Navigatie

Beoordelingen Expert Purmerend

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Purmerend die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Purmerend. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 9.0

Via een mail heb ik op de valreep een Siemens wasdroger besteld, voordat de aanbieding was verlopen. Zelfs op deze manier kon ik het item gewoon voor de aanbieding krijgen en ben heel vriendelijk geholpen.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1179)

  • Beoordeling: 9.0

    Via een mail heb ik op de valreep een Siemens wasdroger besteld, voordat de aanbieding was verlopen. Zelfs op deze manier kon ik het item gewoon voor de aanbieding krijgen en ben heel vriendelijk geholpen.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 15-12-2016
  • Beoordeling: 9.0

    De website werkte fijn. Ik heb de powerbank besteld die in de folder stond en heb die bij een filiaal bij mij in de buurt laten bezorgen. Er werd één dag later contact met mij opgenomen dat het uitverkocht was en dat het iets langer zou duren voordat ik hem zou kunnen ophalen. Ik ben zeer tevreden over hoe er gehandeld is, zodat ik altijd op de hoogte was van waar mijn product was. De medewerkers waren vriendelijk.
    Geschreven door Klant Riecker uit purmerend op 15-12-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Expert is voor ons de nummer 1 en raad iedereen aan om bij ze langs te gaan in Purmerend!!! Hartelijke groeten, Fenna
    Geschreven door Klant uit purmerend op 14-12-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Prima geholpen Heerlijk direct en \"no nonsense\", daar houd ik van.
    Geschreven door Klant Meijer uit enkhuizen op 13-12-2016
  • Beoordeling: 8.9

    Al jaren klant bij Expert en zeer tevreden. Berzorgservice aan huis groot pluspunt.
    Geschreven door Klant Lugt uit de goorn op 12-12-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Canon printer aangeschaft, waarbij na aflevering bleek dat ik geen passende printerkabel had. Expert gebeld, de kabel zou worden nagestuurd samen met \'n nog niet geleverde kleurencartridge. Na \'n kwartier belde \'n medewerker dat er \'n collega onderweg was om zowel de kabel als de cartridge langs te brengen. Alle lof voor deze uitstekende dienstverlening!
    Geschreven door Klant uit zwaag op 12-12-2016
  • Beoordeling: 8.1

    Niet zo veel vertrouwen in een review.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 09-12-2016
  • Beoordeling: 9.8

    Echt een top zaak met geweldig personeel. Iedereen denk met je mee om de juiste keuze te maken als dat nodig is. De service is ook perfect en ze komen altijd na wat ze beloven.
    Geschreven door Klant Bent uit purmerend op 09-12-2016
  • Beoordeling: 8.0

    In de winkel werden we snel en deskundig geholpen. We kregen niet de duurste, maar volgens de verkoper, de degelijkste wasmacine aangeboden. Uiterst vriendelijk. De bestelling werd keurig op tijd bezorgd, en netjes afgeleverd.
    Geschreven door Dhr De Einde uit purmerend op 09-12-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Goede producten en goede service
    Geschreven door Klant uit purmerend op 07-12-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Een product online besteld. Hebben 2x gebeld. Vraag of het klopt wat ik besteld heb. Daarna dat het binnen is, afspraak voor bezorging. Uitstekende service!
    Geschreven door Klant uit purmerend op 01-12-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Bij Expert is de klant koning en wordt op zijn wenken bediend met een zeer goed en duidelijk advies zonder dat je het idee hebt dat de verkoper dat wil verkopen wat hij wil. Men biedt de gelegenheid om je \"product\"uit te proberen met de mogelijkheid het binnen een afgesproken tijd te ruilen voor een ander product.
    Geschreven door Klant Fels uit purmerend op 30-11-2016
  • Beoordeling: 6.1

