Navigatie

Beoordelingen Expert Oldenzaal

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Oldenzaal die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Oldenzaal. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant Slag 8.7

Goede uitleg en een super snelle levering.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (146)

  • Beoordeling: 8.7

    Goede uitleg en een super snelle levering.
    Geschreven door Klant Slag uit enschede op 25-05-2016
  • Beoordeling: 3.9

    Product retour gebracht maar na 3 weken is mijn geld nog niet teruggestort
    Geschreven door Klant uit etten-leur op 21-05-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Onlangs een nespresso koffie machine gekocht, perfect laten adviseren, grote keuze en uiteindelijk een schitterende machine gekocht tegen een alleszins redelijke prijs.
    Geschreven door Klant Hudepohl uit oldenzaal op 13-05-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Vriendelijk en deskundig
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 12-05-2016
  • Beoordeling: 9.1

    mooie zaak prima geholpen
    Geschreven door Klant Petter uit oldenzaal op 04-05-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Bestelling goed, netjes en snel ontvangen. Tevreden.
    Geschreven door Klant Ezendam uit hengelo op 28-04-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Heb nu voor de 3 de keer wat gekocht in deze winkel. Altijd vriendelijk met deskundig advies. Ben je niet tevreden mag je altijd terug komen .
    Geschreven door Klant Koops uit losser op 28-04-2016
  • Beoordeling: 6.6

    Op zich goede artikelen en goede prijzen. Vreemd genoeg wordt de levering over gelaten aan een Expert winkel in de buurt. Deze lijken niet goed voorbereid te zijn in het goed informeren van de klant over de verwachte leverdatum, over mogelijke vertragingen etc. Op zich is dat begrijpelijk. De communicatie daarover zou dus veel beter vanuit een centraal punt kunnen gebeuren.
    Geschreven door Klant uit weerselo op 15-04-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Ruime keus en mooi dat je iets kunt bestellen en dan dezelfde nog thuis kunt laten bezorgen (al het in naburige winkel op voorraad is), ook \'s avonds. Het is dat ik toch in de stad was en het heb afgehaald maar anders had ik zeker die optie gekozen. Topservice!
    Geschreven door Klant Banierink uit weerselo op 15-04-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Goede service, goed personeel. En lekker snel product in huis. Een absolute aanrader
    Geschreven door Klant Toonstra uit glanerbrug op 15-04-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Gewoon een net bedrijf. Wordt gevraagd naar een passende leverdatum wat erg handig is.
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 05-04-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Super snelle brengservice! Ik had de bestelling binnen een uur thuis bezorgd n.a.v. een bestelling via de website.
    Geschreven door Klant uit enschede op 18-03-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Prima telefoon en handset online gekocht voor een goede prijs. Werd netjes afgeleverd door een medewerker van Expert.
    Geschreven door Klant Blaauwbroek uit losser op 18-03-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Vriendelijke winkel met goed assortiment: de keuze was snel gemaakt!
    Geschreven door Klant Strax uit oldenzaal op 18-03-2016
  • Beoordeling: 9.6

    Ik heb een melita koffiemachine aanschaft en ben super tevreden met de aankoop en de manier hoe ik geholpen ben
    Geschreven door Klant uit enschede op 11-03-2016
  • Beoordeling: 6.4

    Jammer dat er bij de bestelling niet vermeld was dat artikel in bestelling was en levering daardoor langer duurde.
    Geschreven door Klant Zoetman uit enschede op 20-02-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Super snelle levering perfect
    Geschreven door Klant uit enschede op 12-02-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Ik heb een wasmachine online bij Expert besteld. Op dezelfde dag gebeld door Expert Oldenzaal dat ze de volgende dag de wasmachine zouden leveren en de volgende dag weer een telefoontje van de chauffeur ontvangen dat hij tussen 10 uur en 12 uur zou komen. Deze was ook mooi op tijd. Kortom: uitstekende service.
    Geschreven door Klant Hamdioui uit hengelo op 01-02-2016
  • Beoordeling: 1.9

    Ik bestel nooit meer iets bij Expert. Ik bestelde een nieuwe droger,die op voorraad was en kreeg een showmodel bezorgd. Bij Expert betekend op voorraad ,dat ze er nog een showmodel hebben staan.
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 28-01-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Goede service, vriendelijk personeel, meedenkend
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 18-01-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Accurate afhandeling van via online bestelling
    Geschreven door Klant uit hengelo op 29-12-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Veel keuze, geode service
    Geschreven door Klant uit hengelo op 29-12-2015
  • Beoordeling: 10.0

    Heb lang op mijn telefoon moeten wachten maar toen die voorradig was is die nog op zaterdagavond bezorgt. Heel goede service. Super!!
    Geschreven door Klant Jonker uit enschede op 17-12-2015
  • Beoordeling: 9.2

    Prima winkel
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 17-12-2015
  • Beoordeling: 9.1

    Ook als Sinterklaas moet u bij Expert zijn.
    Geschreven door Klant uit urk op 08-12-2015
  • Beoordeling: 7.2

    Geen
    Geschreven door Klant uit hengelo op 03-12-2015
  • Beoordeling: 8.8

    Wil geen review
    Geschreven door Klant uit oldenzaal op 28-11-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Voor goed advies, service en \"nazorg\" moet je bij Expert Oldenzaal zijn.
    Geschreven door Klant uit enschede op 29-10-2015
  • Beoordeling: 7.3

    super service, snelle levering
    Geschreven door Klant Oude Groeniger uit oldenzaal op 15-10-2015
  • Beoordeling: 9.3

    Expert oldenzaal is prettig en goed personeel,dat uitstekende service verleend.en denkt met de klant mee.
    Geschreven door Mevr Ramaker uit boekelo op 15-10-2015