zoeteweij 8.3

Altijd genoeg personeel om snel geholpen te worden. Persoonlijk en deskundige uitleg.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1272)

  • Beoordeling: 8.3

    Altijd genoeg personeel om snel geholpen te worden. Persoonlijk en deskundige uitleg.
    Geschreven door Klant Zoeteweij uit rijssen op 09-03-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Snel,goed en niet duur en staan garant voor het artikelen
    Geschreven door Klant Kroes uit rijssen op 05-03-2020
  • Beoordeling: 7.9

    ik heb weinig ervaring met de website van expert,die zal wel goed zijn.
    Geschreven door Klant H Klein Ligtenberg uit nijverdal op 05-03-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Het totaal plaatje , vanaf dat je de winkel binnen komt en het product thuis is. Gewoon top.
    Geschreven door Klant uit haarle op 05-03-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Goed te spreken over deze winkel , al dat ik er maar 1keer wat heb gekocht .
    Geschreven door Klant Jansen uit vriezenveen op 05-03-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Hele goede winkel met vriendelijk en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit rijssen op 02-03-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant Bremmer uit nijverdal op 28-02-2020
  • Beoordeling: 7.9

    Nvt
    Geschreven door Klant uit rijssen op 28-02-2020
  • Beoordeling: 7.5

    Een week geleden hebben een laptop voor reparatie/onderhoud aan geboden. Binnen een halve dag was het klaar, zoals we ook hebben afgesproken.En we zijn tevreden.
    Geschreven door Klant uit wierden op 26-02-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Uitstekende service
    Geschreven door Klant Dannenberg uit rijssen op 25-02-2020
  • Beoordeling: 9.7

    suppert goedezaak en betrouw baar
    Geschreven door Klant Den Heijer uit holten op 22-02-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Flexibel en gemotiveerd team dat ons goed geïnformeerd en geholpen heeft.
    Geschreven door Klant Heuver uit wierden op 20-02-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Expert doornebal. Is altijd goed voor U Prima prijs en service. Echte aanrader.
    Geschreven door Klant Hoekjen uit nijverdal op 20-02-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Prima klantvriendelijk
    Geschreven door Klant uit wierden op 20-02-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Geen klachten met Expert
    Geschreven door Klant uit rijssen op 20-02-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Mijn ervaringen met Expert Nijverdal zijn louter positief. Prettige winkel, goede parking, snelle en deskundige hulp en vooral erg klantgericht. Kortom ik blijf klant!
    Geschreven door Klant Konijn uit holten op 20-02-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Goede prijs/kwaliteit verhouding, vriendelijk en behulpzaam personeel dat met me meedacht bij het uitkiezen van producten.
    Geschreven door Klant uit hellendoorn op 20-02-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Prima geholpen
    Geschreven door Klant uit wierden op 20-02-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Goed en eerlijk advies! Wij wilden een koelvriescombinatie kopen maar na het eerlijke advies van de verkoper toch gekozen voor een aparte koelkast en diepvries. We waren zelfs voordeliger uit. En jullie hebben het dezelfde dag nog geleverd, top service!!
    Geschreven door Klant Dakdekkersbedrijf Krejenzang uit rijssen op 17-02-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Prima
    Geschreven door Klant J. Maat Van De uit rijssen op 17-02-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Mond op mond reclame is doorslaggevend.
    Geschreven door Klant Janse uit hellendoorn op 14-02-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Veel kennis in huis
    Geschreven door Klant uit rijssen op 14-02-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Persoonlijk advies, fijne winkel!
    Geschreven door Klant Koedijk uit rijssen op 10-02-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Ze zijn vriendelijk en behulpzaam.
    Geschreven door Klant uit hellendoorn op 10-02-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Eerlijke antwoorden en komen hun afspraken na
    Geschreven door Klant uit holten op 10-02-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Kundig en vriendelijk personeel, klantgericht en door hun service een winkel dus die je graag in de buurt hebt!
    Geschreven door Klant uit hellendoorn op 10-02-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Super winkel waar je goed wordt geïnformeerd over het product waar je naar op zoek bent en je bent bij Expert Doornenbal in Nijverdal bij een goed en eerlijke witgoed bedrijf.
    Geschreven door Klant Blokvoord uit wierden op 08-02-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Alles ging prima .
    Geschreven door Klant uit haarle op 07-02-2020
  • Beoordeling: 9.1

    geen
    Geschreven door Klant Berg uit nijverdal op 07-02-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Prima service!
    Geschreven door Klant Hilgerink uit rijssen op 07-02-2020