Navigatie

Beoordelingen Expert Oldenzaal

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Oldenzaal die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Oldenzaal. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Benneker 7.9

Veel betere service als vroeger betere verkopers met kennis van zaken

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (146)

  • Beoordeling: 7.9

    Veel betere service als vroeger betere verkopers met kennis van zaken
    Geschreven door Klant Benneker uit oldenzaal op 09-10-2015
  • Beoordeling: 8.0

    zeer netjes behandeld na internet bestelling,ook gratis thuisbezorging vind ik een goede optie.
    Geschreven door Klant uit hengelo op 01-10-2015
  • Beoordeling: 7.2

    Goede aankoop en een goede service bij de aankoop en afhandeling
    Geschreven door Klant Nijhuis uit oldenzaal op 21-09-2015
  • Beoordeling: 8.1

    -
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 18-09-2015
  • Beoordeling: 8.7

    Ben zeer tevreden over de geboden service.
    Geschreven door Dhr Meijer uit oldenzaal op 11-09-2015
  • Beoordeling: 8.8

    nvt
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 28-08-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Zeer vriendelijk personeel die weet waar ze het over hebben. Ze geven zeer duidelijke uitleg over producten. En de service is helemaal prima.
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 18-08-2015
  • Beoordeling: 5.2

    Bijzonder slechte terugkoppeling van zowel de winkel alsook van Expert Nederland. Als je je als klant absoluut niet serieus gevoeld wilt worden, dan zou ik zeggen:\" bestel bij Expert\".
    Geschreven door Klant Lammerink uit enschede op 10-08-2015
  • Beoordeling: 9.6

    Prima service en prijzen!
    Geschreven door Klant Wall uit losser op 04-08-2015
  • Beoordeling: 9.8

    In alle opzichten zeer tevreden. drs. J.F.Oude Sogtoen
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 13-07-2015
  • Beoordeling: 9.1

    zeer goed
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 13-07-2015
  • Beoordeling: 9.0

    Ik heb tot volle tevredenheid een wasmachine bij Expert gekocht. De prijs en kwaliteit verhouding is zeer niet minder dan die van de grote winkelketens buiten de stad of van de webshops. De service is uitstekend. Daar komt nog bij dat we de plaatselijke winkelier zoveel mogelijk moeten blijven steunen zodat de binnenstad leefbaar blijft.
    Geschreven door Klant Looyestijn uit oldenzaal op 13-07-2015
  • Beoordeling: 8.1

    Prima
    Geschreven door Klant uit losser op 06-07-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer tevreden met Expert zeer goede service, vriendelijk personeel. Al met al, top een winkel om aan te bevelen
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 25-06-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Zeer snelle levering, wat erg fijn was.
    Geschreven door Klant Rave uit enschede op 23-06-2015
  • Beoordeling: 8.9

    Met de website van Expert heb ik geen ervaring , ik ga altijd eerst naar de winkel.
    Geschreven door Dhr Van den Hondel uit oldenzaal op 19-06-2015
  • Beoordeling: 9.9

    ik ga naar expert omdat ik er altijd als tevreden klant weer uit ga.
    Geschreven door Klant Stienenbosch uit oldenzaal op 11-06-2015
  • Beoordeling: 6.6

    Geen
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 26-05-2015
  • Beoordeling: 8.1

    goede keus , geweldig advies en exellente service.
    Geschreven door Klant uit enschede op 26-05-2015
  • Beoordeling: 9.7

    Ik heb onlangs een wasmachine gekocht, die is netjes aangesloten door Expert. Mijn dochter kocht een koelkast en gasoven bij de grote concurent en hij wordt afgeleverd in de woonkamer, niets op de plaats gezet laat staan de gasoven aankoppelen. De service staat voor mij als alleenstaande vrouw hoog in het vaandel, ik heb 2 linkerhanden. Je kunt wel denken dat je goedkoop uit bent, maar als je gasfornuis het pas na 3 dagen doet, ben je je winst kwijt en houdt je alleen de ergenis over. Goedkoop wordt dan duurkoop.
    Geschreven door Klant Postel op 14-04-2015
  • Beoordeling: 8.3

    Prima shop
    Geschreven door Klant op 05-04-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Goede service, goed advies en snelle levering
    Geschreven door Klant Toonstra op 04-04-2015
  • Beoordeling: 10.0

    snelle servive s,morgens besteld s,middags geleverd na tel.overleg
    Geschreven door Klant Dijkhuis op 30-03-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer goede service en snelle levering van het product.
    Geschreven door Klant Lammertink op 23-03-2015
  • Beoordeling: 7.7

    ik bezoek expert omdat ik wens dat er een elektronica winkel behouden blijft in onze stad. Ik zou anders voor elk dingetje uit een elektronica winkel naar een andere stad moeten reizen. Over de prijs valt ook bij hen altijd te onderhandelen en dat maakt het aantrekkelijk want concurrent van grotere winkels en internet. Bovendien hoef ik de zware wasmachine niet zelf meer de trap op te slepen en kan ik voor service en vragen direct en dichtbij bij hen terecht. En is de verkochte kwaliteit en service goed.
    Geschreven door Klant op 03-03-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Expert Oldenzaal: goede en persoonlijke service, vriendelijke mensen met verstand van wat ze verkopen. Niet zo\'n gigagrote zaak (gelukkig!) en wat niet in de winkel staat wordt besteld en daar is ook genoeg informatie over te krijgen. We moeten zuinig zijn op dit soort zaken!
    Geschreven door Klant Schabos op 10-02-2015