Navigatie

Beoordelingen Expert Nijverdal

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nijverdal die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nijverdal. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 7.5

goede zaak prettige medewerker.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1272)

  • Beoordeling: 7.5

    goede zaak prettige medewerker.
    Geschreven door Klant uit zwolle op 27-06-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Ik ben vaste klant omdat ik tot nog toe altijd tot tevredenheid heb kunnen kopen en altijd een prima service heb gekregen.
    Geschreven door Klant Biesmans uit hellendoorn op 26-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Doornebal is goed en betrouwbaar
    Geschreven door Klant Ruiterkamp uit rijssen op 25-06-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Zie eerste reactie
    Geschreven door Klant Kamphuis uit enter op 24-06-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Top winkel, met medewerkers met verstand van zaken. Super service en zeer klantvriendelijk
    Geschreven door Klant J.w. Nijsink uit rijssen op 24-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Dat kan niet omdat ieder mens een eigen wil heeft en dus ook keuze om apparatuur ergens aan te schaffen.
    Geschreven door Klant uit hengelo ov op 23-06-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Goede en snelle service
    Geschreven door Klant Daalhuisen uit ootmarsum op 23-06-2020
  • Beoordeling: 9.9

    zeer goed, ik ga volgende keer weer naar expert
    Geschreven door Klant Iyiol uit rijssen op 22-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Nvt
    Geschreven door Klant uit rijssen op 22-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    otte hulp bij maken van keus voor een nieuwe stofzuiger, die het prima blijkt te doen. En passend advies over koptelefoon, waar beslist niet werd geprobeerd de duurste te verkopen!
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 22-06-2020
  • Beoordeling: 1.0

    Vervelend om een mail te krijgen om een winkel te beoordelen. Alleen de kassabon zou verstuurd worden via de mail, vandaar mijn gegevens achter gelaten. Zeer vervelend om dus telkens mail van de Expert te krijgen waar je niet om gevraagd hebt en zelfs geen akkoord voor gegeven heb.
    Geschreven door Klant uit luttenberg op 22-06-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Het is een mooie grote winkel met een mooi assortiment. Goed geholpen door een medewerker die goed voorbereid kwam adviseren.
    Geschreven door Klant Van Slooten uit zeewolde op 20-06-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Wat er staat wordt waargemaakt, prima.
    Geschreven door Klant uit hengelo op 19-06-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Heb ik niet
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 19-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Aanrader
    Geschreven door Klant uit markelo op 16-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Top winkel
    Geschreven door Klant Stulen uit vriezenveen op 16-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    voor goede informatie over het product en prima service ben je bij Expert Doornenbal aan het juiste adres!
    Geschreven door Klant D. Visser uit rijsen op 12-06-2020
  • Beoordeling: 8.3

    -
    Geschreven door Klant uit rijssen op 11-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    bij expert krijgt u wat u verwacht n.l kennis ,prijs-kwaliteitverhouding en een goed gevoel.
    Geschreven door Klant Zandvoort uit rijssen op 11-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    goede externe harde schijf voor een mooie prijs
    Geschreven door Klant Sikking uit rijssen op 09-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goed en deskundig personeel. Mooie producten en de service is zoals je mag verwachten.
    Geschreven door Klant Jansen uit nijverdal op 08-06-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Wij waren erg tevreden over de levering van de vaatwasser en de surfers. Er werd meegedacht en netjes gewerkt.
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 08-06-2020
  • Beoordeling: 8.7

    gewoon een goede zaak!
    Geschreven door Klant uit rijssen op 07-06-2020
  • Beoordeling: 9.8

    heb in 2014 een Asko wasmachine, in 2007 een AEG droger, in 2016 een Filips koffiezetter met thermoskan, in 2019 een Miele stofzuiger en onlangs een HP notebook bij Doornenbal Expert in Nijverdal gekocht. Ben over alle apparaten zeer tevreden. Kwaliteit en levensduur zijn zeer goed. Alleen mijn Panasonic telefoonset. Die werkt op zich goed, maar de tijdsinstelling klopt niet. Misschien is de verbinding met de satelliet niet goed, maar als de wintertijd begint springt de tijd op mijn telefoons naar zomertijd en omgekeerd. Ik corrigeer dat steeds, maar zo gauw ik bel of gebeld wordt komt de verkeerde tijd weer op de display te staan. Ra ra hoe kan dat?
    Geschreven door Klant Mulhof uit nijverdal op 06-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    tevreden en ben goed geholpen
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 06-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Nieuwe koelkast gekocht bij Doornebal Nijverdal. Volgens afspraak de volgende dag keurig en op het afgesproken tijdstip bezorgd. Oude koelkast meegenomen. Prima service.
    Geschreven door Klant Kruitbosch uit rijssen op 05-06-2020
  • Beoordeling: 8.5

    Expert is jarenlang een begrip in Nijverdal. Dat komt omdat ze afspraken nakomen en enorm kundig zijn. Zeer aanbevolen !
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 04-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Prima bedrijf, correcte hulp
    Geschreven door Klant uit holten op 04-06-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Mijn ervaring is alleen maar positief
    Geschreven door Klant uit rijssen op 04-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    We hadden een soundbar gekocht die door de monteur thuis werd geïnstalleerd. Erg klantvriendelijk en bereidwillig om uitleg te geven en gaf daarbij tips en verrichtte tevens verbeterende instellingen van de TV die helemaal nog stond ingesteld op de fabrieksinstelling. Prettige winkel met veel keus.
    Geschreven door Klant Schipper uit hellendoorn op 28-05-2020