Navigatie

Beoordelingen Expert Oldenzaal

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Oldenzaal die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Oldenzaal. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.3

Wij kopen onze witgoed produkten altijd al bij Expert, omdat het er goed mee gedacht wordt over het te aankopen product.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (334)

  • Beoordeling: 9.3

    Wij kopen onze witgoed produkten altijd al bij Expert, omdat het er goed mee gedacht wordt over het te aankopen product.
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 15-06-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Super geholpen . Goede service
    Geschreven door Klant Krol uit almelo op 03-06-2021
  • Beoordeling: 7.9

    Vaste klant ,heel tevreden
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 03-06-2021
  • Beoordeling: 9.3

    De medewerkers van Expert denken mee en geven prima advies. Ze zijn betrokken met de klant en weten waar ze over praten. Geen domme verkoop praatjes.
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 26-05-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Fijne winkel fijn personeel, deskundigheid aanwezig. 👍
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 26-05-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Jazeker
    Geschreven door Klant Schuler uit enschede op 26-05-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Toppers bint ‘t
    Geschreven door Klant Ekkelboom Weersink uit oldenzaal op 26-05-2021
  • Beoordeling: 8.6

    Bij Expert ben ik geen nummer maar een bekende klant. Prima service, goede communicatie. Ze weten verder veel van de producten en kunnen mij goed informeren over de mogelijkheden.
    Geschreven door Klant Verschoor uit oldenzaal op 26-05-2021
  • Beoordeling: 9.4

    zou deze winkel ook bij kennissen aan bevelen
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 26-05-2021
  • Beoordeling: 8.6

    expert Oldenzaal zeer klantvriendelijk en goede voorlichting
    Geschreven door Klant Horsthuis uit oldenzaal op 10-05-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Topwinkel met hele goede service
    Geschreven door Klant uit losser op 30-04-2021
  • Beoordeling: 8.7

    Chtomecast gekocht werkt direct
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 28-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Top geleverd
    Geschreven door Klant Demirhan uit oldenzaal op 24-04-2021
  • Beoordeling: 9.4

    Ik heb de laatste keer een DAB+ FM TRANSISTOR RADIO ( TJE ) van het merk SALORA aangeschaft , de kwaliteit van het product is als vanouds weer prima ik heb vandaag alle zenders van FM vast gelegd en alle functies die er op zitten uitgetest zoals de koptel. aansluiting het radio ( tje ) functioneert heel goed ik was namelijk heel nieuwsgierig of de DAB+ zenders er allemaal goed doorkwamen en het resultaat is verbluffend ik heb zelfs zenders uit Hanover , Dortmund , Hamburg op het ding staan en dat voor nog net geen 26 euro maar zelfs voor deze prijs krijg je alle service die je ook krijgt als je iets van 1000 euro koopt , kort gezegd een prima bedrijf om iets aan te schaffen , doe je voordeel hier mee !
    Geschreven door Klant Timmerman uit hengelo op 15-04-2021
  • Beoordeling: 8.2

    Prima service, goed advies/ meedenken Gedegen kennis van zaken
    Geschreven door Klant uit enschede op 06-04-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Zeer goede en vlotte service echt super.
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 04-04-2021
  • Beoordeling: 9.6

    ik zou zeggen ga naar Expert in Odenzaal.
    Geschreven door Klant Peters uit oldenzaal op 30-03-2021
  • Beoordeling: 9.1

    Goede service en kennis van producten
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 30-03-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Zij doen wat ze zeggen
    Geschreven door Klant Wissink uit oldenzaal op 25-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Nogmaals een fijn bedrijf met veel aandacht voor de klanten en goede service.
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 21-03-2021
  • Beoordeling: 9.6

    Expert is een gedegen Firma waarbij de klant een advies krijgt op basis van behoefte.
    Geschreven door Klant Heidemann uit oldenzaal op 17-03-2021
  • Beoordeling: 7.3

    Nvt
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 15-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Zeer vriendelijk personeel en een geweldige service.
    Geschreven door Klant Hazelhoff uit oldenzaal op 11-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Deze winkel is zeer aan te bevelen.
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 09-03-2021
  • Beoordeling: 7.7

    Bij de expert in Oldenzaal wordt je prima geholpen.
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 04-03-2021
  • Beoordeling: 8.2

    gewoon goed
    Geschreven door Klant uit enschede op 04-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    Klein bedrijf, waardoor service, meedenken TOP is.’!
    Geschreven door Klant Nieuwenhuis uit wilsum op 03-03-2021
  • Beoordeling: 9.5

    Super winkel blij dat er nog van deze winkels zijn. En personeel met kennis van zaken
    Geschreven door Klant Monninkhof uit enschede op 01-03-2021
  • Beoordeling: 8.0

    Rinus goede ervaring service wordt er altijd prettig geholpen. 👌👍
    Geschreven door Klant Boersma uit oldenzaal op 01-03-2021
  • Beoordeling: 10.0

    We kijken altijd eerst bij de grote jongens, vervolgens gaan we in de Boeskool, naar de enigste radio/tv zaak, n.l. de Expert en onderhandelen daar voor een goede deal! En meestal altijd metsucces. Waar het om gaat is service voor nu en straks, en daarin stelt Expert Oldenzaal ons nooit teleur.
    Geschreven door Klant Botting - Boekholt uit oldenzaal op 01-03-2021