Navigatie

Beoordelingen Expert Nijverdal

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nijverdal die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nijverdal. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

Ruim assortiment Nette zaak Deskundig, vriendelijk.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1272)

  • Beoordeling: 9.1

    Ruim assortiment Nette zaak Deskundig, vriendelijk.
    Geschreven door Klant uit enschede op 28-05-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Erg leuk personeel, harde werkers, goed advies en zeer goede service. Verder ook heel flexibel in de planning. Echt buitengewoon!
    Geschreven door Klant uit markelo op 26-05-2020
  • Beoordeling: 8.4

    ik ben heel erg tevreden met de services die worden aangeboden en de hulp bij defecten van de aankoop
    Geschreven door Klant Wolterink uit rijssen op 25-05-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Prettige winkel met veel aanbod en goede service
    Geschreven door Klant Blikman uit nijverdal op 19-05-2020
  • Beoordeling: 8.8

    Fijn geholpen in de winkel en snelle service
    Geschreven door Klant uit rijssen op 18-05-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Goede service , veel keus
    Geschreven door Klant uit marle op 18-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service en vriendelijke medewerkers
    Geschreven door Klant G.j. Kolthof uit nijverdal op 12-05-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Er wordt actief meegedacht over welk product het best past bij je behoefte. Snelle en goede service gekregen. We zijn ook heel tevreven met het product dat we uiteindelijk aangeschaft hebben!
    Geschreven door Klant Hollander uit raalte op 12-05-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Zakelijke en duidelijke uitleg omtrent het apperaat ook vergelijken met Een ander in dezelfde categorie
    Geschreven door Klant Slagman uit rijssen op 11-05-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Goed en deskundig geholpen.Ook bij de uitleg thuis ging het goed.
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 09-05-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Heel prettig geholpen, en zeer goed geadviseerd. Zeer tevreden met de geadviseerde Wifi onderdelen en de nieuwe laptop, draait als een zonnetje.
    Geschreven door Klant Baader uit almelo op 08-05-2020
  • Beoordeling: 8.5

    dank u
    Geschreven door Klant uit hellendoorn op 07-05-2020
  • Beoordeling: 8.0

    Aanrader
    Geschreven door Klant uit rijssen op 05-05-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Expert heeft altijd kwaliteit en een prima prijs. Daarnaast is het personeel deskundig en zeer behulpzaam.
    Geschreven door Klant uit hellendoorn op 05-05-2020
  • Beoordeling: 2.4

    Onduidelijkheid over diverse garantieregelingen en omruilmogelijkheden.
    Geschreven door Klant uit almelo op 04-05-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Prima winkel, deskundig personeel dat ook echt met je meedenkt
    Geschreven door Klant Nijkamp uit rijssen op 04-05-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Onze ervaring leidt er toe, dat als er iets nieuws moet worden aangeschaft, wij de route naar Nijverdal rijden vanuit Rijssen en stoppen bij Expert.
    Geschreven door Klant Schrama uit rijssen op 02-05-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Ben, zoals altijd, weer prima geholpen. Deskundig advies.
    Geschreven door Klant Grobben uit nijverdal op 01-05-2020
  • Beoordeling: 9.6

    wij zijn super geholpen bij expert. we zijn zeer te vreden over de aankoop van de samsung A40
    Geschreven door Klant uit rijssen op 30-04-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Goed bedrijf , snelle levering, Eerlijk advies, goed personeel Goede service Wij gaan er altijd weer naar toe en niet naar die grote ketens
    Geschreven door Klant Gerritsen-mulkes uit rijssen op 30-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer goede ervaringen met Expert / Doornenbal in Nijverdal.
    Geschreven door Klant uit vriezenveen op 30-04-2020
  • Beoordeling: 8.2

    prima service
    Geschreven door Klant uit holten op 29-04-2020
  • Beoordeling: 8.5

    gewoon goed en dichtbij
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 28-04-2020
  • Beoordeling: 8.1

    ga ik nu nog niet doen
    Geschreven door Klant Ter Steege uit rijssen op 28-04-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Ik had de box voor mijn vader aangeschaft omdat wij nu alleen nog beeldbellen vanwege de Corona virus. Hij heeft een gehoorapparaat maar toch hoort hij nog niet goed. Door deze jbl boxje eenvoudig via Bluetooth te koppelen met zijn iPad kan hij nu alles goed horen
    Geschreven door Klant Wilma Buis uit nijverdal op 24-04-2020
  • Beoordeling: 7.7

    Super zaak Top service
    Geschreven door Klant uit rijssen op 24-04-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Geen
    Geschreven door Klant uit rijssen op 23-04-2020
  • Beoordeling: 7.0

    geen mening
    Geschreven door Klant uit rijssen op 22-04-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Deskundig en vriendelijk.
    Geschreven door Klant Swerink uit nijverdal op 21-04-2020
  • Beoordeling: 8.4

    primawinkelmetgoedeservice
    Geschreven door Klant Ras uit rijssen op 17-04-2020