Navigatie

Beoordelingen Expert Oldenzaal

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Oldenzaal die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Oldenzaal. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Molenaar 8.7

Waar vind je nog een witgoed zaak met een eigen technische dienst en installateur. Bij Expert in Oldenzaal bijvoorbeeld. Vakmanschap en uitstekende artikelen tegen een scherpe prijs. Prima installatie ter plekke. Top bedrijf.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (334)

  • Beoordeling: 8.7

    Waar vind je nog een witgoed zaak met een eigen technische dienst en installateur. Bij Expert in Oldenzaal bijvoorbeeld. Vakmanschap en uitstekende artikelen tegen een scherpe prijs. Prima installatie ter plekke. Top bedrijf.
    Geschreven door Klant Molenaar uit oldenzaal op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.7

    Expert Oldenzaal denkt op een positieve manier met de klant mee
    Geschreven door Klant Horsthuis uit oldenzaal op 20-10-2020
  • Beoordeling: 10.0

    Veel keuze, een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en zeer kundig personeel.
    Geschreven door Klant Gering uit losser op 20-10-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Er wordt niet alleen een product verkocht maar er is ook een grote kennis over dat product
    Geschreven door Klant Heidemann uit oldenzaal op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.3

    Expert Oldenzaal vriendelijk en service gericht
    Geschreven door Klant Egberink uit oldenzaal op 20-10-2020
  • Beoordeling: 8.1

    Ik ben blij met de service en de snelle en correcte levering.
    Geschreven door Klant Naber uit oldenzaal op 26-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Duidelijke uitleg, meedenken en goede en vriendelijke service.
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 25-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Nee
    Geschreven door Klant Toeters uit enschede op 24-09-2020
  • Beoordeling: 9.8

    Zeer goede service tegen een scherpe prijs.
    Geschreven door Klant Jannink uit hengelo op 21-09-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Expert is really an expert. All the staffs are very honest, always there for you, and supportive.
    Geschreven door Klant Pandamoozalipoor uit oldenzaal op 20-09-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Fijne winkel, de enige met witgoed in Oldenzaal
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 14-09-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Ik ben zeer tevreden
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 11-09-2020
  • Beoordeling: 8.2

    .
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 07-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Expert heeft moeite gedaan om voor ons de juiste inbouwkoelkast te vinden en te plaatsen. Klasse werk!
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 01-09-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service en deskundigheid!
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 30-08-2020
  • Beoordeling: 9.6

    Perfecte zaak - goede voorlichting
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 28-08-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Ik ben zeer tevreden over het advies, de behandeling, de bezorging en de afhandeling.
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 27-08-2020
  • Beoordeling: 8.9

    Prettige winkel met medewerkers die verstand van zaken hebben. Wordt er netjes geholpen.
    Geschreven door Klant Buijgers uit hengelo ov op 18-08-2020
  • Beoordeling: 7.5

    u heeft mijn mening al en die is goed.
    Geschreven door Klant Hh Reuvers uit enschede op 18-08-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Mooie winkel met deskundige mensen. Je krijgt hier zeker waar voor je geld.
    Geschreven door Klant Kremer uit losser op 12-08-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Een expert onderneming, waar de klant centraal staat en klantvriendelijkheid met een hoofdletter K wordt geschreven. De medewerkers zijn deskundig en doen er alles aan om de klant tevreden de winkel te laten verlaten. Onder genot van een kop koffie worden alle vragen beantwoord. Dikke pluim.
    Geschreven door Klant Haen uit losser op 10-08-2020
  • Beoordeling: 9.3

    Ik ben netjes en vriendelijk te woord gestaan , En er werd goed advies gegeven. Toppie
    Geschreven door Klant uit enschede op 05-08-2020
  • Beoordeling: 8.6

    Om privacy redenen doe ik dit liever niet.
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 05-08-2020
  • Beoordeling: 9.0

    Fijne winkel Voldoende overzicht Goede en duidelijke indeling
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 04-08-2020
  • Beoordeling: 7.3

    Winkel, personeel en bezorging is goed. Wat ontbreekt is evt. verdere korting op de aanschafwaarde. Aanschafwaarde blijft de koopprijs. Alleen met bezorging en installatieservice kan men nog onderhandelen.
    Geschreven door Klant Dijkhuizen uit oldenzaal op 04-08-2020
  • Beoordeling: 9.1

    Je word goed en snel geholpen kwaliteit is super
    Geschreven door Klant Meijer uit oldenzaal op 04-08-2020
  • Beoordeling: 8.1

    ik werd netjes en correct te woord gestaan en geholpen door de jongens van expert oldenzaal en de service was uitstekend
    Geschreven door Klant uit saasveld op 28-07-2020
  • Beoordeling: 9.4

    Vriendelijk personeel, ze nemen echt de tijd voor je. Duidelijke uitleg over de producten.
    Geschreven door Klant Haverkotte uit oldenzaal op 28-07-2020
  • Beoordeling: 3.2

    Ik heb onlangs een strijkijzer gekocht bij Expert Oldenzaal. Wat schets mijn verbazing: Onder de strijkijzer zat een bon (incl. pinbon) van 3 maanden geleden van een eerdere klant. Er zat een verkreukelde gebruiksaanwijzing in de doos en bovendien zat er kalkresten in het kalkreservoir van de strijkijzer. Ik heb dus een gebruikte strijkijzer gekregen en heb voor een nieuwe betaald!!!Ongelooflijk!!! Ik zal daar nooit meer heen gaan!!!
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 26-07-2020
  • Beoordeling: 9.9

    Geweldige professionele service, groot aanbod. Goede kennis nette levering! Nog de service die je met grote aankopen graag wilt zien. “Zoals vroeger”
    Geschreven door Klant Kuiper uit losser op 24-07-2020