Navigatie

Beoordelingen Expert Nijverdal

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nijverdal die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nijverdal. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant W. Wissink 8.1

vakmensen prima hou het zo

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1316)

  • Beoordeling: 8.1

    vakmensen prima hou het zo
    Geschreven door Klant W. Wissink uit nijverdal op 06-07-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Goede winkel met vakbekwaam personeel
    Geschreven door Klant Hoppen uit wierden op 06-07-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Tevreden
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 06-07-2020
  • Beoordeling: 9.3

    goede service en klantvriendelijke opstelling
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 06-07-2020
  • Beoordeling: 8.2

    Vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeer tevreden naar huis gegaan.
    Geschreven door Klant uit goor op 06-07-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Uitstekend bedrijf, op het internet is er weleens iets goedkoper, maar de tevredenheid die ik bij Doornebal oploop vind ik niet online.
    Geschreven door Klant Ten Dam uit rijssen op 06-07-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Fijn geholpen, fijn en aardig personeel.
    Geschreven door Klant Van den Belt uit rijssen op 06-07-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Alleen als ik een cadeau bon krijg
    Geschreven door Klant Engbers uit nijverdal op 02-07-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Nog nooit teleurgesteld
    Geschreven door Klant Bol uit rijssen op 30-06-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Fijn personeel goed geholpen
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 30-06-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goed en duidelijk
    Geschreven door Klant Vink uit holten op 30-06-2020
  • Beoordeling: 5.0

    Product werkte niet naar behoren. Garantiekaart met telefoonnummer doet het niet?! Moesten we anders zelf maar naar de vertegenwoordiger bellen.. Niet echt klantvriendelijk. Monteur zou geregeld worden maar zou pas 3 augustus kunnen komen, klacht was half juni... Na \"dreigen\" dat we het product terug zouden brengen en geld terug wilden kon de monteur wel eerder. Monteur heeft niks gedaan en na aandringen en nog bijbetalen hebben we een nieuw product van een ander merk gekregen.
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 29-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Maakt niet uit waar je voor komt alle tijd en uitleg nemen de oude apparaten weer mee zonder probleem
    Geschreven door Klant Bruggink uit rijssen op 29-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    nvt
    Geschreven door Klant Belt uit rijssen op 29-06-2020
  • Beoordeling: 7.5

    goede zaak prettige medewerker.
    Geschreven door Klant uit zwolle op 27-06-2020
  • Beoordeling: 9.2

    Ik ben vaste klant omdat ik tot nog toe altijd tot tevredenheid heb kunnen kopen en altijd een prima service heb gekregen.
    Geschreven door Klant Biesmans uit hellendoorn op 26-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Doornebal is goed en betrouwbaar
    Geschreven door Klant Ruiterkamp uit rijssen op 25-06-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Zie eerste reactie
    Geschreven door Klant Kamphuis uit enter op 24-06-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Top winkel, met medewerkers met verstand van zaken. Super service en zeer klantvriendelijk
    Geschreven door Klant J.w. Nijsink uit rijssen op 24-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Dat kan niet omdat ieder mens een eigen wil heeft en dus ook keuze om apparatuur ergens aan te schaffen.
    Geschreven door Klant uit hengelo ov op 23-06-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Goede en snelle service
    Geschreven door Klant Daalhuisen uit ootmarsum op 23-06-2020
  • Beoordeling: 9.9

    zeer goed, ik ga volgende keer weer naar expert
    Geschreven door Klant Iyiol uit rijssen op 22-06-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Nvt
    Geschreven door Klant uit rijssen op 22-06-2020
  • Beoordeling: 10.0

    otte hulp bij maken van keus voor een nieuwe stofzuiger, die het prima blijkt te doen. En passend advies over koptelefoon, waar beslist niet werd geprobeerd de duurste te verkopen!
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 22-06-2020
  • Beoordeling: 1.0

    Vervelend om een mail te krijgen om een winkel te beoordelen. Alleen de kassabon zou verstuurd worden via de mail, vandaar mijn gegevens achter gelaten. Zeer vervelend om dus telkens mail van de Expert te krijgen waar je niet om gevraagd hebt en zelfs geen akkoord voor gegeven heb.
    Geschreven door Klant uit luttenberg op 22-06-2020
  • Beoordeling: 9.7

    Het is een mooie grote winkel met een mooi assortiment. Goed geholpen door een medewerker die goed voorbereid kwam adviseren.
    Geschreven door Klant Van Slooten uit zeewolde op 20-06-2020
  • Beoordeling: 8.4

    Wat er staat wordt waargemaakt, prima.
    Geschreven door Klant uit hengelo op 19-06-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Heb ik niet
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 19-06-2020
  • Beoordeling: 9.5

    Aanrader
    Geschreven door Klant uit markelo op 16-06-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Top winkel
    Geschreven door Klant Stulen uit vriezenveen op 16-06-2020