    Ik heb een aantal USB sticks besteld. Gratis thuis afgeleverd, dat is fijn. Of de levering snel was weet ik niet omdat de sticks bij de buren zijn afgegeven zonder dat daar bij ons melding van is gedaan. Gelukkig kwam de buurvrouw ze na een paar dagen brengen ...
    Geschreven door Klant uit warder op 30-11-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Je staat als Cliënt voor de winkel en links van de Expert ( het is niet ver) vindt je een veeeeeeeel betere witgoedwinkel, genaamd BBC. Hey doe er je voordeel mee!
    Geschreven door Klant uit purmerend op 28-11-2016
  • Beoordeling: 7.2

    Wij zijn zeer tevreden over de besteld artikelen. Na de koop werden de artikelen binnen 3 dagen bezorgd. Prima geregeld. Jammer dat de magnetron defect uit de doos kwam, maar dat is door de medewerker van Expert direct doorgegeven en wordt alsnog binnen een paar dagen bezorgd. Geen probleem een goede service.
    Geschreven door Klant Wilde uit purmerend op 23-11-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Ik heb producten besteld.ik werd keurig gebeld dat ze binnen zijn en wanneer het schikt om die te laten bezorgen.top service!
    Geschreven door Klant Maijer -savic uit hoorn op 23-11-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Altijd een goede en eerlijk advies van de verkopers. Zeer goede en snelle service bij het leveren van mijn product.
    Geschreven door Klant Bijlsma uit purmerend op 23-11-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Wij hebben al heel veel elektronica gekocht bij deze Expert. Personeel is deskundig en werkt er al jaren. Voor ons als consumen t is dat belangrijk; duurzame relatie met werknemers betekent voor ons een duurzame relatie met klanten. Daarbij kopen wij liever duurzame artikelen in onze eigen woonplaats, als er dan iets is en wij zouden terug moeten met een klacht, dan weten wij dat het deskundig wordt opgelost.
    Geschreven door Klant Giessel uit purmerend op 22-11-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Dyson is een zeer goed apparaat Stijlvol en makkelijk te verplaatsen Heel tevreden
    Geschreven door Klant Koop uit purmerend op 22-11-2016
  • Beoordeling: 8.2

    helemaal top
    Geschreven door Klant Joon uit purmerend op 18-11-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Bij expert is de klant nog koning.
    Geschreven door Klant Lit uit purmerend op 16-11-2016
  • Beoordeling: 8.1

    N.v.t.
    Geschreven door Klant uit monnickendam op 10-11-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Bezorging systeem uit het verleden, niets volgende dag in huis. Je biedt aan dezelfde dag te bezorgen als het voor 1300 is, maar als je in de avond besteld moet je een extra dag wachten of het zelf op komen halen.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 09-11-2016
  • Beoordeling: 8.8

    geen opmerkingen
    Geschreven door Klant Gans uit purmerend op 08-11-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Het personeel is klantvriendelijk en neemt de tijd voor zijn klanten. In het algemeen is een snelle levering en het instellen van de apparatuur mogelijk. Kortom klantvriendelijk, goede service en een goede voorlichting omtrent de apparatuur.
    Geschreven door Klant Hessink uit purmerend op 08-11-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Via internet aanschaf gedaan. Uiteindelijk toch de volgende dag mijn bestelling bezorgt gekregen. Helemaal top!
    Geschreven door Klant uit hoorn op 07-11-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Prettige bediening; goede prijzen en dito service. Een aanrader!
    Geschreven door Klant uit purmerend op 05-11-2016
  • Beoordeling: 8.6

    nv.t
    Geschreven door Klant uit amsterdam noord op 03-11-2016
  • Beoordeling: 9.3

    Bijna alles in huis , waar een stekker aan zit, komt bij Expert Purmerend vandaan.
    Geschreven door Klant Rozelaar uit oosthuizen op 31-10-2016
  • Beoordeling: 9.1

    Deskundige en vriendelijke medewerkers. Artikel kan zeer snel worden geleverd.
    Geschreven door Mevr Gerritsen uit haarlem op 31-10-2016