Navigatie

Beoordelingen Expert Nuenen

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Nuenen die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Nuenen. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Pototsky 9.1

Ter zake kundig advies gekregen van medewerkers Expert Nuenen , m.b.t. smart TV. Afspraken t.a.v. levering en installatie volledig nagekomen. Tevreden over de gehele transactie.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (501)

  • Beoordeling: 9.1

    Ter zake kundig advies gekregen van medewerkers Expert Nuenen , m.b.t. smart TV. Afspraken t.a.v. levering en installatie volledig nagekomen. Tevreden over de gehele transactie.
    Geschreven door Klant Pototsky uit eindhoven op 12-01-2018
  • Beoordeling: 10.0

    Expert: ervaren medewerkers en deskundig advies
    Geschreven door Klant De Vrees uit nuenen op 08-01-2018
  • Beoordeling: 8.7

    je wordt beter geholpen dan bij bcc
    Geschreven door Klant Van Huijkelom uit eindhoven op 05-01-2018
  • Beoordeling: 8.7

    Kan expert aanbevelen bij iedereen .
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 05-01-2018
  • Beoordeling: 9.2

    wij zijn zeer enthousiast, over de service en het personeel. wij zijn in de vestiging van Nuenen geweest. toppers
    Geschreven door Klant Vos uit rosmalen op 02-01-2018
  • Beoordeling: 9.0

    Fijne winkel, waarbij de verkopers veel kennis van zaken hebben en op een professionele manier hun klanten benaderen zonder opdringerig te zijn.
    Geschreven door Klant uit helmond op 19-12-2017
  • Beoordeling: 8.6

    ben heel tevreden over de producten en de service van de winkel in nuenen heb er dit jaar 4artikelen gekocht dus duim omhoog
    Geschreven door Klant Rat uit eindhoven op 16-12-2017
  • Beoordeling: 9.1

    goed assortiment, concurrerende prijsstelling, vakkundige informatieverschaffing, geen opdringerige verkooptechnieken
    Geschreven door Klant Raaijmakers uit nuenen op 15-12-2017
  • Beoordeling: 8.4

    De mensen zijn vak- en zaken kundig
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 13-12-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Heel goed
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 13-12-2017
  • Beoordeling: 9.4

    Goede service en snel geregeld
    Geschreven door Klant Van Dijk uit vinkel op 12-12-2017
  • Beoordeling: 8.2

    Prima winkel, prettige medewerkers en goede service.
    Geschreven door Klant Spoorenberg uit nuenen op 12-12-2017
  • Beoordeling: 8.1

    nvt
    Geschreven door Klant uit gerwen op 12-12-2017
  • Beoordeling: 7.8

    Hoi ik kan het anderen mensen gerust aan bevelen je krijgt er een vlotte bediening en vriendelijk
    Geschreven door Klant De Louw uit gerwen op 12-12-2017
  • Beoordeling: 8.7

    Goede uitleg bij keuze en aankoop van een apparaat, Correcte levering en goede installatie.
    Geschreven door Klant Van der Ven uit vinkel op 01-12-2017
  • Beoordeling: 8.8

    Vriendelijk. Behulpzaam. Met verstand van zaken.
    Geschreven door Klant uit nuenen op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Prima wirlpool WIE 2819,voor een schappelijke prijs en vlotte levering en plaatsing. één minpuntje, n.l. de bestekbak. Er passen geen iets langere, (normaal bestek) messen in. Wast en droogt prima.
    Geschreven door Klant Mink uit geldrop op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.7

    Vriendelijk geholpen en de aflevering was uitstekend
    Geschreven door Klant Van Rijswijk uit nuenen op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.3

    Deskundig en vriendelijk personeel, goede service, maken afspraken waar.
    Geschreven door Klant Janssen uit nuenen op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.0

    Ik heb nog niet op de website gekeken we hebben de machine besteld op advies van de vriendelijke reparateur.
    Geschreven door Klant Potters uit son op 29-11-2017
  • Beoordeling: 8.9

    Persoonlijke wensen wordt heel goed naar geluisterd bij de keuze van een apparaat
    Geschreven door Klant Rijpers uit eindhoven op 29-11-2017
  • Beoordeling: 9.0

    winkel met een prettige sfeer en deskundige hulp
    Geschreven door Klant Valk Advies En Begeleiding uit nuenen op 20-11-2017
  • Beoordeling: 9.5

    Ik had deze service nooit elders gekregen om het systeem helemaal in orde te krijgen ondanks de verouderde(8jr) Bose systeem. Een prima oplossing aangedragen.
    Geschreven door Klant Van Houtum uit nuenen op 14-11-2017
  • Beoordeling: 7.2

    Geen.
    Geschreven door Klant uit mierlo op 14-11-2017
  • Beoordeling: 8.9

    --
    Geschreven door Klant uit nuenen op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.6

    Een hele fijne winkel helemaal goed.
    Geschreven door Klant uit nuenen op 13-11-2017
  • Beoordeling: 9.8

    Heel deskundig personeel oude apparaat wordt meegenomen .Heel goede service
    Geschreven door Klant uit eindhoven op 31-10-2017
  • Beoordeling: 8.1

    Wij zijn erg tevreden met onze aankoop bij de expert in Nuenen. Het personeel is erg vriendelijk en denkt goed mee over de oplossing. De service is geweldig: ze doen net dat stapje extra om je als klant te helpen. Top winkel!
    Geschreven door Klant uit nuenen op 25-10-2017
  • Beoordeling: 7.3

    Wij hebben een koelvrieskast Liebherr CNP 4313 gekocht. De koelvrieskast voldoet aan de verwachting. De levering ging volgens afspraak en werd op kundige wijze uitgevoerd. Wij zijn tevreden over de Firma Expert. Fam. Hobbelen. Eindhoven
    Geschreven door Klant Hobbelen uit eindhoven op 24-10-2017
  • Beoordeling: 9.1

    De website ken ik niet. Ik koop alles direct in de winkel
    Geschreven door Klant Renaud uit nuenen op 17-10-2017