Navigatie

Beoordelingen Expert Purmerend

De beoordelingen die u hieronder ziet zijn klantbeoordelingen van de Expertwinkel in Purmerend die sinds 1 mei 2015 zijn gedaan. Deze beoordelingen worden verzameld door Feeddex; een onafhankelijke partij die Expertklanten benadert nadat ze een aankoop bij deze winkel hebben gedaan.Lees meer

In de vragenlijst zit 1 vraag waarbij een klant een review kan schrijven over in dit geval Expert Purmerend. De feedback die klanten geven vindt u hier terug. Expert heeft toestemming van de reviewer om met naam en toenaam genoemd te worden. Is deze toestemming niet gegeven, dan zijn de reviews geanonimiseerd.

Het totaalcijfer wat u hier ziet betreft het gemiddelde waarderingscijfer, gemeten sinds 1 mei 2015. Op de winkelpagina ziet u het gemiddelde waarderingscijfer van de afgelopen 12 maanden.

Beoordeling gemiddeld 0
Laatste beoordeling door: Klant 8.1

Expert Purmerend is een heel prettige winkel om binnen te lopen. We kennen bijna alle personeel en worden persoonlijk en klantvriendelijk geholpen. Soms is er ook tijd voor een bakje koffie.

Terug naar winkelpagina

Alle beoordelingen (1179)

  • Beoordeling: 8.1

    Expert Purmerend is een heel prettige winkel om binnen te lopen. We kennen bijna alle personeel en worden persoonlijk en klantvriendelijk geholpen. Soms is er ook tijd voor een bakje koffie.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 30-06-2016
  • Beoordeling: 8.0

    Expert aan de Westerstraat in Purmerend een geweldige winkel met een super enthousiaste en kundige crew.
    Geschreven door Klant uit zuidoostbeemster op 29-06-2016
  • Beoordeling: 7.6

    Deskundig personeel uitgebreide informatie. Prijzen kunnen iets scherper.
    Geschreven door Klant Dijkstra uit purmerend op 22-06-2016
  • Beoordeling: 9.5

    Leuk team, veel expertise, geweldige service en doen meer dan alleen verkopen. Voor elektronica is er maar één adres in Purmerend e.o.; EXPERT!
    Geschreven door Klant Fortfair op 22-06-2016
  • Beoordeling: 9.0

    Ben tevreden
    Geschreven door Klant uit purmerend op 22-06-2016
  • Beoordeling: 8.7

    Top service! Goed advies en snel geholpen.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 20-06-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Goede service, geduld en weten precies wat ik bedoel, een aanrader !!!
    Geschreven door Klant uit purmerend op 15-06-2016
  • Beoordeling: 10.0

    vriendelijke,snelle service .perfect
    Geschreven door Klant uit hoorn op 15-06-2016
  • Beoordeling: 1.0

    Wat kun je zeggen over een product. als het nog niet bezorgt is??? Het zou de eerst volgende werk dag bezorgt zijn, maar na 5 dagen nog niks gezien... Inmiddels rode loper, ballonnen, fanfare en de slingers maar weg gehaald/weg gestuurd.... want heb nog steeds niks gekregen.
    Geschreven door Klant uit volendam op 15-06-2016
  • Beoordeling: 8.3

    Snelle levering en goede service
    Geschreven door Klant uit purmerend op 11-06-2016
  • Beoordeling: 7.5

    Een prettige zaak, waar wij al jaren komen, met goede sortering, en vriendelijk en behulpzame medewerkers!!!?
    Geschreven door Klant Stokman uit purmerend op 09-06-2016
  • Beoordeling: 4.9

    Mijn ervaring is dat Expert geen ervaring heeft met online winkelen. 9 dagen op mijn bestelling gewacht en dan uiteindelijk ook nog zelf opgehaald. Ik had anders 11 dagen moeten wachten. En dit ondanks ook nog door aktie van mijn kant, gebeld dus, omdat ik niets meer over de bestelling hoorde m.u.v. de enige reactie dat bestelling ontvangen was.
    Geschreven door Klant uit de rijp op 08-06-2016
  • Beoordeling: 9.9

    Een zeer goede sfeer in de winkel deskundig personeel en klantgericht mee denken echt top .
    Geschreven door Klant Waard uit la machine op 08-06-2016
  • Beoordeling: 9.1

    goede service!
    Geschreven door Klant Vos uit purmerend op 07-06-2016
  • Beoordeling: 4.3

    Mijn mening heb ik vermeld
    Geschreven door Klant uit purmerend op 03-06-2016
  • Beoordeling: 9.1

    ???????????????
    Geschreven door Klant uit purmerend op 03-06-2016
  • Beoordeling: 8.5

    Goed service en telefonische informatie over de bezorging
    Geschreven door Klant uit edam op 03-06-2016
  • Beoordeling: 7.4

    goede producten
    Geschreven door Klant uit purmerend op 03-06-2016
  • Beoordeling: 7.1

    Mooie winkel met behulpzaam personeel. Doen niet moeiijk. De aanbieding van een espresso machine met 48 maanden was superscherp en daarom meteen voor expert gekozen. De winkel voelt betrouwbaar aan en voor een volgende aankoop zou ik hier best wel eens terug kunnen komen
    Geschreven door Klant uit purmerend op 26-05-2016
  • Beoordeling: 10.0

    Prijs en kwaliteit allebei uitstekend .
    Geschreven door Klant uit amsterdam op 25-05-2016
  • Beoordeling: 8.2

    goed bedrijf goede hulp uitstekende vakmensen
    Geschreven door Klant uit purmerend op 25-05-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Prima service, ook het meedenken en de tijd nemen voor jou als klant. Ik ben zeer tevreden!
    Geschreven door Klant uit purmerend op 25-05-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Zeer vriendelijk geholpen en zeer deskundig advies.
    Geschreven door Klant Veen uit middenbeemster op 25-05-2016
  • Beoordeling: 7.8

    Een uitstekene bediening en goede service. uit eigen erva ring: TV steeds niet goed. Na herhaald nakijken, mochten wij een nieuwe uitzoeken.
    Geschreven door Klant Graft uit purmerend op 25-05-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Ruime keuze en snelle service op een passend tijdstip.
    Geschreven door Klant uit wijdewormer op 20-05-2016
  • Beoordeling: 7.3

    Goede winkel
    Geschreven door Klant Blokker uit purmerend op 18-05-2016
  • Beoordeling: 8.6

    Een buitengewoon goede service en persoonlijke benadering met juist advies en meedenken. Vol vertrouwen en altijd bereid. Het is gewoon altijd goed met redelijke prijzen.
    Geschreven door Klant Bakaal uit egmond aan zee op 18-05-2016
  • Beoordeling: 9.1

    deze wasmachine is een zeer goed apparaat voor een goede prijs
    Geschreven door Klant Schreuder uit purmerend op 18-05-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Ik ben goed geholpen in de winkel, veel informatie over het product gekregen. Snelle levering.
    Geschreven door Klant uit z. o. beemster op 15-05-2016
  • Beoordeling: 9.2

    Expert op alle gebieden van witgoed en huishoudelijk apparatuur. Zeer attente verkopers met goede kennis van producten die ze verkopen.
    Geschreven door Klant uit purmerend op 12-05-2016