Navigatie

Beoordelingen Expert Nijverdal

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nijverdal die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nijverdal. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Knape 9.0

Zeker de moeite waard om eens te kijken, prijs / kwaliteit te vergelijken.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1316)

  • Beoordeling: 9.0

    Zeker de moeite waard om eens te kijken, prijs / kwaliteit te vergelijken.
    Geschreven door Klant Knape uit holten op 13-07-2015
  • Beoordeling: 9.8

    Geen opmerking
    Geschreven door Klant Van Leussen uit nijverdal op 09-07-2015
  • Beoordeling: 8.7

    na een ongelukje met de tv, werd er gelijk een leen toestel gebracht! klasse!
    Geschreven door Klant Hallink uit nijverdal op 08-07-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Ik ben nog niet bekend met de website van expert!
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 03-07-2015
  • Beoordeling: 9.7

    Een revier schrijven is niet nodig Doornenbal Expert is gewoon GOED punt uit!!!
    Geschreven door Klant Spel uit nijverdal op 03-07-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Nvt
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 03-07-2015
  • Beoordeling: 6.2

    ik heb niet op de website gekeken maar door de folder ben ik bij jullie terecht gekomen
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 30-06-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Eerlijke info over producten, goed advies. Ook voor een alternatief.
    Geschreven door Klant uit rijssen op 29-06-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Ik heb een iPad gekocht en nooit eerder iets van Apple gehad. Ik werd uitstekend van informatie voorzien en had niet de indruk dat de verkoper ongeduldig werd. Dat vond ik heel prettig.
    Geschreven door Klant De Haan uit nijverdal op 25-06-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Prijs en kwaliteit in de juiste verhouding. Bediening kundig en zeer behulpzaam.
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 24-06-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Deze zijn goed
    Geschreven door Klant Kattenbeld uit hellendoorn op 24-06-2015
  • Beoordeling: 7.3

    goede winkel goede service
    Geschreven door Klant uit rijssen op 24-06-2015
  • Beoordeling: 7.2

    De mp3 die ik kocht was de enigste die expert had. dus heb ik die gekocht geen zin ergens anders te kijken . Maar de keuze is dan wel zeer beperkt vind ik .
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 22-06-2015
  • Beoordeling: 7.5

    Ieder moet zelf kiezen. Kan ik niet voor iemand doen.
    Geschreven door Klant uit holten op 19-06-2015
  • Beoordeling: 8.4

    In een keuken van ongeveer 30 jaar oud zat nog de originele koelkast. Van vrienden met dezelfde keuken en koelkast hoorden wij dat, dat ook uitstekend was vervangen door de fa Doornenbal. Een en ander is onzerzijds toen telefonisch met de fa geregeld. Wij hebben nu dus ook een moderne energiezuinige koeler (Liebherr) in de gerenoveerde keuken. Erg tevreden over de afhandeling
    Geschreven door Klant Beijering uit markelo op 19-06-2015
  • Beoordeling: 8.1

    expert is een prima zaak, met vriendelijk personeel.
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 10-06-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Prima zaak!
    Geschreven door Klant uit rijssen op 10-06-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Geen mening.
    Geschreven door Klant uit rijssen op 08-06-2015
  • Beoordeling: 7.7

    Klantvriendelijk. Deskundige service
    Geschreven door Klant Veltmaat uit marienheem op 07-06-2015
  • Beoordeling: 9.9

    Zie voorgaaande
    Geschreven door Klant uit rijssen op 01-06-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Mooie aanbieding (behoorlijk voordeliger dan bij andere aanbieders) en snelle levering in overleg.
    Geschreven door Klant uit enschede op 27-05-2015
  • Beoordeling: 9.9

    Luister naar het goede advies wat je van de verkopers krijgt dan heb je jaren lang plezier van uw aankoop!! Prima service en snelle afhandeling.
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 27-05-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Expert Doornenbal is een zeer klantvriendelijke winkel met een flink assortiment. Zij nemen uitgebreid de tijd om te informeren, mee te denken en ook de service is top, zelfs na het verstrijken van de garantietermijn!
    Geschreven door Klant De Jager uit nijverdal op 27-05-2015
  • Beoordeling: 8.5

    Wij zijn al heel lang klant en hebben tot nu toe alleen maar goede ervaringen.
    Geschreven door Klant uit notter op 25-05-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Expert Doornebal Nijverdal, Verkoper was vriendelijk en vakbekwaam, zeker niet opdringerig. Zeer tevreden !
    Geschreven door Klant uit rijssen op 24-05-2015
  • Beoordeling: 9.8

    Goede service, snelle levering!
    Geschreven door Klant Van Leussen uit nijverdal op 21-05-2015
  • Beoordeling: 7.4

    Goede service prima winkel. Niet betalen voor het parkeren, haha.
    Geschreven door Klant Nijland uit nijverdal op 21-05-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Een Winkel waar service hoog in het vaandel staat.
    Geschreven door Klant Jansen uit rijssen op 16-05-2015
  • Beoordeling: 9.6

    Voor de eerste keer bij expert,prettig geholpen,zeer ruime keus tegen goede een zeer goede prijs.
    Geschreven door Klant uit borne op 01-05-2015
  • Beoordeling: 8.6

    Expert levert bijzonder goede service; ik ga voor al mijn aankopen voor wat betreft elektronica / witgoed naar hen toe.
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 30-04-2015