Navigatie

Beoordelingen Expert Nijverdal

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nijverdal die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nijverdal. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Stevens 8.4

Heb een smart TV gekocht diegene die hem geïnstalleerd heeft me alleen de werking laten zien. Over internet heeft hij niks verteld. Gr. M Stevens

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1272)

  • Beoordeling: 8.4

    Heb een smart TV gekocht diegene die hem geïnstalleerd heeft me alleen de werking laten zien. Over internet heeft hij niks verteld. Gr. M Stevens
    Geschreven door Klant Stevens uit nijverdal op 04-09-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Ik doe wel mond op mond RECLAME
    Geschreven door Klant uit rijssen op 04-09-2015
  • Beoordeling: 7.3

    We zijn heel prettig geholpen en geadviseerd. Prima
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 02-09-2015
  • Beoordeling: 7.5

    keus genoeg moet passen bij jou financiën
    Geschreven door Klant uit holten op 02-09-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Expert Nijverdal, witgoed en electronica in verschillende prijsklasses. Snel geholpen en deskundig advies. Uitstekende service!!
    Geschreven door Klant uit holten op 26-08-2015
  • Beoordeling: 9.4

    Goed bereikbare winkel met groot assortiment. Vriendelijk en deskundig personeel.
    Geschreven door Klant uit rijssen op 24-08-2015
  • Beoordeling: 9.3

    zeer goede service geboden
    Geschreven door Klant B. Veneman uit nijverdal op 18-08-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Goede service, goede kwaliteit.
    Geschreven door Klant uit rijssen op 18-08-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Geen Review. Stegeman.
    Geschreven door Klant Stegeman uit rijssen op 17-08-2015
  • Beoordeling: 7.3

    Geen
    Geschreven door Klant uit rijssen op 10-08-2015
  • Beoordeling: 6.9

    een zaak met een zeer goede sevice
    Geschreven door Klant Ditzel uit rijssen op 10-08-2015
  • Beoordeling: 9.9

    goed advies, prima service. Zelfs bedenktijd en mogelijkheid product te ruilen.
    Geschreven door Klant uit rijssen op 03-08-2015
  • Beoordeling: 8.8

    goede en vlotte service.
    Geschreven door Klant Stegeman uit nijverdal op 23-07-2015
  • Beoordeling: 8.0

    Een goede en eerlijke zaak
    Geschreven door Klant Sasbrink uit nijverdal op 17-07-2015
  • Beoordeling: 9.5

    Expert is goede en uitstekende winkel waar je alles voor een goede prijs kan krijgen.
    Geschreven door Klant uit holten op 15-07-2015
  • Beoordeling: 7.6

    Vaatwasser gekocht. Prima service en perfect geplaatst.
    Geschreven door Klant uit rijssen op 13-07-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Zeker de moeite waard om eens te kijken, prijs / kwaliteit te vergelijken.
    Geschreven door Klant Knape uit holten op 13-07-2015
  • Beoordeling: 9.8

    Geen opmerking
    Geschreven door Klant Van Leussen uit nijverdal op 09-07-2015
  • Beoordeling: 8.7

    na een ongelukje met de tv, werd er gelijk een leen toestel gebracht! klasse!
    Geschreven door Klant Hallink uit nijverdal op 08-07-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Ik ben nog niet bekend met de website van expert!
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 03-07-2015
  • Beoordeling: 9.7

    Een revier schrijven is niet nodig Doornenbal Expert is gewoon GOED punt uit!!!
    Geschreven door Klant Spel uit nijverdal op 03-07-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Nvt
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 03-07-2015
  • Beoordeling: 6.2

    ik heb niet op de website gekeken maar door de folder ben ik bij jullie terecht gekomen
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 30-06-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Eerlijke info over producten, goed advies. Ook voor een alternatief.
    Geschreven door Klant uit rijssen op 29-06-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Ik heb een iPad gekocht en nooit eerder iets van Apple gehad. Ik werd uitstekend van informatie voorzien en had niet de indruk dat de verkoper ongeduldig werd. Dat vond ik heel prettig.
    Geschreven door Klant De Haan uit nijverdal op 25-06-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Prijs en kwaliteit in de juiste verhouding. Bediening kundig en zeer behulpzaam.
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 24-06-2015
  • Beoordeling: 8.2

    Deze zijn goed
    Geschreven door Klant Kattenbeld uit hellendoorn op 24-06-2015
  • Beoordeling: 7.3

    goede winkel goede service
    Geschreven door Klant uit rijssen op 24-06-2015
  • Beoordeling: 7.2

    De mp3 die ik kocht was de enigste die expert had. dus heb ik die gekocht geen zin ergens anders te kijken . Maar de keuze is dan wel zeer beperkt vind ik .
    Geschreven door Klant uit nijverdal op 22-06-2015
  • Beoordeling: 7.5

    Ieder moet zelf kiezen. Kan ik niet voor iemand doen.
    Geschreven door Klant uit holten op 19-06-2015