Navigatie

Beoordelingen Expert Nijverdal

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nijverdal die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nijverdal. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.1

Bij Expert Doornenbal wordt je altijd goed geadviseerd, leuk personeel, mooie grote winkel , top !!

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1272)

  • Beoordeling: 9.1

    Bij Expert Doornenbal wordt je altijd goed geadviseerd, leuk personeel, mooie grote winkel , top !!
    Geschreven door Klant uit rijssen op 08-11-2015
  • Beoordeling: 9.3

    deskundige adviseurs en installateurs
    Geschreven door Klant uit rijssen op 05-11-2015
  • Beoordeling: 7.6

    Die schrijf ik heel graag, wanneer ik weer enthousiast over u kan zijn en u wat aan deze vervelende situatie heeft gedaan.
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 05-11-2015
  • Beoordeling: 7.8

    Komen er graag, is de eerste keus als we iets nodig hebben.
    Geschreven door Klant uit wierden op 05-11-2015
  • Beoordeling: 8.6

    Expert is gewoon goed vooral klantvriendelijk en weet en begrijpt wat de klant graag wil en nodig heeft.Goed advies en ook zeer geschikt voor de wat oudere klanten zoals wij die een goede uitleg nodig hebben.
    Geschreven door Klant Dood uit hellendoorn op 05-11-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Wij zijn zeer tevreden over Expert Doornebal in Nijverdal. Goede service, klantgericht en prettige sfeer.
    Geschreven door Klant uit aadorp op 01-11-2015
  • Beoordeling: 9.8

    fijne mensen met een goede services
    Geschreven door Klant Nijkamp uit rijssen op 29-10-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Geen gedoe, gewoon een perfekte zaak !
    Geschreven door Klant Brouwer uit rijssen op 29-10-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Expert Nijverdal, heb hier een stofzuiger gekocht, de keuze is enorm, maar de hulp van de verkoper was goed. Verkoper luisterde ook duidelijk naar mijn wensen (technisch en budget), om daarbij de juiste suggesties te geven wat de juiste stofzuiger zou zijn.
    Geschreven door Klant Beuwer uit doorn op 23-10-2015
  • Beoordeling: 9.5

    Expert Doornenbal is een uitstekende expert met veel keus in artikelen. Uitleg en antwoord op vragen zijn een must en dat geeft deze winkel uitstekend.
    Geschreven door Klant uit enter op 23-10-2015
  • Beoordeling: 6.8

    Zal geen negatieve reactie schrijven maar er is daar een hoop te leren
    Geschreven door Klant uit rijssen op 23-10-2015
  • Beoordeling: 9.6

    Vlotte service,en snel afgehandeld... Prima zouden we zo weer doen!
    Geschreven door Klant uit rijssen op 23-10-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Prima geholpen door expert
    Geschreven door Klant Hondshorst uit aadorp op 15-10-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Droogautomaat van Miele werkt prima. In het weekend besteld en is 2 dagen later gebracht.
    Geschreven door Dhr Vulker uit enter op 09-10-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Doornebal is een aanrader voor mensen die vakkundige uitleg krijgen over hun te kopen product. Het contact met de verkoper verloopt erg plezierig.
    Geschreven door Klant Hoeven uit rijssen op 07-10-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Deskundig en klantgericht personeel kenmerkt de vestiging van Expert in Nijverdal.
    Geschreven door Klant uit hellendoorn op 03-10-2015
  • Beoordeling: 6.8

    goed klantgericht maar daar is de prijs ook echt naar...
    Geschreven door Klant Wesselink uit albergen op 02-10-2015
  • Beoordeling: 9.7

    Voor het beste advies en producten ga naar expert
    Geschreven door Klant Berendijk uit nijverdal op 01-10-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Prima zaak en goede keus en aanbiedingen
    Geschreven door Klant B h Kwintenberg uit rijssen op 01-10-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Goeie winkel goeie informatie over de producten
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 01-10-2015
  • Beoordeling: 6.9

    Garantie en betrouwbaarheid is momenteel ver te zoeken, dus maar gewoon (via internet) het goedkoopste zoeken ... is OOK een keuze!!!
    Geschreven door Klant op 26-09-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Voor al uw technische zaken kunt u terecht bij Expert, het personeel is zeer deskundig en zal uw aankoop tot een succes maken.
    Geschreven door Klant Wennemers uit nijverdal op 23-09-2015
  • Beoordeling: 7.3

    dat er toch beter naar de klant word geluisterd en sneller actie word ondernomen ipv een week te wachten
    Geschreven door Klant uit rijssen op 23-09-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Snelle service en vriendelijk personeel. dit is wat voor ons het aantrekkelijk maakt dat wij bij jullie onze spullen kopen.
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 21-09-2015
  • Beoordeling: 7.2

    Voor garantie (op in dit geval een scheerapparaat) hoef je niet eens je kassabon mee te nemen. Ze kijken even in de computer en......voila, de aankoop op datum. Het was wel jammer dat er geen vervangend scheerapparaat aangeboden werd. Ik was niet slim genoeg om er een te vragen.
    Geschreven door Klant uit rijssen op 17-09-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Een reactie? Persoonlijk heb geen klachten, alles netjes afwerken en tot een goede overeenkomst komen dat is wat de meeste klanten graag willen. Dat is in ieder geval goed gekomen. Prima toch? Dus....ja, jullie mogen weer blijven ;-)
    Geschreven door Klant Fuit uit rijssen op 17-09-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Vlotte service
    Geschreven door Klant uit holten op 11-09-2015
  • Beoordeling: 7.4

    Goede uitleg over de te kopen magnetron, snelle levering, na enkele uren al bezorgt en geplaatst. En hij werkt prima. Ga zo door Expert.
    Geschreven door Klant Bosch uit nijverdal op 04-09-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Goede uitleg van de producten,kundig personeel en goed service en aandacht voor de klant.
    Geschreven door Klant Roeloffzen uit hoge hexel op 04-09-2015
  • Beoordeling: 7.4

    Geen opdringerige verkoop , maar eerlijk. en er wordt naar je geluisterd. Dat het wat duurder is vergeet je al snel weer als je ze nodig hebt bij een probleempje.
    Geschreven door Klant M Markvoort uit rijssen op 04-09-2015