Navigatie

Beoordelingen Expert Nuenen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nuenen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nuenen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.8

aan te bevelen

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (501)

  • Beoordeling: 8.8

    aan te bevelen
    Geschreven door Klant uit geldrop op 29-05-2018
  • Beoordeling: 8.0

    Dit is meer voor een specialist -dacht ik zo-
    Geschreven door Klant uit nuenen op 27-05-2018
  • Beoordeling: 8.2

    goede service
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 16-05-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Bij Expert ben ik zeer vriendelijk en met verstand van zaken geholpen bij het kopen van een Tablet. Als ik problemen zou hebben met het instaleren van de tablet, mocht ik terugkomen en zou men mij daarbij helpen. Zeer goede service !
    Geschreven door Klant Kox uit geldrop op 02-05-2018
  • Beoordeling: 8.1

    Zie het resultaat
    Geschreven door Klant uit nuenen op 20-04-2018
  • Beoordeling: 7.0

    doe ik niet
    Geschreven door Klant uit nuenen op 19-04-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Wij hebben meerdere producten gekocht ,( in het verleden) maar ook nu en zijn zeer tevreden. Ze geven je de nodige informatie over de producten.. Dank U wel Expert voor Uw goede service. Mevrouw Greving.
    Geschreven door Klant Greving uit eindhoven op 04-04-2018
  • Beoordeling: 9.3

    In de Expert zijn de verkopers een expert...
    Geschreven door Klant Moreaux uit nuenen op 04-04-2018
  • Beoordeling: 7.7

    heb goede ervaring met Expert. De winkel is bij mij om de hoek dus dan is de keuze niet moeilijk. Al veel apparaten daar gekocht. Goede service.
    Geschreven door Klant Wansink uit nuenen op 04-04-2018
  • Beoordeling: 8.3

    We zijn goed en deskundig geholpen!
    Geschreven door Klant uit geldrop op 29-03-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Een uitstekende winkel met top personeel. Sterk zelfs zeer sterk aanbevolen
    Geschreven door Klant Blaakman uit nuenen op 29-03-2018
  • Beoordeling: 10.0

    -
    Geschreven door Klant uit nuenen op 29-03-2018
  • Beoordeling: 9.2

    Bij aankoop wasmachine goede informatie van de verkoper en correcte levering. De bezorgers waren ook zeer correct.
    Geschreven door Klant Kops uit nuenen op 21-03-2018
  • Beoordeling: 9.4

    Alles top
    Geschreven door Klant uit nuenen op 21-03-2018
  • Beoordeling: 9.7

    Expert van Erp in Nuland, Boxtel, Den Bosch en Nuenen is een zeer prettige winkel met deskundige medewerkers
    Geschreven door Klant uit nuenen op 14-03-2018
  • Beoordeling: 9.0

    De service van expert is zeer goed en dat is voor ons belangrijk
    Geschreven door Klant Vlemmix uit eindhoven op 14-03-2018
  • Beoordeling: 7.8

    Prettige zaak, goed personeel en de prijs-kwaliteit verhouding is ook goed.
    Geschreven door Klant Boltjes uit lieshout op 14-03-2018
  • Beoordeling: 9.3

    goed
    Geschreven door Klant uit nuenen op 07-03-2018
  • Beoordeling: 8.6

    Het is prettig zaken doen met Expert in Nuenen! Behulpzame en vriendelijke medewerkers die goed meedenken.
    Geschreven door Klant uit nuenen op 23-02-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Ik Ben heel tevreden Met Expert,ze hebben mij goed geholpen.
    Geschreven door Klant uit breugel op 16-02-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Ik ben zeer tevreden over Expert
    Geschreven door Klant uit nuenen op 07-02-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Open klantbenadering. Goed advies.
    Geschreven door Klant Wijnekus uit eindhoven op 07-02-2018
  • Beoordeling: 9.0

    De service is geweldig en in de winkel krijg je goed advies
    Geschreven door Klant uit nuenen op 07-02-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit nuenen op 06-02-2018
  • Beoordeling: 7.3

    Tevreden
    Geschreven door Klant uit nuenen op 06-02-2018
  • Beoordeling: 8.4

    Minimaal altijd bij expert je laten adviseren. Het is de moeite waard te informeren...
    Geschreven door Klant Roijakkers uit nuenen op 24-01-2018
  • Beoordeling: 8.8

    Wij zijn heel tevreden over onze aankopen. Goede voorlichting, vriendelijk te woord gestaan en goede prijs. Het ontbreken van gebruiksaanwijzing is een punt voor aandacht.
    Geschreven door Klant uit nuenen op 24-01-2018
  • Beoordeling: 9.1

    Je kan wel naar een mediamarkt gaan en daar zal het misschien een paar Euro goedkoper zijn, maar je bent het verschil al snel kwijt aan parkeergeld. Als je echt goed geadviseerd wil worden ga je naar Expert. Locatie is heel toegankelijk, super personeel met veel ervaring???
    Geschreven door Klant Driedonkx uit nuenen op 19-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    winkel uitstraling is perfect en wat ze beloven doen ze ook, ze hebben veel producten op voorraad zo niet dan doen ze er alles aan om je van dienst te zijn.
    Geschreven door Klant Van de Rijt uit helmond op 12-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Fijne winkel, aardige, behulpzame en deskundige medewerkers, goed advies en prima service.
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 12-01-2018